2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet aynen öyle bir gün hiç durmuyor diğer günde karnımı sevdıgım halde bı ıkı sallayıp gecıyor cadı kızım
Bu ara bizimki de duruldu sanki. Akşam eşim bile söyledi. Eskiden daha güçlü tekmeliyodu diye. Bu haftalarda normal mi ne, herkes aynı şeyi yazmış

devlet hastanesınde karsımda ekran olmuyor , yan tarafta oluyor ve özeldekı gıbı bebıs cıkmıyor ekranda onların ekranı farklı karmasık ben anlayamadım
Ben devlete gidiyorum karşımda da ekran var doktorunkinden ayrı. Tabi özelde ki gibi net ve ayrıntılı değildir ona katılıyorum.
Bide doktor az bilgi veriyor gibi. Gerekli şeyleri söylüyor elbette ama insan bebeğin hakkında bişeyler anlatsın istiyor.
Detaylı ultrason insanın içini rahatlatabilir gibi geliyor.

Benim geliyor bu ara azaldı ama geçen hafta sürekli oluyordu beni çok rahatsız ediyor şimdi de gögüs uçları soyulmaya başladı benim
Bu doğumdan sonra sütünüzün geleceği demek mi acaba?
Benim ilk bebeğim çok istiyorum emzirmeyi.
Keşke doğumdan önce sütün gelip gelmiyeceğini anlamanın bi yolu olsa diyordum

Süt kanalları acik oluyor diyolar bile sıvı gelince hayirlisiyla insallah gelecek sütümüz

Gögüs kendini hazırlıyor galiba inşallah emzirebiliriz bende çok istiyorum uzun süre emzirmek ama bazı kadınların sütü gelmiyor kimisinin gögüs ucu olmuyor bakalım dogurmadan bilemeyiz ki keşke bilebilsek dedigin gibi

Benimkiler kocamanlar gelmesin süt keserim valla

Benim ilk dün geldi rahatsiz ediyor evet kac gun surdu canim boyle
Ya 1 2 hafta sürdü böyle beni çok rahatsız ettiği için günlük pedi sütyenin iç kısmına yapıştırdım gelen suyu çeksin diye belki sana da fikir olur peçete de koydum ama o rahatsız etti beni

Anneyle bebek arasında çok güzel bi bağ.
Ozaman dua edelim Rabbim nasip etsin İnşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…