Yorumları okuduktan sonra benim de içime şüphe düştü devlette serviksi 44 mm ölçmüşlerdi detaylıda 30 mm ölçmüş doktor arada 14 mm fark var merak edip kızımın detaylısındaki serviks uzunluğuna baktım 54 mm miş 2 doğumum da 40. Haftada oldu ama şüphe düştü bir kere yarın devlete randevum var birde orda baktırıcam bakalım ne diyecek doktor detaylıdaki mi anlamadı acaba? Fiyatı uygun gelmişti ama kızımın detaylısının yarısı kadar bilgi girilmemiş kağıda demek ki biraz kıymak gerekiyor paraya
Evet canım sen karşıydın ama bence de yaptırıp rahat etmek en mantıklısı hem herşeye dikkat etmek zorunda da kalmaz insan canı istedi mi kaçamak yapar sıkıntı yoksa hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Olumsuz birşey söylemedi herşeyin normal göründüğünü söyledi. Ama çok hızlı baktı Ve pozisyon yakalayamadı ofladı pufladı genel halinden memnun kalmadım o yüzden güvenemedim ne derece düzgün baktı diye
Evet canım sen karşıydın ama bence de yaptırıp rahat etmek en mantıklısı hem herşeye dikkat etmek zorunda da kalmaz insan canı istedi mi kaçamak yapar sıkıntı yoksa hepimiz güzel haberler alalım inşallah
İnşAllah ya bakalım çok zaman alıyor mu acaba hani kan verip saatlerce beklemem mi gerekecek şekerimin kaç oldugunu ögrenmek için yoksa normal şeker hastalarının ölçtügü gibi parmakta kan alıp o cihazla mı ölçüyorlar
Tam da benim sorunum
Yurtdışında yaşıyorum annem korona yüzünden gelemezse oğlumu ne yaparım hep aklımda
Aslında arkadaşlar var ama hiç bizden ayrı kalmadı annem hariç o yüzden tedirginim
Ama hayırlısı Allah kolaylık verir deyip kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
İnşAllah ya bakalım çok zaman alıyor mu acaba hani kan verip saatlerce beklemem mi gerekecek şekerimin kaç oldugunu ögrenmek için yoksa normal şeker hastalarının ölçtügü gibi parmakta kan alıp o cihazla mı ölçüyorlar
İlk kızım da yaptırdım ben canım doktor sağlık ocağında kan vermemi söyledi önce aç kan verdim eczaneden alıp içtim 45 dk yanlış hatırlamıyorsam bekledim evde sonra gidip tekrar kan verdim sonuçları da doktora götürmüştüm hastanede uğraşmamıştım
bugun 2. doz tetanoz asisini vrdurdum ve glukometre kullanmaya basladm. sabah tok karnina 123 ciki sekerim normal degerinde blmiyorm ama yuksek gbi sanki demi
Sarı akıntı bende de hep oluyor , idrara bakilmisti ama enfeksiyon çıkmadı çok şükür. Haftaya tetanoz aşısı olacağın o gün sağlık ocağında yine baktiracagim idrara inşaallah.
Canım çok gecmis olsun, dikkat et kendine. Dışarıya yanında biri olmadan çıkmamaya çalış.