2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benim kız işi bilmiyo asıl cilweyi babasına yapıcak ki, babası ona yağdırsın ama şimdi adam, anlamıyoki hamile diye geçiştiriyo yarın bigün kucagına aldıgın da bambaska olcak
Ya olcaklar di mi ben bazen eşime diyorum ki unutuyorum arada hamile olduğumu zaten karnım da hala pek çıkmadı. O da diyor ki sen bile anlamıyorsun hala ben nasıl anlayayım diyor haklı

ilk zamanlar bebe az emiyo ama süt çok oluyo we o ilk süt sarımsı koyu kıwamda olur hayatında alabileceği ennn önemli antibiyotiktir o gögüslerin ağrır sütten ama pes etme sağ biberona koy dolaba at bebe içicegi zaman biberonu sıcak, suda beklet ılısın içir sütün bebe emdikçe weya sağdıkca artar

Ya olcaklar di mi ben bazen eşime diyorum ki unutuyorum arada hamile olduğumu zaten karnım da hala pek çıkmadı. O da diyor ki sen bile anlamıyorsun hala ben nasıl anlayayım diyor haklı
bi ben mi ters dönmüş kaplumbağa gibiyim hareketlerim kısıtlı yürüyemiyorum yatkta dönüş bile yapamıyorum

bwn yaptırmam diyodumda 18 kilo alımca doktor yaptırmalısın dedi we sonuc sınırda çıktı yinede tam gaz dewam yemelere

bi ben mi ters dönmüş kaplumbağa gibiyim hareketlerim kısıtlı yürüyemiyorum yatkta dönüş bile yapamıyorum
Ama senin haftan benden ileri canım ondandır. Ben 20 kilo vermiştim hamile kalmadan önce o zaman daha çok göbeğim vardıyani ben kiloya alışığım belki de ondan hantallaşmadım. Her bünye farklı zaten iri yarı bir hatunum 5 aylık hamileyim dediğimde karnıma bakıyorlar ama yok çünkü bütün olarak alıyorum kiloyu da. Kızanım da popomda falan büyüo sanırım

Benimde ayni canim oglum bugun bir zamanlar çukurovadaki züleyhayla müjgani görmus bana diyo bunlarda hamile karinlari kocaman benim.kardesim neden kücuk anne diyor gobegim.kendi gobegim bebek nerde belli degil

Benimde ayni canim oglum bugun bir zamanlar çukurovadaki züleyhayla müjgani görmus bana diyo bunlarda hamile karinlari kocaman benim.kardesim neden kücuk anne diyor gobegim.kendi gobegim bebek nerde belli degil
Hele bebek odası falan bakarken eşimle satıcılar direkt karnıma bakıyor hey allam yok yok belki ben kendimiz için bakmıyorum ne var yani

ilk bebeğimde 40 almstım dogumdan 1 yıl sonra 45 kilo olarak wermiştim 110 kilodan 65 e düşmüştüm yani we o kilomu 5 yıl korudumbu kış 5 kilo almıstım yazın, zayıflarım dedim nasip işte bebe olunca zayıflama işi hayalde kaldı sur bide resim atıyım

Canım sen nifty test yaptıracaktın yaptırdın mı sonuç çıktı mı?

canım doktor sana neden şimdi başladı kan sulandiriciyi? Ben 5.haftadan beri kullanıyorum. Ne yazık ki o morluklar iğne yapildigi sürece hep olacak.
canım doktor sana neden şimdi başladı kan sulandiriciyi? Ben 5.haftadan beri kullanıyorum. Ne yazık ki o morluklar iğne yapildigi sürece hep olacak.
Rahim boyun da kısalma başlamış her ihtimale karşı başlattı canım o yüzden şimdi şimdiye kadar rahim boyunda sorun yoktu zaten serklaj yapmıştı 3 kutu ile başladık bunada

At canım :) kaç kilo aldın şimdiye kadar peki?

İnşaallah geçer . Günde 4 litre su için idrar yoluna çok iyi geliyor . Benim mesaneye kistim baskı yaptığı halde enfeksiyon geçirmedim . Bi aşırı kustuğumda olmuştu onda da hiç su içememiştim
Insallah, şu cok içiyorum canım biraz daha artırırım bu dönem hem antibiyotik zararını da atmak adına.
Tersine bebişin de suyu fazla gerçi onun içilen suyla ne kadar alakası var bilemiyorum :)

Senin aldığın kiloya göre normal bence ben çok ağırlaşmadım. Hareketlerim kısıtlanmadı henüz. Bunu da kilo almadim cok fazla ona bağlıyorum. Ama ben de yatakta dönemiyorum rahat bi şekilde. Hele sırtüstü yattıysam yatak başından tutunup öyle dönüyorum yanıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…