benim kız işi bilmiyo asıl cilweyi babasına yapıcak ki, babası ona yağdırsın ama şimdi adam, anlamıyoki hamile diye geçiştiriyo yarın bigün kucagına aldıgın da bambaska olcak
benim kız işi bilmiyo asıl cilweyi babasına yapıcak ki, babası ona yağdırsın ama şimdi adam, anlamıyoki hamile diye geçiştiriyo yarın bigün kucagına aldıgın da bambaska olcak
Ya olcaklar di mi ben bazen eşime diyorum ki unutuyorum arada hamile olduğumu zaten karnım da hala pek çıkmadı. O da diyor ki sen bile anlamıyorsun hala ben nasıl anlayayım diyor haklı
Ay inşallah ya ben çok korkuyorum emzirememekten bide bildiğim kadarıyla emziremeyince Süt çok dolduğunda agrı da yapıyor dimi ben küçükken annemi sadece 2 ay emmişim annemin de sütü çok olurmuş benden önce dogan abimi 5 yaşına kadar emzirmiş hatta bana hamile kalınca bırakmış emzirmeyi sen emmeyince çok sancım olurdu omuzlarıma kadar şişerdi Süt dolup agrı yapardı derdi hep
ilk zamanlar bebe az emiyo ama süt çok oluyo we o ilk süt sarımsı koyu kıwamda olur hayatında alabileceği ennn önemli antibiyotiktir o gögüslerin ağrır sütten ama pes etme sağ biberona koy dolaba at bebe içicegi zaman biberonu sıcak, suda beklet ılısın içir sütün bebe emdikçe weya sağdıkca artar
Ya olcaklar di mi ben bazen eşime diyorum ki unutuyorum arada hamile olduğumu zaten karnım da hala pek çıkmadı. O da diyor ki sen bile anlamıyorsun hala ben nasıl anlayayım diyor haklı
Kızlar şeker yükleme ışini ne yaptınız? Doktor 75 'lik yazmış bana ama sağlıklı ocağına istemiyorum dedim sadece açlık bakıldı tokluk da baktircam haftaya.ilk çocukta yaptirmistim yükleme sıkıntı yoktu.ustelik 2 hafta önden gidiyordu ve her gün dondurma tatlı hep yiyordum dikkat etmeden.bu bebeğim haftasiyla uyumlu ve ben tatlı hiç yemiyorum sadece meyve beyaz ekmek makarna falan.toplam 7 kilo almışım.yaptirmama gerek yok gibi geldi siz ne dusunuyorsunuz
Ama senin haftan benden ileri canım ondandır. Ben 20 kilo vermiştim hamile kalmadan önce o zaman daha çok göbeğim vardıyani ben kiloya alışığım belki de ondan hantallaşmadım. Her bünye farklı zaten iri yarı bir hatunum 5 aylık hamileyim dediğimde karnıma bakıyorlar ama yok çünkü bütün olarak alıyorum kiloyu da. Kızanım da popomda falan büyüo sanırım
Ama senin haftan benden ileri canım ondandır. Ben 20 kilo vermiştim hamile kalmadan önce o zaman daha çok göbeğim vardıyani ben kiloya alışığım belki de ondan hantallaşmadım. Her bünye farklı zaten iri yarı bir hatunum 5 aylık hamileyim dediğimde karnıma bakıyorlar ama yok çünkü bütün olarak alıyorum kiloyu da. Kızanım da popomda falan büyüo sanırım
Benimde ayni canim oglum bugun bir zamanlar çukurovadaki züleyhayla müjgani görmus bana diyo bunlarda hamile karinlari kocaman benim.kardesim neden kücuk anne diyor gobegim.kendi gobegim bebek nerde belli degil
Benimde ayni canim oglum bugun bir zamanlar çukurovadaki züleyhayla müjgani görmus bana diyo bunlarda hamile karinlari kocaman benim.kardesim neden kücuk anne diyor gobegim.kendi gobegim bebek nerde belli degil
ilk bebeğimde 40 almstım dogumdan 1 yıl sonra 45 kilo olarak wermiştim 110 kilodan 65 e düşmüştüm yani we o kilomu 5 yıl korudumbu kış 5 kilo almıstım yazın, zayıflarım dedim nasip işte bebe olunca zayıflama işi hayalde kaldı sur bide resim atıyım
Ben de oğlumu emzirirken başlarda yara olmaya başladı. Baktım öyle devam etmek cok zor olacak eczaneden silikon göğüse takilan uçlardan almıştım bir kac ay o şekilde emzirdim. Sonradan normal emzirmeye başladım ve sorun olmamıştı. Aklinda olsun canim. Bu sefer bir de öyle denersin sorun olacak olursa.
Rahim boyun da kısalma başlamış her ihtimale karşı başlattı canım o yüzden şimdi şimdiye kadar rahim boyunda sorun yoktu zaten serklaj yapmıştı 3 kutu ile başladık bunada
ilk bebeğimde 40 almstım dogumdan 1 yıl sonra 45 kilo olarak wermiştim 110 kilodan 65 e düşmüştüm yani we o kilomu 5 yıl korudumbu kış 5 kilo almıstım yazın, zayıflarım dedim nasip işte bebe olunca zayıflama işi hayalde kaldı sur bide resim atıyım
İnşaallah geçer . Günde 4 litre su için idrar yoluna çok iyi geliyor . Benim mesaneye kistim baskı yaptığı halde enfeksiyon geçirmedim . Bi aşırı kustuğumda olmuştu onda da hiç su içememiştim
Insallah, şu cok içiyorum canım biraz daha artırırım bu dönem hem antibiyotik zararını da atmak adına.
Tersine bebişin de suyu fazla gerçi onun içilen suyla ne kadar alakası var bilemiyorum :)
Senin aldığın kiloya göre normal bence ben çok ağırlaşmadım. Hareketlerim kısıtlanmadı henüz. Bunu da kilo almadim cok fazla ona bağlıyorum. Ama ben de yatakta dönemiyorum rahat bi şekilde. Hele sırtüstü yattıysam yatak başından tutunup öyle dönüyorum yanıma.