2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kahvaltı yapıcam sonra da duş alır öyle yatarım herhalde bu yorgunluğu üstümden atmam lazım
Uykun varsa kahvaltını yap yat duş uykunu kaçırabilir. Ben de duş alıcaktım ama uyanınca yaparım diye erteledim çünki uykum kaçacak iyice sersem gibi olcam

Uykun varsa kahvaltını yap yat duş uykunu kaçırabilir. Ben de duş alıcaktım ama uyanınca yaparım diye erteledim çünki uykum kaçacak iyice sersem gibi olcam
Yok benim tam tersi duş alınca sıcak su benim uykumu getiriyor daha iyi uyuyorum duş almazsam bu agrılar yorgunluk geçmez benden

Ayak çatlakları için vazelin içine aspirin ez karıştır ve gece yatarken sür streç ile sar çok faydasını görürsün

Yok benim tam tersi duş alınca sıcak su benim uykumu getiriyor daha iyi uyuyorum duş almazsam bu agrılar yorgunluk geçmez benden
Tabiki seni en iyi sen bilirsin inşallah dinlenirsin güzelce. Ben karnını doyurdum maymunun. Şimdi uyuyor sesi soluğu çıkmıyor. Uyanmadan bende uykuya geçeyim baari

Meraba kızlar kamuda çalışıp idari izni başlayanlara sorum var. İdari izne 23+0 da mı başladınız, 24+0 da mı ? Birde doktordan herhanhi bir belge istiyor mu işyeri?

Kızlar birsey soracaktım
Hamilelikte propolis kullanımının bir sıkıntı var mi aranızda kullanan yada dr una danışan var mı

Bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş ondan acaba kullansam mı dedim ama dr a sorayım çarşamba kontrolüm var

Pandemiden önceki dönemde çalışabilir raporu vs özelden aldı benim arkadaşlarım. Farketmiyor yani.

Teşekkürler canım, devlette randevu bulamadım yeni taşındığımız için de doktorum da yok. Forumdan birisi de sağlık ocağından aldığını yazmıştı denicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…