kizlar bisey sorcam. Ebebekten nevresim almistim fakat yanlis urun gelmis kiz cocuguna gore bi desen gondermisler degisim talebi olusturdum. Simdi kargoyu nasil yapmam gerekiyor onlar mi kargoyu yonlendirecekler yoksa ben mi gidip vercem?
Bu dediğinden kızımda çok çektim ben. Göğüs yarası doğumdan daha zor sütüm çoktu ama emziremedikten sonra neye yarar. 4,5 ay ağlaya ağlaya emzirdim. En son emzirdiğimde ucundan bi parçanın kopmuş olduğunu görüp pes ettim. Sadece sağdım bi süre ama azaldı. Ne denediysem bana fayda etmedi. İnşallah bu kez gönlümce emzirebilirim
Bu dediğinden kızımda çok çektim ben. Göğüs yarası doğumdan daha zor sütüm çoktu ama emziremedikten sonra neye yarar. 4,5 ay ağlaya ağlaya emzirdim. En son emzirdiğimde ucundan bi parçanın kopmuş olduğunu görüp pes ettim. Sadece sağdım bi süre ama azaldı. Ne denediysem bana fayda etmedi. İnşallah bu kez gönlümce emzirebilirim
Emzirme haftasiymis bu hafta o Yuzden lansinoh markasi indirim başlatmış. Ama daha once bakmadigim icin suan nekadsr indirim var bilmiyorum. Gümüş kapaklarda indirimde
Ben de oğlumu emzirirken başlarda yara olmaya başladı. Baktım öyle devam etmek cok zor olacak eczaneden silikon göğüse takilan uçlardan almıştım bir kac ay o şekilde emzirdim. Sonradan normal emzirmeye başladım ve sorun olmamıştı. Aklinda olsun canim. Bu sefer bir de öyle denersin sorun olacak olursa.
Bu doğumdan sonra sütünüzün geleceği demek mi acaba?
Benim ilk bebeğim çok istiyorum emzirmeyi.
Keşke doğumdan önce sütün gelip gelmiyeceğini anlamanın bi yolu olsa diyordum
Süt gelir inşallah canım sabır gerek benim ilkinde neredeyse bir hafta damla damla gelmişti ama bırakmadım hiç maşallah oğlum 2 yaşına kadar doyasıya emdi
Ya bende başta pek yaptırmak istemiyordum sonra içim rahat etmedi biraz da araştırıp bişeyler okudum konuyla ilgili onun için yaptırıp emin olmak istiyorum hatta doktordan şeker ölçüm cihazı yazmasını isticem düzenli ölçmek için
Kızlar şeker yükleme ışini ne yaptınız? Doktor 75 'lik yazmış bana ama sağlıklı ocağına istemiyorum dedim sadece açlık bakıldı tokluk da baktircam haftaya.ilk çocukta yaptirmistim yükleme sıkıntı yoktu.ustelik 2 hafta önden gidiyordu ve her gün dondurma tatlı hep yiyordum dikkat etmeden.bu bebeğim haftasiyla uyumlu ve ben tatlı hiç yemiyorum sadece meyve beyaz ekmek makarna falan.toplam 7 kilo almışım.yaptirmama gerek yok gibi geldi siz ne dusunuyorsunuz