2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kuzum imkanin varsa hc vakt kaybetme hemen pskologa gt ben smdi esime de randevu almya calisiyorm. bu tarz kayplar panik atak vb gbi seyler yaratabiliyor

Benim kasin dogumcum niye hic tahlil.istemiyor yaaa,,, idrar yolu enfeksiyonum.cocukluktan beri var troid insulin direncim ,ama kadin tahlil.istemiyor hic

Doktorunu degistirme sansin varmi? Yoksa bence sen sor, iste? Normalde her kontrolde idrara, vajinanin ph degerine, kandaki demire bakilir. Benim doktorum gecen hafta acilmam varmi ona bakti birde. Bebisin hareketlerine ve sansim varmi diye baktilar. Rahim agizimi olctumu bilmem

İyi olmaya çalışıyorum 7 ay önce aynı şey arkadaşımın başına geldi 9 aylık bebeğini kaybetmişti birbirimize destek oluyoruz öbür dünyada kavuşacağımız günü beklemekten başka çarem yok mecbur alışacağız

Rahim ağzıyla ilgili Hiç bilgi vermezdi doktor bende her defasında sormayı unuturdum detaylıda da bişey demediler en son çarşamba günü gittiğimde suyu biraz fazla dedi ama doktorlar erken doğacağını bilmezmiş 2 doktora sordum 2 si de aynısını dedi ilk gebelik olduğu için bende bilemedim

Bildiğiniz bebeğim vajinam da okadar çok tekme atıyor ki Allahım korusun erken doğumdan
Çok dikkat et lütfen benimde öyleydi sanki yerinden çıkacak gibi oluyordu öyle olunca kımıldayamıyordum en ufak Bi sancında git benim sancım bacak ve kasıkta sızı gibiydi ne olur geç kalma hastaneye biraz daha bekleyeyim deme benim düştüğüm hataya sen düşme erken gitmiş olsam şuan evladım belki hayattaydı

Böyle düşünmene o kadar sevindim ki canım. Evet hiçbirşey bitmiş değil. Bu dünyada bebişlerin olacak inşallah öbür dünyada da bir Melek seni bekliycek bunu bil. İnşallah Meleğinin kardeşleri sağlıkla gelir bi nebze unutursun acını. Rabbim yardımcın olsun

Suçlama kendini. Nerden bilecektin canım olacağı varmış kismeti buraya kadarmış. Daha yeni gittiydin doktora. Senin ihmalkarlığundan değil olanlar. Ben de ilk hamileliğim sonlanınca keşke kimseyi dinlemeseydim de erken gitseydim kontrole diye yedim bitirdim kendimi ama ne faydası var. Bunun beni daha da kötü ettiğini anladım artık bıraktım öyle düşünmeyi. Sen de artık üzme kendini senin suçun değil.

kuzum imkanin varsa hc vakt kaybetme hemen pskologa gt ben smdi esime de randevu almya calisiyorm. bu tarz kayplar panik atak vb gbi seyler yaratabiliyor
Canım danıştım 1 yıla kadar böyle olması normalmiş daha sonrası için takıntılı bı şekil oluşursa oneriliyo hastanede tuhaf oluyorum bu bebegide biraz o yüzden istedik çünkü eşimde aynı yani beraber yaralar sariliyo bi şekilde yapacak bişey yok atlatacağız bı şekilde..

Yinede ölçümüne bakmak zorundalar canim. Mutlaka bı sebebi araştırılmalı nasipten öteye gidilmiyo diyolar ama insanın içi dışı kemiriliyo o düşüncelerle. Birbirinize destek olmaktan başka bı çareniz yok biraz zaman sonra inşallah sağlıklı bı gebelik sizinle olur ...

tugcekb Günaydın

Geçenlerde yazmıştın canım e bebekten aldığın ürünü mağazadan değişim yaptılar mı ?

Ben de netten aldım ama değişim yapsam diyorum mağazadan oluyor mu acaba.

gunaydin dun gittim magazaya para iadesi yapacaklardi fakat internetten iade talebi olusturdugum icin yapamadilar kargoya vercem mecbur

Mağazadan değişim yapmıştım ben oğluma mavı battaniye almıştım pembe gelmişti değiştirip başka şeyler almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…