2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim öyle bir imkanım yok bizim burada saglık ocagında kan tahlili sabah 10 da hastaneye gidiyor o saatten sonra tahlil almıyorlar ve benim evim saglık ocagından baya uzak ben yürüyerek yarım saatte gidebiliyorum git gel ugraşamam en iyisi hastaneye gidip orada nasıl diyorlarsa öyle yapmak olmadı 1 günümü buna ayırıcam mecbur napalım

Doğumumu yaptıran doktora gitmeyi düşünüyorum artık kısmet olursa

Boşver canım kendi dr undan memnundan o herşeyi söyleyecektir zaten

Daha duzelmedimi aranız kuzum ya

O zaman dediğin gibi en fazla 1 gün canım halledersin yeter ki sonucu güzel olsun benim sağlık ocağı çok yakın kan verme saati de sıkıntı değildi şansıma bakalım bu gebeliğimde lüzum görürse nasıl yaparım bende

Hayırlısı ya inşallah çıkmaz şeker falan bide onunla ugraşmıyım zaten tiroit için ilaç kullanıyorum hamilelikte çıktı o da

Ben hicbir şey almayacağım ne olacağımız belli değil Rabbim.nasip ederde kasima kadar herşey yolunda giderse o zaman alacağım
Bende daha bişey almadım ama artık ufak ufak almaya başlayacağım 28 inde randevum var ondan sonra yavaş yavaş alacağım agustos indirimi olacakmış sitelerde o fırsatı degerlendirmek istiyorum

Bende daha bişey almadım ama artık ufak ufak almaya başlayacağım 28 inde randevum var ondan sonra yavaş yavaş alacağım agustos indirimi olacakmış sitelerde o fırsatı degerlendirmek istiyorum
Inşallah hayırlısı ile giydirmek nasip olsun bizim.gobi düşük tehlikesi olanların benim.gibi düşüneceğini sanıyorum tek.derdimiz kıyafet olsun

Inşallah hayırlısı ile giydirmek nasip olsun bizim.gobi düşük tehlikesi olanların benim.gibi düşüneceğini sanıyorum tek.derdimiz kıyafet olsun
Haklısın da canım hiçbir sorun yokken bile herşey birden ters gidebiliyor nasip bu yavaş yavaş almaktan başka şansım yok ki ödemesi çok sorun olmasın birden yüklenirsem eşimi zorlayabilir bu durum şimdi almaya başlarsam kış gelmeden baya bişey ödemiş olur çünkü eşimin kışın işleri çok olmuyor gelirimiz yaza göre az oldugundan sorun olur hepsini son aya bırakırsam gerçi arabayı satmayı planlıyor eger o satılırsa bebegimin İhtiyaçları için belli bir miktarı ayırmayı planlıyorum

Bende sonunda gittim rahatladım meğer ben hissetmiyormusum daha çok şükür herşey Yolunda Sindirim sistemim çok sıkıntılı ondan olabilir dedi aslında epey hareketli masallah

Daha duzelmedimi aranız kuzum ya
bilmiyorum ki bmde anlamıyorum artık adam 1 gün iyise geriye kalan 3 gün ilgisiz umursamaz biri oluyo ya yastık degısme le kader değişmiyomuş allah bilirde ben buunla sonumu göremiyorum ya zaten büyük konuşmayımda bunuda bırakırsam evlenmem dahada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…