2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kayısıyla eriğin mevsimi geçti burda maalesef karpuzu da bi kaç gündür iyi almıyolar ya yiyemiyorum ne tadı güzel ne şekli bahçede incir var incir yiyim bari sağol canım benim
Sende sağol canım afiyet şifa olsun inşallah çözüm olur bu ara hepimizin problemi maalesef , tazesi yoksa kuru kayısı ve kuru erik de olur önce ılık suda beklet yumuşasınlar bikaç tane sonra suyunu iç ve tanelerinide ye. Birde bol bol ılık - sıcak su içebilirsen içmeye çalış, kahvaltıdada yeşil biber ve salatalık tüket yemeklerde zeytinyağını bol kullan

Judy_K canim sizin ev bahçeli hergün varsa bahcede taze armut ye kabizliga acayip iyi geliyor. Ben surekli yiyorum

Bende 25. Haftadan beri birden ağırlaştım, göbeğim aniden büyüdü hareketlerimi kısıtlıyor, biraz hareket etsem ağrımaya başlıyor. Eskisi kadar hızlı iş yapamıyorum

Bendede durum o ya eğilince bile baskilama oluyor zarar veririm diye egilemiyorum bile artik erken ama dikkatli olmak gerek

Benimkide iki gun once neredeyse tum gun parti yapti hic rahat birakmadi beni. Ama gece Allahtan uyandiracak kadar yok simdilik

Kabak çorbaya da atabilirsin ben mercimek corbasina 1 kabak atiyorum evde olursa.kiraz kayisi olur ama pek kalmadi sanirim
karpuz ye canım.bu arada sen şeker testi yaptiriyor musun?
Yok kuzum yaptırmadım doktorum bişey demedi o konuda.
Kabak acaba nasıl tadıyor
İyi bi karpuz aldırıcam kocama. Onu yerim inşallah

Evet canım kurularını tüketiyorum hatta demin bi bardak suya 6tane kuru erik koydum sabah içicem meyvelerini de yiycem inşallah.
Çok sağol canım önerilerin için

Ay aynı durum bende de var sola yatamıyorum hemen tekme atıp rahatsız ediyor beni diger tarafa dönünce biraz sakinliyor ama en rahat durdugu pozisyon sırt üstü yatınca ben anlamadım zararlı sırt üstü yatmak diyorlar ama bebegim sanırım en çok öyle rahat ediyor yan taraflara yatınca hemen tekmeleyip beni uyandırıyor öyle de sert vuruyor ki agrı yapıyor canım yanıyor

Benimkide iki gun once neredeyse tum gun parti yapti hic rahat birakmadi beni. Ama gece Allahtan uyandiracak kadar yok simdilik
Haraketler hissedince bazen gözlerimi kapatıp gözümde canlandırmaya çalışıyorum acaba napıyor diye

Demir ilacı kabız yapıyor evet, magnezyum da kullanırsanız biraz dengelenir

Aynen canım ya ben de benimkinde mi gariplik var diyordum. Çünki benimki de sırtüstü rahat ediyor. Ama bi görsel gördüydüm yan yatınca bebeğe giden damar açık, sırtüstü yatınca damarın üstüne baskı oluyor tıkanıyor. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama sırtüstü yatınca o görsel gelip duruyor gözümün önünde. Vicdan azabı çekiyorum resmen
Yan yatınca sanki ayağını kaburgaya sokmaya çalışıyor gibi his oluyor mu sende de?

Kızlar sırtüstü yattığınızdaki hareketsizliği bebişlerin rahat etmesinden değil ki doktorları dinledim, okudum baya. Bebekler sağda ve solda daha çok hareketliyse o pozisyonları daha çok sevdikleri anlamına geliyormuş bu,hatta partiliyorlarmış. Yanlış bir kanıya sahip olmayın siz daha ileri haftalardasınız 6.aydan itibaren sırtüstü yatmak kesinlikle yasak

Valla bazen kaburgama sokuyor bazen de öyle tekme atıyor ki sancı yapıyor acıdan inleyecek uyanıyorum hiç uykum kalmadı yan yatınca uyandırıyor sırt üstü benim de içim rahat etmiyor yarım uyku devam ediyorum gündüzleri uyuyorum hatta artık uykusuz kalmaktan

Benim sırt üstü yatınca resmen partilio bence ☺ bende öyle en rahat olduğunu düşündüm ama genelde sola yatmayı alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum yüzüstü yatmayı şimdiden çok özledim

Uykusuz kalmak da iyi değil canım bi müddet sonra vücudun halsizleşir. Doktorum dedi gece uykusu önemli diye.
Şimdiden nasıl uğraştırıyorlar bizi sıpalar görüyor musun annesi

Uykusuz kalmak da iyi değil canım bi müddet sonra vücudun halsizleşir. Doktorum dedi gece uykusu önemli diye.
Şimdiden nasıl uğraştırıyorlar bizi sıpalar görüyor musun annesi
Valla canım bende elimden geldigi kadar uykumu almaya çalışıyorum ama durmuyor çok sert tekme atınca uykudan uyanıp duruyorum daha şimdiden böyle son aylar ne yapıcam hiç bilmiyorum o zaman herhalde hiç uyuyamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…