2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba inşaallah zamanında sağlıkla doğumunuz olur sizin rahim ağzınızı doktorunuz kaç mm ölçttü
Detaylı ultrason da 9 mm çıktı kendi dr um vajinadan baktı 24 mm çıktı henüz serklaj ima yaklaşmamış ama yine de kısaldığı için ve bebeğin eşiği aşağıya inmiş çok dikkat etmem lazım

Kizlar rahim agzi uzunlugunuz kac mm. Detaylida 37mm cikmisti 2 hafta once. Simdi 33 mm cıktı

Şeker yüklenmesini atlattım çok şükür bir problem çıkmadı, hamileliğim boyunca abartmadan her şeyden yiyorum ağırlıklı olarak da hamur işi yedim, benim bir de süreç boyu hep az az sarı akıntı geliyor , her ay idrar ve kan tahlillerim yapılıyor şu ana kadar enfeksiyon hiç çıkmadı, yani akıntılar çok normal çok fazla olmadıkça, yarın da tetanoz aşısı olucam ben henüz olmadım sağlık ocağı 24.haftada çağırdı sanırım bu da değişkenlik gösteriyor, hepimizin süreci çok güzel geçer, çoğu gitti azı kaldı inşaallah, herkesin kontrolleri guzel geçer daha fazla üzücü haberler almayız inşaallah

İnşaallah yükselir 9 mm mi yazdınız 29 mm mi olcaktı

Allahım sabırlarını versin bizlere diyecek başka bişey kalmıyor

Amin inş canım sağolun

Gittiğimizde rahim açılmış dedi suyu boşalttıktan sonra kalp atışını dinlediler saniyede 15-20 atıyordu doktor sezeryanla mı alalım normal mi dedi bende normal olsun dedim doktor sezeryanla alsam bile masaya gitmeden kalbi durabilir vicdan yapma sakın dedi zaten ben kağıdı imzalayana kadar kalbi çoktan durdu keşke sancıyı çok önce fark etseydim

Canım benim ya çok kötü bir tecrübe inan çok üzüldüm... Umarım en kısa sürede atlatırsın

Tüm hareketlerine dikkat edin kolay değil en ufak sancınızı doktora bildirin

Allah sabırlar versin, acınızı yürekten paylaşıyorum

Gözün aydın bende de ara ara sarı akıntı oluyor tahlillerim de temiz neden oluyor ki acaba ya progestan kullanıyorum artık ona bağlıyorum.

Gözün aydın bende de ara ara sarı akıntı oluyor tahlillerim de temiz neden oluyor ki acaba ya progestan kullanıyorum artık ona bağlıyorum.
Çok teşekkürler, ben kullanmıyorum, doktor çok normal dedi, içtiğimiz vitaminlerden ya da demirden kaynaklanıyor olabilir dedi, ama herkeste gebelik çok farklı seyrediyor, bazı akıntılar enfeksiyon da olabilir tabiki, her zaman doktor denetiminde olmakta fayda var

Doktor bana inatla idrarda yanman, kaşıntı, ağrı, sızın yoksa gelme diyor ama sarı akıntım diyorum; kahve, pembe, kırmızı olmazsa da gelme diyor çok bunalttım doktorumu sanırım başından beri

Çok çok üzgünüm . Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…