2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim pruluton var

Üreme çıktı bende antibiyotik başlıyoruz
Lekelenme buna bağlamıdır diye sordum doktoruma dedi ki ben senin vajinan da kanama görmedim o yüzden diyemem dedi :)
Kafayı yicem

Asi olmusmuydun sen?

Devlete ekran yokmus simdi okudum. Bu cok kotu ya gidipte gorememek. Bende yanimda esimk goturemiyorum uzuluyor daha hareketini goremedim diye.
evet ıkıncı ası zamanım geldı hatta , bugun gıtmem gerekıyordu ası sonrası cok halsızlesıyorum bu hafta gıtmek ıstemedım o yuzden , bnmde esımı ıcerı almıyorlar

Benim özeldeki dr bıle cok bılgı vermıyor , baska dr a gdecegım o yuzden .
evet ınsan beklıyor tabıkı bızım psıkolojımızden hıc anlamıyorlar kı onlara gore normalse sorun yok deyıp postalıyorlar .

Evet ben de bazen aşağıda kasiklara doğru hissediyorum bazen göbek deliği yanlarında belki dönüyorlardir ona göre degisiyordur.her çocuk aynı olmuyor bazısı anne karnında daha sakın oluyormus canım benim de oğlum nasıl hareketliydi ( hala da öyle) bu daha az hareket ediyor günün belirli zamanlarinda.saglikla gelsinler inşallah gece uykuları daha şimdiden bol uyanmali oldu bile

Evet aynen öyle bir gün hiç durmuyor diğer günde karnımı sevdıgım halde bı ıkı sallayıp gecıyor cadı kızım
aynen brnimkide öyle bi bakıyorun ciğerme ciğerime wuruyo ettesi günü tık yok bi iki pıt ama özellikle babası konuştuğunda hiç ses soluk yok çok saygılı galiba

oof offf sorma canım ya oturdıgım bina 20 küsür yıllık bina eşim iş seyahatıiinde tek kalıyorum 1 ay gelemicek deprem olurda ew çökerse yandık

Benimde kocaman ama belli olmuyor işte bazen de gögüs çok şişince ucu küçülüyor küçük oldugundan bebek tutamıyormuş ilk bebek bakalım ne olacak
Bu dediğinden kızımda çok çektim ben. Göğüs yarası doğumdan daha zor sütüm çoktu ama emziremedikten sonra neye yarar. 4,5 ay ağlaya ağlaya emzirdim. En son emzirdiğimde ucundan bi parçanın kopmuş olduğunu görüp pes ettim. Sadece sağdım bi süre ama azaldı. Ne denediysem bana fayda etmedi. İnşallah bu kez gönlümce emzirebilirim

Ay inşallah ya ben çok korkuyorum emzirememekten bide bildiğim kadarıyla emziremeyince Süt çok dolduğunda agrı da yapıyor dimi ben küçükken annemi sadece 2 ay emmişim annemin de sütü çok olurmuş benden önce dogan abimi 5 yaşına kadar emzirmiş hatta bana hamile kalınca bırakmış emzirmeyi sen emmeyince çok sancım olurdu omuzlarıma kadar şişerdi Süt dolup agrı yapardı derdi hep

Bende de öyle bi şeyler olacaktı annem anladı sağ olsun. İlk günler süt çoktu, bebek az emiyodu. Taş gibi oldular, ateşlendim. Annem socak havlu bekletip ovdurdu, sonra da sağdırdı. O zaman rahatlamıştım. O olmasa ben anlamazdım. Eğer sağmasaydık göğüsü yarıyomuş dr. gümüş göğüs kalkanı varmış, onu araştırıyorum şimdi, yine aynısı olursa bintek o kaldı denemediğim. Dilerim burdan hiç kimse yaşamaz

Bu doğumdan sonra sütünüzün geleceği demek mi acaba?
Benim ilk bebeğim çok istiyorum emzirmeyi.
Keşke doğumdan önce sütün gelip gelmiyeceğini anlamanın bi yolu olsa diyordum
ilk bebeğimi sezeryan dogurmuştum ilk 3 gün sütüm gelmedi manuel süt sagma makınası almıstık onla biraz pompladılk anca gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…