2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar 2 haftadir hic kilo almadim istahimda pek yok normal mi?

Ben toplamda 8 kilo aldım, yaklaşık 3 haftadır ben de hiç kilo almıyorum ama dikkat ediyorum. Sabah kahvalti hariç ekmek yemiyorum, tatlı da yemiyorum haftada 1 falan ancak. Kilo almaman normal olabilir ama iştahsızlık için içine sinmiyorsa istersen doktoruna bir danış canım. Bazı şeylere stres yapıyorsan, canını sıkacak şeyler düşünüyorsan o da iştahını etkiler. Bebeğe faydalı yiyecekler tüketmeye calis, yumurta, süt, kasar peyniri, sebze ve meyveye ağırlık verirsen sen qlmasan da bebeğin kilo alır merak etme

ben normalde de hic kilo alamayan istahsiz biriydim zaten cok zayiftim hamilelikle beraber istahim acilmisti 4 kg almistim ama 2 haftadir istahimda kalmadi kilo alimi da durdu. Yarin kontrolum var dr a soruyum bari

ben normalde de hic kilo alamayan istahsiz biriydim zaten cok zayiftim hamilelikle beraber istahim acilmisti 4 kg almistim ama 2 haftadir istahimda kalmadi kilo alimi da durdu. Yarin kontrolum var dr a soruyum bari
İlk zamanlardaki gibi benim de istahimda fazla açıklık yok canım şuan normalde nasılsa öyleyim. E sen normalde de iştahsizmişsin zaten endişe etme.

ben neredeyse 3 haftadır aynı kilodayım. her gün tartılıyorum gram iniyor çıkıyor ama genelde aynı yerde kalıyor.
bence normaldir vücudundan ödem gitmiştir bebek büyümüştür vs.

ben neredeyse 3 haftadır aynı kilodayım. her gün tartılıyorum gram iniyor çıkıyor ama genelde aynı yerde kalıyor.
bence normaldir vücudundan ödem gitmiştir bebek büyümüştür vs.
olabilir

kızlar ben şöyle bişey aldım.
ne kadar gerekli derseniz bilmiyorum hamile bir arkadaşımdan duydum bunu almış dalin önermiyorlarmış vs.
ilgilenen olursa paylaşıyorum.

bir de göğüslerimin uçları şimdiden acımaya başladı. gümüş kapak siparişi verdim kullanacağım bakalım işe yarayacak mı.

Allah büyük canım inan ki kıymetleriyle geliyor o mucize bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…