2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynen benimde 8 yil gecti ne tesaduf:)hepimiz ayniymisiz :)memlekete gidip geldim dip kose temizlik yapayim dedim 3 gundur ancak bitti bende bittim bel agrisi da cabası

Bu arada bugun saglik ocagina gittim cok sıkı önlemler almislar yine pandemi artmışbebegin kalp atisini dinleyen cihaz getirmisler:)teknoloji baya ilerlemiş 8 yil once yoktu.tetanoz aşısı yaptilar kolum kalkmiyor.dun bahsettigim kramplar için suda eriyen magnezyum iceren bi ilac verdi bol ferro sanol esliginde:)kan degerlerim cok dusuk cikti 8 e inmis bebek seni bitirmis dedi dr:)

Insallah, şu cok içiyorum canım biraz daha artırırım bu dönem hem antibiyotik zararını da atmak adına.
Tersine bebişin de suyu fazla gerçi onun içilen suyla ne kadar alakası var bilemiyorum :)
Şeker yüklemesi yapıldı mı canım gebelik şekeri bebeğin suyunda fazlalık yapıyormuş.

Hele bebek odası falan bakarken eşimle satıcılar direkt karnıma bakıyor hey allam yok yok belki ben kendimiz için bakmıyorum ne var yani

Ben ilk hamileligimde 8.ayda karnim cikti kontrole gitmek icin hastane dolmuşuna bindim sikintim vardi bide teyzenin biri geldi yer yoktu bende dedim ki egildim teyze ben gebeyim biraz sancim var kusura bakma dedim, teyzeye önden biri yer verdi oturdu hemen yanindaki kadina diyo ki genclerde utanmada kalmamis hamileyim.diye yalan diyor kalkmamak.icim dedi ben şok oldum ama sonra hastanede kadin dogum polikiliginin onunde gördu beni umarim utanmistir.. esime dedim bi daha gerine gerine yüruyecem.karnimi millet gibi dedim

Insallah, şu cok içiyorum canım biraz daha artırırım bu dönem hem antibiyotik zararını da atmak adına.
Tersine bebişin de suyu fazla gerçi onun içilen suyla ne kadar alakası var bilemiyorum :)
Az suyun Alakası varmış ama çok su zararlı değilmiş , istediğin kadar içebilirsin dedi bana doktor canım

bwn yaptırmam diyodumda 18 kilo alımca doktor yaptırmalısın dedi we sonuc sınırda çıktı yinede tam gaz dewam yemelere
Ay canım 18 kilo çok fazla olmuş dikkat etmelisin biraz daha 3 ayimiz var kilo alimi hizlanacak.ben oglanda toplamda 18 kilo almistim fazla olmuştu biraz hic dikkat etmemistim.yek avantajim zayif baslamakti hamilelige.aman bos faydasiz şeyler yeme tatlı hiç yeme meyve ve kuru meyve idare et

Canım sen nifty test yaptıracaktın yaptırdın mı sonuç çıktı mı?

Evet canim dün öğrendim sonucu. Düşük risk çıkmış. Yine de anlayan varsa ya da daha önce bu testi yaptirmis olanlar yorumlarsa sevinirim. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza.

Eklentiler

• IMG_20200818_084750.webp
    24 KB · Görüntüleme: 48
wala haklısın canım ama iştahım çok açık ya sürekli bir açlık hali sıkı bi diyet beni bekliyo

Evet canim dün öğrendim sonucu. Düşük risk çıkmış. Yine de anlayan varsa ya da daha önce bu testi yaptirmis olanlar yorumlarsa sevinirim. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza.
Temiz çıkmış gözün aydın Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin kuzum

Insanlar nekadar onyargili ve acimasiz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…