2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ya kasıklarım çok ağrıyo nedense yatakta dönerken weya bi iş yaptıgım da kasıklarım çok ağrıyo vücut tasımıyo artık ama oldu olan,

benim işe gidiş gelişim 4 dolmuş değiştirmem gerekli çogu zaman eşim bırakıyo ile ama o olmadıgı zaman dolmjşa biniyorum dün akşam ewe giderken dolmula bindim kocaman karnım adamların gözüne girecek nerdeyse töbe kalkıpta biri yer wermedi çok düşüncesiz bencil olmuşuz insanlık ölmüş resmen

Eski enerjimiz nerde bizim ya. Kış hazırlığı yapmaya çalışıyorum kendimce salça kurutma vs. Ama bel ağrısı çok oluyor gidip gelip kendimi koltuğa atıyorum

Bı arkadaşım kendi kilolu olduğu halde doğuma 3 gün kalaya kadar gezmediği yer yapmadığı iş kalmadi.

Biz kızımla fazla minnoşuz galiba

Son düzenleme:
ya kasıklarım çok ağrıyo nedense yatakta dönerken weya bi iş yaptıgım da kasıklarım çok ağrıyo vücut tasımıyo artık ama oldu olan,
Doğumdan sonra verirsin inşallah canım yapacak bişey yok. Yine de son aylarda aşırıya kacmamaya dikkat et.

Benmde oyle. Hatta karnimi ziplatiyordu disardan belliydi smdi sesi solugu cikmio
ben persembe gunu tetanoz asisi yaptirmistim ondan mi acaba diyorum. Okumustum burda cunku asidan sonra hareketin azaldigini

Şeker yüklemesi yapıldı mı canım gebelik şekeri bebeğin suyunda fazlalık yapıyormuş.
Henüz yapmadık canim ama dr ilk gebelikte şeker testimi sordu o normaldi aslında, eğer su yine fazla ise yapar kesin. Bugün başka bir doktora daha gidicem ona da soracağım.

Ona işte hamileyim diye açıklama yapmak kabahat.. hiç yüzüne bakmayıp kafanı çevirsen müstehak olurdu. gıcık oldum

kızlar ya burnum biraz büyüdü gibi halbuki daha 5 kilo aldım. bana normal geliyordum ama annem böyle söylemeye başladı sizde durumlar ne ? suratına lohusalık yerleşmeye başladı diyor öf

Evet canim dün öğrendim sonucu. Düşük risk çıkmış. Yine de anlayan varsa ya da daha önce bu testi yaptirmis olanlar yorumlarsa sevinirim. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza.
Kac gunde cikti sonucun canim ben hala sonuc bekliyorum bu arada gozunaydin insallah benimde boyle guzel gelir sonucum

Ya valla çok acıyor ya acayip yakıyor bir iğneyi göbeğinin her tarafına vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…