2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tüm hareketlerine dikkat edin kolay değil en ufak sancınızı doktora bildirin
Canım benim, toparlayabilin mi biraz. Ağrın falan var mı? Bi arkadaş vardı bebeğini kaybettikten sonra hayata küsmüştü çok kızdım ona ama dinletemedim. Sen öyle olma tamam mı. Rabbimin takdiri. İnşallah çabucak toparlan. Rabbim daha sağlıklı gebelik versin. Tamam mı canım?

Kac gunde cikti sonucun canim ben hala sonuc bekliyorum bu arada gozunaydin insallah benimde boyle guzel gelir sonucum
Ayin 6sinda kan vermiştim canım. Normalde 10 iş günü dediler ama dayanamadim dün aradim dr.umu çıkmış sonuçlar. İnşallah sen de güzel haberler alırsın. Saglikla alalim kucagimiza miniklerimizi

Allah sabırlar versin. İnsan ne diyeceğini bilemiyor ya

Detaylıda 36 dedi doktor 24 Ve üzeri olması iyiymiş
Doktor rutin olarak mı takip ediyor yoksa siz mi talep ediyorsunuz acaba rahim ağzı uzunluğunu. Kendi doktorum bu konuda bişey demedi bana.
Sadece diş tedavisini sorduğum başka bi özel doktor tedavi öncesi erken doğum riski için rahim ağzı uzunluğuna bakmam lazım dedi

paylasmasa da muhakkak bakiyordur, onemli bir konu cunku, bir sonraki randevunda sor istersen yine de

M MAdes Allah sabırlar versin canım çok üzüldüm. Inşallah bebeğinle cennette kavuşursun Hepimiz Allaha emanetiz.

Selam arkadaşlar nasılsınız? Sizden ufak bir ricam var kuzenimin çocuğu olmuyor tüp bebek deniyecekler bu ay çoğunuz bu zorlu yoldan geçmiş çok üzülüp ağlıyor hamilesin dua et diye ben ediyorum tabi ki ama sizden de rica ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin bizi de sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah

M MAdes canım çok üzüldüm.. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah'ım tekrarini yaşatmaz insallah canım benim maalesef bı şekilde imtihan ediliyoruz veren de o alan da o çok zor bunları söylemek.. Neden kaynaklı olduğu arastiriliyomu rahim ağzına o centiklere bakilmamismiydi

Kizlar iyi akşamlar . Nasılsınız ? Ben bugün korkumdan olsa gerek bayıldım hala inanamıyorum düşeceğim bebeğime bişey olacak sandım ayağımı burktum ardından bayılmışım eşim yanımdaydı oda çok korktu ardından hastaneye gittim direk ilk defa başıma geliyo içimiz rahat etsin istedik. Çok şükür bebeğimin gelişimi iyi öndeyiz hatta 27 cm 450 gram olmuşuz yüzü daha da gelirginlesmisti kardiyojinin görmesini istedi doktorum holterim takıldı inşallah sıkıntı çıkmaz ani iniş cikislarim oluyo . Suan cok riskli haftalardayiz o yüzden sizde sürekli ölçün ..

Ah kiyamam hayatmda hc bayilmadm nsl bi his oldhni blmiorm ama cok kotuyms ole diyorlar. Gecms olsn cnm

Kendi doktorum hiç bişey demedi bana da şimdiye kadar. Detaylıdaki doktor zaten herşeyi söylüyodu o sırada bunu da söyledi

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Allahım sabırlar versin inşallah rabbim tez zaman da acısını unuttaracak yeni mutluluk versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…