Uykun varsa kahvaltını yap yat duş uykunu kaçırabilir. Ben de duş alıcaktım ama uyanınca yaparım diye erteledim çünki uykum kaçacak iyice sersem gibi olcam
Uykun varsa kahvaltını yap yat duş uykunu kaçırabilir. Ben de duş alıcaktım ama uyanınca yaparım diye erteledim çünki uykum kaçacak iyice sersem gibi olcam
Benimde ayaklarda catlaklar ve kuruluk basladi ne yapsam etsem bilemedim yara falan olmaya basladi. Özel Kremler aldim ama bir kac saat yumusak tutuyor sonra yine kupkuru...bilemedim....kasinti olmaya da basladi yani....Kiyafet konusunda bende bilmiyorum ne alinir yada neyden cok ihtiyacimiz olur. Elime geceni aliyorum bana direk 56 62 Beden al diyorlar 50 kücük gelirmismis kafam karisti
Tabiki seni en iyi sen bilirsin inşallah dinlenirsin güzelce. Ben karnını doyurdum maymunun. Şimdi uyuyor sesi soluğu çıkmıyor. Uyanmadan bende uykuya geçeyim baari
Tabiki seni en iyi sen bilirsin inşallah dinlenirsin güzelce. Ben karnını doyurdum maymunun. Şimdi uyuyor sesi soluğu çıkmıyor. Uyanmadan bende uykuya geçeyim baari
Meraba kızlar kamuda çalışıp idari izni başlayanlara sorum var. İdari izne 23+0 da mı başladınız, 24+0 da mı ? Birde doktordan herhanhi bir belge istiyor mu işyeri?
Meraba kızlar kamuda çalışıp idari izni başlayanlara sorum var. İdari izne 23+0 da mı başladınız, 24+0 da mı ? Birde doktordan herhanhi bir belge istiyor mu işyeri?
Teşekkürler canım, devlette randevu bulamadım yeni taşındığımız için de doktorum da yok. Forumdan birisi de sağlık ocağından aldığını yazmıştı denicem artık.