2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşAllah ya bende duydum gümüş gögüs kalkanını da nasıl Bi faydası var ki acaba yani baktığın zaman gögüs ucunu kapatan bişey sadece emzirmeyi falan nasıl etkiliyor ki o

Üreme çıktı bende antibiyotik başlıyoruz
Lekelenme buna bağlamıdır diye sordum doktoruma dedi ki ben senin vajinan da kanama görmedim o yüzden diyemem dedi :)
Kafayı yicem
İnşaallah geçer . Günde 4 litre su için idrar yoluna çok iyi geliyor . Benim mesaneye kistim baskı yaptığı halde enfeksiyon geçirmedim . Bi aşırı kustuğumda olmuştu onda da hiç su içememiştim

kizlar bisey sorcam. Ebebekten nevresim almistim fakat yanlis urun gelmis kiz cocuguna gore bi desen gondermisler degisim talebi olusturdum. Simdi kargoyu nasil yapmam gerekiyor onlar mi kargoyu yonlendirecekler yoksa ben mi gidip vercem?

Kızlar şeker yükleme ışini ne yaptınız? Doktor 75 'lik yazmış bana ama sağlıklı ocağına istemiyorum dedim sadece açlık bakıldı tokluk da baktircam haftaya.ilk çocukta yaptirmistim yükleme sıkıntı yoktu.ustelik 2 hafta önden gidiyordu ve her gün dondurma tatlı hep yiyordum dikkat etmeden.bu bebeğim haftasiyla uyumlu ve ben tatlı hiç yemiyorum sadece meyve beyaz ekmek makarna falan.toplam 7 kilo almışım.yaptirmama gerek yok gibi geldi siz ne dusunuyorsunuz

Ya bende başta pek yaptırmak istemiyordum sonra içim rahat etmedi biraz da araştırıp bişeyler okudum konuyla ilgili onun için yaptırıp emin olmak istiyorum hatta doktordan şeker ölçüm cihazı yazmasını isticem düzenli ölçmek için

Doktor da sağlik ocağı da bişey demedi bu konuda. Kacıncı haftadasınız acaba

kizlar bisey sorcam. Ebebekten nevresim almistim fakat yanlis urun gelmis kiz cocuguna gore bi desen gondermisler degisim talebi olusturdum. Simdi kargoyu nasil yapmam gerekiyor onlar mi kargoyu yonlendirecekler yoksa ben mi gidip vercem?
Sen kargoya vereceksin canım. Önce siteden iade talebi oluştur bir kod vermeleri lazım o kodla da kargoya gidip hangi firmayla gönderdilerse iade göndereceksin. Ama bence mağazaya da gidebilirsen değişim ya da iade olabilir. Sık sorulan sorular kısmında vardır sitenin.

upsle gondermisler subesi yok her yerde magazada da bu urunu hic gormedim oldugunu sanmiyorum. Off bi is yapcaklar onu da yanlis yapiyolar sinir olurum boyle seylere hep de beni bulur

upsle gondermisler subesi yok her yerde magazada da bu urunu hic gormedim oldugunu sanmiyorum. Off bi is yapcaklar onu da yanlis yapiyolar sinir olurum boyle seylere hep de beni bulur
Ups kargoyu eve çağırabilirsin gelip alıyorlar canım

Kızlar instagramda bir sayfaya denk geldim. İsim arayışında olanlar için fikir olabilir. İsim ve burç analizleri yapıyorlar. Benim ismimin analizi baya tutuyordu. isimkutusu sayfanın adı bir bakın isterseniz siz de

Gun icinde 2 kere haraket ediyor en az. Ben eksiyi cok seviyorum mesela kizcem de seviyor yedigim zaman kipirdaniyor. Çikolata tatli 0 tepki

Isim bellj ama merak ettim bakayim canim

Merhaba. Göğüsten gelen yapışkan sıvı kolostrum, yani bebeğe verilecek ilk ve en değerli süt. Bu süt sizi ahatsız etmesin sevindirsin, emzirmeye hazırlanıyor vücudunuz. Doğumdan sonra yine bu yapışkan sıvı ilk bir iki gün gelmeye devam edecek ve sütün kıvamı ve rengi yavaş yavaş değişerek bildiğimiz süt görünümünü alacak.

İlk gebeliğimde 25. haftalar civarında gelmeye başlamıştı bende kolostrum. Doktor zahide küçük'e kontrolde sormuştum ne olduğunu. Normal olduğunu fakat bazı gebelerde erken doğum habercisi olabileceğini söylemişti. Erken doğum riski taşıyıp göğsünden süt gelen annelere durumu doktora bildirmelerini tavsiye ederim. Bu arada ben bebeğimi 41+2de 38+6 uyumlu doğurmuştum.

aynen brnimkide öyle bi bakıyorun ciğerme ciğerime wuruyo ettesi günü tık yok bi iki pıt ama özellikle babası konuştuğunda hiç ses soluk yok çok saygılı galiba
Bizimki cok babaci olcak o zaman desene. O gelince kipir kipir halbuki butun konuşuyorum bana cvp vermiyor hic

Suan erken dogum riskim gozukmuor ama tabi bebisler bazen erken gelebiliyor yarın aşım var ebeme bi sorayim bir bilgisi varmi. Tesekkur ederim bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…