2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Dün beni de uyandırdı canım ya. Ben açlığa yordum. Biraz acıkmıştım yemedim yattım. Ondan uyandırdı tekmeliyor diye düşündüm canım. Sen tokmuydun?

Aslında hareket etmesi kan akışının doğru gitmesi ve keyfinin yerinde olması anlamı taşıyor partiliyor adeta bebek :) huzursuz rahatsız değil yani.. hatta bu yatış pozisyonu ile ilgili banu çiftçi'nin videosu var izleyebilirsin :)

Bize her yol paris sag sol her turlu kipir kipir masallah zaten 12 haftadan beri sirt ustu yatmamaya calisiyorum gece tabi bilmiyorum ama esim cok haraket ettiğimi söylüyor demekki kizcem kendi istediği gibi oynuyor gece benimle

Bende öyleyim kasık bacak arası kısımlarında sızlama ağrı oluyor bebek yukarı çıktı galiba nefes alışım bile zorlaştı

Dün beni de uyandırdı canım ya. Ben açlığa yordum. Biraz acıkmıştım yemedim yattım. Ondan uyandırdı tekmeliyor diye düşündüm canım. Sen tokmuydun?
Canım tok olsam da aynı aç olsam da benimkinin derdi yan yatınca sırt üstü yatsam sabaha kadar hiç rahatsız etmiyor yan yatınca başlıyor hemen

Hadi yaa ama çok can yaktıgı oluyor yan yatınca acıdan inleyerek uyanıyorum uykudan

Kayısıyla eriğin mevsimi geçti burda maalesef karpuzu da bi kaç gündür iyi almıyolar ya yiyemiyorum ne tadı güzel ne şekli bahçede incir var incir yiyim bari sağol canım benim
İncir ve armut iyi çalıştırır canım

bugun kndime lohusa geceligi aldim. cocuga almaya korkuyoruz ama kndime aldim durun ataym size deindirimde almaj istyen varsa
Güle güle kullan canım
D vitamini kullanan arkadaşlar aç mı tok mu ne şekilde kullanıyorsunuz ?
Tok karına bir parça ekmeğe 8-9 damla damlatıp kullanıyorum.
Geçmiş olsun canım. Bende şimdilik böyle bir sorun olmadı.
kizlar Türker nasil isim sizce?
Türker ismini çok beğenirim, son jenerasyonda pek koyan duymadım, bence farklı ve anlamlı bir isim olur.

bu bir kac haftadir bende rahat uyuyamiyorum masallah yeri oldugu icin kipir kipir. Solda yatinca sorun yok ama gece cok dönüyorum diyor esim

Kizlar nasilsiniz ben bi hayli fazlasiyla ara verdim buraya isten güçten pek firsat bulamadim evden calismama ragmen yogun geciyor cok sukur ben sirt ustu yatamiyorum kuyruk sokumum cok agriyor kalkarken topalliyorum resmen kalkinca. Birde ayaklarimda kizarikliklar olustu kasinti yok sadece oyle duruyo kizariklik...
Birde ben kiyafet olarak daha bisi almadim zaten mefrusat kısmını işim geregi kendim halledicem besik korumaligini muslin batyaniyesi penye battaniyesi nevresim pike vs. Ama kiyafet ne alinir ne yapilir bilmiyorum bunun disinda neye ihtiyacimiz olur onu da bilmiyorum siz neler aldiniz?

Benimde ayaklarda catlaklar ve kuruluk basladi ne yapsam etsem bilemedim yara falan olmaya basladi. Özel Kremler aldim ama bir kac saat yumusak tutuyor sonra yine kupkuru...bilemedim....kasinti olmaya da basladi yani....Kiyafet konusunda bende bilmiyorum ne alinir yada neyden cok ihtiyacimiz olur. Elime geceni aliyorum bana direk 56 62 Beden al diyorlar 50 kücük gelirmismis kafam karisti

Canım tok olsam da aynı aç olsam da benimkinin derdi yan yatınca sırt üstü yatsam sabaha kadar hiç rahatsız etmiyor yan yatınca başlıyor hemen
Kuzum bide şöyle düşün. Belki sırtüstü yatınca kendisi de rahatsız oluyordur ama yan yatınca kendisini iyi hissettiğinden başlıyor hemen oynamaya.

Kuzum bide şöyle düşün. Belki sırtüstü yatınca kendisi de rahatsız oluyordur ama yan yatınca kendisini iyi hissettiğinden başlıyor hemen oynamaya.
Valla dün biri öyle yazdı bütün gece yan yatmaya çok dikkat ettim ama şuan aşırı yorgunum hareketlerinden uyuyamadım bide dün zaten yorulmuşum piknik vs çok yol yürüdük ayaklarım falan şişmişti en son onun yorgunluğu da var bugün ölü gibi dolanırım artık

gunaydn kizlarr.dun gece resmen catladim. 2-3 gundur fazla insan olan yerlere girdik. onun pskolojisi ile hasta oldum gbime geldi surekli atesimi olctm. ustune okadr skkin bir hava vardi ki gece 3 e kadr uyuyamadm. bugun nasl caliscam napcam blmiyorm

Dolanma canım yat dinlen kendine gel öyle kalkarsın. Bende gece bin kere tuvalete kalktım. O yüzden uykum var yatcam şimdi inşallah

Dolanma canım yat dinlen kendine gel öyle kalkarsın. Bende gece bin kere tuvalete kalktım. O yüzden uykum var yatcam şimdi inşallah
Kahvaltı yapıcam sonra da duş alır öyle yatarım herhalde bu yorgunluğu üstümden atmam lazım

Naçizane fikrim bebek çok çabuk büyüyecek 50 cm yenidoğan 2 3 parça olsa yeter bebek muhtemel 48 54 cm arası doğacak çünkü 62 uygundur tecrübe ile sabit çabuk büyüyorlar zıbın çıtçıtlı badi alt ayaklı pijama ve üstüne rahat giydirebileceğiniz kıyafetler uygundur üstü açılmasın dereniz tulum en rahatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…