2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
paylasmasa da muhakkak bakiyordur, onemli bir konu cunku, bir sonraki randevunda sor istersen yine de
Zaten diş tedavisi icin danışmam gerek. Sorarım o şekilde. Çok sağolun. Daha 5 aylığız ya erken doğum araştırması için mi bakılıyor

Zaten diş tedavisi icin danışmam gerek. Sorarım o şekilde. Çok sağolun. Daha 5 aylığız ya erken doğum araştırması için mi bakılıyor
evet canim rahim agzi kisaligi erken dogum riskini gosteriyor, o yuzden en cok baktiklari sey doktorlarin bebek gelisimi ile birlikte.

Ah kiyamam hayatmda hc bayilmadm nsl bi his oldhni blmiorm ama cok kotuyms ole diyorlar. Gecms olsn cnm
Sağol canım benim Çok kotu oldum kulakların bı an duymuyo çınlama dünyayla bağlantın yok cevap vermek istiyosun ama sesin cikmiyo inşallah daha yaşamam böyle bişey . Ben Aralık ayında babamı kaybettim hep bı korku kaldı o yaşadıklarımdan dolayi kendime engel olamıyorum ani bı refleks bile beni titretmeye yetiyo maalesef bunu nasıl yenecegim bilmiyorum.

Normal o zaman bizimki. Benimkinde azalma olunca korktum. Bir de dun ve bugun agrim vardı. Yazılanlardan da etkilendim galiba
Canım ben hiç bilmiyorum açıkçası ama detaylıdaki doktor söyledi 36 mm çok iyi bu da demektir ki erken doğum riskin falan yok 24 üzeri iyi kabul edilir seninki çok iyi dedi kuzum. Senin de öyleyse iyidir psikolojik olabiliyor bazı şeyler takılma çok

Normal o zaman bizimki. Benimkinde azalma olunca korktum. Bir de dun ve bugun agrim vardı. Yazılanlardan da etkilendim galiba
Benimde ilk ölçüme göre azalmış 39 mm çıktı detaylı da daha önce doktoruma sormuştum detaylıdan 1 ay önce 40 küsür bir şey demişti önemli olan yanlış hatırlamıyorsam 24 üzeri olmasıymış. Bu arada benimde 2 gündür ağrım var psikolojik çok etkilendim aldığımız haberden çok üzüldüm. Erken doğum riskin olsa mutlaka doktorun söylerdi kendini ferahlatmaya çalış hiç kimseyi sınamasın rabbim evlatla.

hepsiburada da daha ucuz canim

Amin canim ben de etkilendim baya. Ağrım vardı gittim doktora bakalim. Tahlil falan verdim ama korktum baya

Allah sabır versin canım Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Evet canm ama ben yaptiricam. Sdce henjz yaptirmadm bu hafta yaptiririm benmde riskli gebelik ama yaptiriyorm

Bende bi doz yaptıracam canım ama haftamın biraz daha ilerlemesini bekliyorum. Inşallah bir sorun olmaz

Kızlar dün akşamdan beri ara ara kasıklarıma özellikle sol tarafıma bicak sallanır gibi bir ağrı oluyor. Perşembe detaylya gireceğim ama öncesinde gitsem mi ki doktora , acaba normal mi sizde de oluyor mu bu tarz ağrılar

Benimde bugün sol tarafa sancı şeklinde ağrı girdi bayağ. Ben de korktum ama dinlenince geçti. Biraz fazla yürüdüm ve yoruldum bugün. Belki seninde yorgunluktandır.

Allah tüm acılarını sana unutturacak mutluluklar versin

Benim kasin dogumcum niye hic tahlil.istemiyor yaaa,,, idrar yolu enfeksiyonum.cocukluktan beri var troid insulin direncim ,ama kadin tahlil.istemiyor hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…