Gunaydin kızlar çok güzel bir hafta olsun
Idrar kültürüm çıkmış iki üreme var acaba lekelenme buna mi bağlı,umarım öyledir doktorumdan tel bekliyorum
Dün lekelenme oldu bi kaç kez yine akıntı içinde. Tekrar olursa mutlaka gel dedi. Inşallah olmaz
Aranizda hem proluton iğne hem progestan fitil kullananiz var mı?
Üreme çıktı bende antibiyotik başlıyoruz
Lekelenme buna bağlamıdır diye sordum doktoruma dedi ki ben senin vajinan da kanama görmedim o yüzden diyemem dedi :)
Kafayı yicem
evet ıkıncı ası zamanım geldı hatta , bugun gıtmem gerekıyordu ası sonrası cok halsızlesıyorum bu hafta gıtmek ıstemedım o yuzden , bnmde esımı ıcerı almıyorlar
Ben devlete gidiyorum karşımda da ekran var doktorunkinden ayrı. Tabi özelde ki gibi net ve ayrıntılı değildir ona katılıyorum.
Bide doktor az bilgi veriyor gibi. Gerekli şeyleri söylüyor elbette ama insan bebeğin hakkında bişeyler anlatsın istiyor.
Detaylı ultrason insanın içini rahatlatabilir gibi geliyor.
Benim özeldeki dr bıle cok bılgı vermıyor , baska dr a gdecegım o yuzden .
evet ınsan beklıyor tabıkı bızım psıkolojımızden hıc anlamıyorlar kı onlara gore normalse sorun yok deyıp postalıyorlar .
Bende son zamanlada zor uykuya dalıyorum. Nedense tedirginim bebeğim az hareket ediyor gibi geliyor ilk kızım çok hareketliydi. Şimdi daha az hissediyorum. Bu aralar daha aşağıda hissediyorum geçen haftalarda ortalardaydı ve uzanırken görebiliyordum hareketlerini
Evet ben de bazen aşağıda kasiklara doğru hissediyorum bazen göbek deliği yanlarında belki dönüyorlardir ona göre degisiyordur.her çocuk aynı olmuyor bazısı anne karnında daha sakın oluyormus canım benim de oğlum nasıl hareketliydi ( hala da öyle) bu daha az hareket ediyor günün belirli zamanlarinda.saglikla gelsinler inşallah gece uykuları daha şimdiden bol uyanmali oldu bile
aynen brnimkide öyle bi bakıyorun ciğerme ciğerime wuruyo ettesi günü tık yok bi iki pıt ama özellikle babası konuştuğunda hiç ses soluk yok çok saygılı galiba
Sağolun Kızlar benim durumunda olanlarda varmış arkadaşımız bebeğini kaybetti ona üzüldüm çok zor bu haftalarda ben artık alışverişi durdurdum bunkadar canlılığını hissedip kaybetmek çok zor
Zor bir dönemde hamile kaldık virüs var ufacık bir hapşursam acaba diyorum eşim işe gidiyor kızım kreşe gidiyor ara sıra kendimi iZole etmem mümkün değil 17 ağustosun yoldönümü İstanbul’da değilim ama herkes İstanbul depremini bekliyor onu düşünüyorum birde şimdi savaş çıkacak diye haberlerde okudum hangisini düşüneceğimi şaşırdım gelecek kaygısı yaşıyorum
Bu dediğinden kızımda çok çektim ben. Göğüs yarası doğumdan daha zor sütüm çoktu ama emziremedikten sonra neye yarar. 4,5 ay ağlaya ağlaya emzirdim. En son emzirdiğimde ucundan bi parçanın kopmuş olduğunu görüp pes ettim. Sadece sağdım bi süre ama azaldı. Ne denediysem bana fayda etmedi. İnşallah bu kez gönlümce emzirebilirim
Bu dediğinden kızımda çok çektim ben. Göğüs yarası doğumdan daha zor sütüm çoktu ama emziremedikten sonra neye yarar. 4,5 ay ağlaya ağlaya emzirdim. En son emzirdiğimde ucundan bi parçanın kopmuş olduğunu görüp pes ettim. Sadece sağdım bi süre ama azaldı. Ne denediysem bana fayda etmedi. İnşallah bu kez gönlümce emzirebilirim
Ay inşallah ya ben çok korkuyorum emzirememekten bide bildiğim kadarıyla emziremeyince Süt çok dolduğunda agrı da yapıyor dimi ben küçükken annemi sadece 2 ay emmişim annemin de sütü çok olurmuş benden önce dogan abimi 5 yaşına kadar emzirmiş hatta bana hamile kalınca bırakmış emzirmeyi sen emmeyince çok sancım olurdu omuzlarıma kadar şişerdi Süt dolup agrı yapardı derdi hep
Ay inşallah ya ben çok korkuyorum emzirememekten bide bildiğim kadarıyla emziremeyince Süt çok dolduğunda agrı da yapıyor dimi ben küçükken annemi sadece 2 ay emmişim annemin de sütü çok olurmuş benden önce dogan abimi 5 yaşına kadar emzirmiş hatta bana hamile kalınca bırakmış emzirmeyi sen emmeyince çok sancım olurdu omuzlarıma kadar şişerdi Süt dolup agrı yapardı derdi hep
Bende de öyle bi şeyler olacaktı annem anladı sağ olsun. İlk günler süt çoktu, bebek az emiyodu. Taş gibi oldular, ateşlendim. Annem socak havlu bekletip ovdurdu, sonra da sağdırdı. O zaman rahatlamıştım. O olmasa ben anlamazdım. Eğer sağmasaydık göğüsü yarıyomuş dr. gümüş göğüs kalkanı varmış, onu araştırıyorum şimdi, yine aynısı olursa bintek o kaldı denemediğim. Dilerim burdan hiç kimse yaşamaz
Bu doğumdan sonra sütünüzün geleceği demek mi acaba?
Benim ilk bebeğim çok istiyorum emzirmeyi.
Keşke doğumdan önce sütün gelip gelmiyeceğini anlamanın bi yolu olsa diyordum
aynen brnimkide öyle bi bakıyorun ciğerme ciğerime wuruyo ettesi günü tık yok bi iki pıt ama özellikle babası konuştuğunda hiç ses soluk yok çok saygılı galiba