2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya aslında devlette son gittigim doktor baya iyiydi bana güven verdi şimdi yine randevumu ondan aldım eger devlette olup o girerse doguma sorun olmaz bence
Valla canım devlette sezeryansa kesin yani ikinci vs gebelikse doktor gün verip kendi yapıyor ama normal doğumda nöbetçi hangi doktorsa doğumhane de o hatta doktor çok fazla bulunmuyor genelde ebeler yaptırıyor birde yeni mezun olmuş doktorlar oluyor
İlk defa duydum canım şehir hastanelerinde para alındığını bence alınan hastane ve alan doktoru şikayet etmeli devlette doktor para alamaz tek kişilik oda istenirse düşük bir ücret ödeniyor bildiğim Bursa Şehir hastanesinde doğum yapan tanıdığım var hiç duymadım para alındı diye hatta özelden daha iyiydi dedi kim doğum yaptıysa. Bana baya uzak birde 3.doğum diye korkuyorum gidene kadar ya doğarsa diye özele de muayeneye gidiyorum çok da memnun değilim açıkcası iyi olan özeller de çok pahalı ve bana uzak gittiğim hastanenin doğum yorumlarını hiç beğenmedim bende ne yapıcam hiç bilmiyorum

Kafasikarisikbirisi canım bak sorunun cevabını vermiş arkadaş:)

Özel hastanelere giden arkadaslar dogum fiyatlarını aldinizmi nekadar genel olarak bu hastaliklar artarsa ozelr gecebilirim bende ona gore butce ayarlasam iyi olur
5000 tl bnm normal/sezaryen fark etmiyor. Eksta epidural/spinal olursa +600 tl

Kaç haftalıksınız acaba

Aha benim gibi biri daha varmış benimde başımda aynısından Sagolsun adam bıktırıyor artık insanı insanın birşeye hevesi kalmıyor bıktım valla önümü göremiyorum Arkamdada kimse yok boşanamıyorum da

Ilk doğumumu devlette yaptım 5 sene önce. Doğumdan önce 2 gece kontrol altında kaldım eşim ve kv yanımdaydı. Doğumdan sonra da 1 gece kalınıyor zaten. Ben özel oda talep ettim. Boşluk olduğu için tek kişilik odada yattım. Yine eşim vardı annem de kaldı yanımda. Yani 3 gün kaldım hastanede. Tek kuruş ödemedim. Eşimin sigortası vardı.
Ameliyat oldum 2 sene önce yine tek kişilik odada kaldım 5 gece yattım yine tek kuruş ödemedim. Kendi sigortam var emekli sandığı.
Devlet hastanesinin mantığı bu zaten canım. Sigortan varsa ücret ödemezsin.
Sadece polikliniğe muayeneye gittiğinde ilaç alırken muayene ücreti ödeniyor eczaneye birkaç muayenede bir o kadar. O da cüzi bi miktar.

Oğlum şehir hastanesinde ameliyat oldu. Bıçak parası falan ödemedik. Hatta hiçbir ücret ödemedik. Eskidendi o bıçak parası falan. Sigortan varsa bi ücret ödenmiyor canım.
Kendim doğumda özel odada yattım ek ücret ödemedim devlet hastanesinde. Devlette özel odada kalmak için doğumdan önce talep ediyorsun sıraya koyuyorlar. Sadece bu kadar
Hatta bizim burda şehir hastanesinde tüm doğum sürecini odanda geçiriyorsun. Ebeler yardımcı oluyor hareket yaptırıyor sancılar esnasında. Özel hastane gibi tek kişilik bütün odaları doğum servisinde. Doğumdan sonra emzirmede vs eğitim veriliyor yardımcı oluyorlar. Ben bu kadar hizmeti ücretsiz alabiliyorken neden özele para vereyim ki. Tercih meselesi tabiki.

Son haftalarda her muayenede randevu almaya gerek olmuyor canım.

Başakşehir şehir hastanesi mi acaba ?

al bendende. o kadar ya arkamda saplam bi ailem olsaydı kimseye boyun eymezdim kimsenin kahrını çekmezdim inan ki

hmmm söyliyim canım benimkine ne dicek bakalım çok saol bu arada

Başakşehir şehir hastanesi mi acaba ?
ya o yeni şehir hastanesi hala tam oturmuş degil bence normal polikliniğine gitmedim ama 2 kere acile gittim çokçok yetersiz doktorları wardı kadın dpguma tek kişlik oda weriliyosa gitmek isterim de tam oturmadıgındam insan korkuyo

Bizim burdaki sehir hastanesinin doğum servisinin facebook grubu var. Onları takip ediyorum. Ebeler doğum hikayesi paylaşıyorlar hep. Bi de şehrimizin facebook grubunda da doğum yapanlar bahsediyor tek kişilik olduğunu canım. Sen de o şekilde bi araştırabilirsin

Devlette herhangi bir ücret talep edilmiyor. Ama iste korona var birden yükselir ve declet hastaneleri yoğunlasirsa hic riske atmadan ozele gecmek gerekir yoksa ben doktorumdan hastaneden cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…