2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kizlar bisey sorcam. Ebebekten nevresim almistim fakat yanlis urun gelmis kiz cocuguna gore bi desen gondermisler degisim talebi olusturdum. Simdi kargoyu nasil yapmam gerekiyor onlar mi kargoyu yonlendirecekler yoksa ben mi gidip vercem?
Bulunduğun bölgede e bebek varsa degisim yapiyolar diye biliyorum kargoyla ugrasmak istemiyorsan

Gümüş kapakları araştırmanı tevsiye ederim canım. Bende bu hamileliğimde almayı düşünüyorum

Emzirme haftasiymis bu hafta o Yuzden lansinoh markasi indirim başlatmış. Ama daha once bakmadigim icin suan nekadsr indirim var bilmiyorum. Gümüş kapaklarda indirimde

Ben de oğlumu emzirirken başlarda yara olmaya başladı. Baktım öyle devam etmek cok zor olacak eczaneden silikon göğüse takilan uçlardan almıştım bir kac ay o şekilde emzirdim. Sonradan normal emzirmeye başladım ve sorun olmamıştı. Aklinda olsun canim. Bu sefer bir de öyle denersin sorun olacak olursa.

Bu doğumdan sonra sütünüzün geleceği demek mi acaba?
Benim ilk bebeğim çok istiyorum emzirmeyi.
Keşke doğumdan önce sütün gelip gelmiyeceğini anlamanın bi yolu olsa diyordum
Süt gelir inşallah canım sabır gerek benim ilkinde neredeyse bir hafta damla damla gelmişti ama bırakmadım hiç maşallah oğlum 2 yaşına kadar doyasıya emdi

Hem testi yaptirip hem ölçüm cihazı mi yazdircaksin canım

Benim doktor da yaptır dedi kızdırmak da istemiyorum ama bi bahanesini bulup yaptırmayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…