Benim kiz bir iki gun hareketleri azalmisti asi olmsutum ondan olabiliyor diye okudum burda suan iyi. Ama ben surekli karnimi seviyorum oda tepki veriyor. Ama acsam eger ozaman hareketleri azaliyo
Benimki de tam tersi açken tepinip duruyor yemek istiyor bildiğin bide ben konuşurken tepki veriyor seninki gibi annem bebegim diye seslenince öyle bir oynuyor ki çok güzel bir şey ya
Bel ağrılarım artmaya başladı, devamlı ya sag yada sol bacagıma agrı vuruyor kuyruk sokumumda gecmeyen bır agrı var şu sıra evimde tadilat var akşam işten gelince iş yapmak zorunda kalıyorum çok yoruluyorum
Saol canım günden güne geçiyor ilacın etkisiylede. İnsan tedirgin oluyor.
Rovagyl kullanıyorum. Gebelikte kullanılan antibiy6grubuna giriyor baktımda
kız bide dış gebelikte geçirdiğim dönemde bi tanesi ağrımıştı. Ameliyattan sonra ilk iş dişlerimi yaptırdık. Yine de kaplamaların altında sıkıntı çıktı hangisi olduğunu da anlayamadık. Çıkarıp bakmam gerek dedi.
Sen hangi ayda kullanmıştın.
Sağolun Kızlar benim durumunda olanlarda varmış arkadaşımız bebeğini kaybetti ona üzüldüm çok zor bu haftalarda ben artık alışverişi durdurdum bunkadar canlılığını hissedip kaybetmek çok zor
Zor bir dönemde hamile kaldık virüs var ufacık bir hapşursam acaba diyorum eşim işe gidiyor kızım kreşe gidiyor ara sıra kendimi iZole etmem mümkün değil 17 ağustosun yoldönümü İstanbul’da değilim ama herkes İstanbul depremini bekliyor onu düşünüyorum birde şimdi savaş çıkacak diye haberlerde okudum hangisini düşüneceğimi şaşırdım gelecek kaygısı yaşıyorum
Sağolun Kızlar benim durumunda olanlarda varmış arkadaşımız bebeğini kaybetti ona üzüldüm çok zor bu haftalarda ben artık alışverişi durdurdum bunkadar canlılığını hissedip kaybetmek çok zor
Zor bir dönemde hamile kaldık virüs var ufacık bir hapşursam acaba diyorum eşim işe gidiyor kızım kreşe gidiyor ara sıra kendimi iZole etmem mümkün değil 17 ağustosun yoldönümü İstanbul’da değilim ama herkes İstanbul depremini bekliyor onu düşünüyorum birde şimdi savaş çıkacak diye haberlerde okudum hangisini düşüneceğimi şaşırdım gelecek kaygısı yaşıyorum
Düzeltmek için elimizden gelen bir şeyin olmadığı durumlarda tevekkül edip hayatımıza devam etmekten başka çaremiz yok canım. '99 depreminde 12 yaşındaydım ve her bir saniyesini dün gibi hatırlıyorum. Ben de son zamanlarda deprem korkusu, virüsten dolayı sürekli endişe halindeyim ama önlemlerimizi alıp hayata devam ediyoruz. Rabbim hepimizi hastalıklara, felaketlere karşı korusun inşaallah
Kızımın aklı ermeye başladığından beri haber kanalı açmıyoruz evde. Bana da o kadar iyi geldi ki. Bazen izole yaşamak daha iyi elimizden yapacak birşey gelmiyorsa ve psikoloji de kaldırmıyorsa en iyisi izlememek
Kızlar günaydın.gece boyunca uyuyamadim insan çok üzülüyor bir arkadasimiz böyle büyük bir acı yaşayınca.insallah mades kısa zamanda acisini unutur sağlıkla hamile kalır tekrar.kizlar bir sorum olacak siz bebeği nerede hissediyorsunuz? Benim ben bazen göbek deliğinin hemen yakinindan vuruyor bazen ta kasiklarima yakın yerde minik tekmeler geliyor
Bende son zamanlada zor uykuya dalıyorum. Nedense tedirginim bebeğim az hareket ediyor gibi geliyor ilk kızım çok hareketliydi. Şimdi daha az hissediyorum. Bu aralar daha aşağıda hissediyorum geçen haftalarda ortalardaydı ve uzanırken görebiliyordum hareketlerini
Merhabalar öncelikle bebeğini kaybeden arkadaşıma Allahtan sabır diliyorum Allah acısını unuttaracak yeni mutluluk versin inşallah 1 ay sonra bende kontrole geldim detaylı ultrason a bakıldı çok şükür bütün uzuvları normal ama benim yine yatmam gerekiyormus ilk hamileligim de ki gibi Allahtan dr um 12 haftalıkken serklaj yapmıştı yine açılma oluşmuş bu hamileligim normal geçsin diyordum ama yine olmadı birde bu ara çok canım sıkkın acaba diyorum beni streste mı etkiliyor anlamıyorum eşimin ailesi çok canımı sıkıyorlar
Stres en büyük düşman canım her hastalık ve hamilelik için geçerli. Seni strese sokan şeylerden uzak kalmaya çalış kendinle ve bebeğinle meşgul ol eşinle yakınlaş en büyük moral kaynağı ailedir
Benimki de tam tersi açken tepinip duruyor yemek istiyor bildiğin bide ben konuşurken tepki veriyor seninki gibi annem bebegim diye seslenince öyle bir oynuyor ki çok güzel bir şey ya
Bebisini dusun canim onu stresse sokma annesi. Anliyorum bazi insanlar birde hamilelik cabuk etkileniyor ama alanda Rabbim verende biz yinede en guzelink dusunemim kotuyu cekmeyelim sen tadini cikarmaya bak. Sonra keske hamileligimin tadini daha cok cikarsaydim deme.
Stres en büyük düşman canım her hastalık ve hamilelik için geçerli. Seni strese sokan şeylerden uzak kalmaya çalış kendinle ve bebeğinle meşgul ol eşinle yakınlaş en büyük moral kaynağı ailedir
Valla canım böyle kayınvalide ve kayınpeder düşman başına o yüzden eşine bile onların yüzünden uzak duruyorsun ama sonuçta elden ne gelir düşük riskimiz var artık bundan sonrası rabbimin elinde