2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim kiz bir iki gun hareketleri azalmisti asi olmsutum ondan olabiliyor diye okudum burda suan iyi. Ama ben surekli karnimi seviyorum oda tepki veriyor. Ama acsam eger ozaman hareketleri azaliyo
Benimki de tam tersi açken tepinip duruyor yemek istiyor bildiğin bide ben konuşurken tepki veriyor seninki gibi annem bebegim diye seslenince öyle bir oynuyor ki çok güzel bir şey ya

Bel ağrılarım artmaya başladı, devamlı ya sag yada sol bacagıma agrı vuruyor kuyruk sokumumda gecmeyen bır agrı var şu sıra evimde tadilat var akşam işten gelince iş yapmak zorunda kalıyorum çok yoruluyorum

Bende o ilacı kullanmıştım hiçbir sıkıntı olmadı hamdolsun
Sancım vardı dün bilmedim erken doğum oldu bebeği kaybettik
Çok üzüldüm canım Rabbim sabır versin sana inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişin ve gebeliğin olur

devlet hastanesınde karsımda ekran olmuyor , yan tarafta oluyor ve özeldekı gıbı bebıs cıkmıyor ekranda onların ekranı farklı karmasık ben anlayamadım
anladim canim saglikli olsunlarda napalim gormesek de olur

devlet hastanesınde karsımda ekran olmuyor , yan tarafta oluyor ve özeldekı gıbı bebıs cıkmıyor ekranda onların ekranı farklı karmasık ben anlayamadım
Bende en son 19 haftalıkken görmüştüm Ondan sonra görmedim özele gidip görmek istiyorum:)

Sağolun Kızlar benim durumunda olanlarda varmış arkadaşımız bebeğini kaybetti ona üzüldüm çok zor bu haftalarda ben artık alışverişi durdurdum bunkadar canlılığını hissedip kaybetmek çok zor
Zor bir dönemde hamile kaldık virüs var ufacık bir hapşursam acaba diyorum eşim işe gidiyor kızım kreşe gidiyor ara sıra kendimi iZole etmem mümkün değil 17 ağustosun yoldönümü İstanbul’da değilim ama herkes İstanbul depremini bekliyor onu düşünüyorum birde şimdi savaş çıkacak diye haberlerde okudum hangisini düşüneceğimi şaşırdım gelecek kaygısı yaşıyorum

Düzeltmek için elimizden gelen bir şeyin olmadığı durumlarda tevekkül edip hayatımıza devam etmekten başka çaremiz yok canım. '99 depreminde 12 yaşındaydım ve her bir saniyesini dün gibi hatırlıyorum. Ben de son zamanlarda deprem korkusu, virüsten dolayı sürekli endişe halindeyim ama önlemlerimizi alıp hayata devam ediyoruz. Rabbim hepimizi hastalıklara, felaketlere karşı korusun inşaallah

Kızlar artık haberlerden mi bilmiyorum hep en kötüsünü düşünüyorum içim huzursuz kötü bir şeyler olacak diye korkuyorum
Kızımın aklı ermeye başladığından beri haber kanalı açmıyoruz evde. Bana da o kadar iyi geldi ki. Bazen izole yaşamak daha iyi elimizden yapacak birşey gelmiyorsa ve psikoloji de kaldırmıyorsa en iyisi izlememek

Bende son zamanlada zor uykuya dalıyorum. Nedense tedirginim bebeğim az hareket ediyor gibi geliyor ilk kızım çok hareketliydi. Şimdi daha az hissediyorum. Bu aralar daha aşağıda hissediyorum geçen haftalarda ortalardaydı ve uzanırken görebiliyordum hareketlerini

Stres en büyük düşman canım her hastalık ve hamilelik için geçerli. Seni strese sokan şeylerden uzak kalmaya çalış kendinle ve bebeğinle meşgul ol eşinle yakınlaş en büyük moral kaynağı ailedir

benım bebısımınde gecen hafta hareketlerı daha serttı bu aralar durgun cok oynamıyor aksam uzandıgımda fılan eskısı gıbı degıl yanı
Benim de öyle bu aralar. İlk kızım çok hareketliydi. Doktora gidince sormayı düşünüyorum cuma kontrolüm var. Ama yine de tedirgin oluyorum

benım bebısımınde gecen hafta hareketlerı daha serttı bu aralar durgun cok oynamıyor aksam uzandıgımda fılan eskısı gıbı degıl yanı

Asi olmusmuydun sen?

ben devlette goremıyorum zaten ozele gıdersem gorebılıyorum ,
2,5 ay oldu hıc ozele gıtmedım en son 3 hafta once devlete gıtmıstım

Devlete ekran yokmus simdi okudum. Bu cok kotu ya gidipte gorememek. Bende yanimda esimk goturemiyorum uzuluyor daha hareketini goremedim diye.
Benimki de tam tersi açken tepinip duruyor yemek istiyor bildiğin bide ben konuşurken tepki veriyor seninki gibi annem bebegim diye seslenince öyle bir oynuyor ki çok güzel bir şey ya

Aynen canim. Bildigin artik beya beya tepki veriyor. Elimi koyunca seslenince. Babasina yapmiyodu simdi onada yapiyo arada. Bir ara esim kiziyodu rahat birak cocugu diye. Suan parti yapiyo iceride

Bebisini dusun canim onu stresse sokma annesi. Anliyorum bazi insanlar birde hamilelik cabuk etkileniyor ama alanda Rabbim verende biz yinede en guzelink dusunemim kotuyu cekmeyelim sen tadini cikarmaya bak. Sonra keske hamileligimin tadini daha cok cikarsaydim deme.

Valla canım böyle kayınvalide ve kayınpeder düşman başına o yüzden eşine bile onların yüzünden uzak duruyorsun ama sonuçta elden ne gelir düşük riskimiz var artık bundan sonrası rabbimin elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…