2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar birsey soracaktım
Hamilelikte propolis kullanımının bir sıkıntı var mi aranızda kullanan yada dr una danışan var mı
Arkasında hamilelikte kullanılmaz yazdığı için hiç kullanmadım canım doktoruna sor istersen

Meraba kızlar kamuda çalışıp idari izni başlayanlara sorum var. İdari izne 23+0 da mı başladınız, 24+0 da mı ? Birde doktordan herhanhi bir belge istiyor mu işyeri?
özel sektördeyim 32. haftayı iple çekiyorum tüm gece diş ağrısından uyuyamadım sabaha karsı 1 saat uyumuşum iş yerinde ayakta uyuyorum, resmen

Rahim büyüyor ya baskıdan artan progesteron hormonundan da oluyormuş ama gidelim verelim kan idrar bakalım
Canım ben gittim idrar baktılar bişey çıkmadı şükür. Su iç bol bol dedi. Yanma var ama demekki enfeksiyon olcak kadar değil. Sen naptın

özel sektördeyim 32. haftayı iple çekiyorum tüm gece diş ağrısından uyuyamadım sabaha karsı 1 saat uyumuşum iş yerinde ayakta uyuyorum, resmen
Canım ben de sen gibi çektim ya epey en sonunda özel bir dişçiyr gittim araştırdım ama hamilesin yapamam demicek birisine ben de enfeksiyon çıktı ve 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum çok iyi geldi. Doktorum da onay verdi kullanabilirsin diye. 3 4 kişiye danıştım hatta. Bence git biryere çekme ağrıyı ben seni çok iyi anlıyorum. Ağlıyordum en son o dereceydim

Allah hepimzn yardmcısı olsun kamu ve özeli ayırma olayını hiç anlamıyorum hamile heryerde hamiledir her bebek özeldir.

Benimde son 3 haftam. Türkiyede kamida ne guzelmis 24. haftadan izin. Yoksa coronadan mi bu kadar erken

Yok ben bebek icin sormuştum kıyafet olarak kendime simdilik bir esofman aldim bol paca o kadar birde tisort. Cok gobegim cikmadi zaten kilolu oldugum icin kiyafetlerim hep bol bol

Dogumdan sonra lohusa korselerinden kullanmayi dusunuyor musunuz? Sıkılaşmanın yani sira baska faydalari da varmis Bulent Tiras’in yazisinda okudum. Tecrubeli annelerden kullananlar varsa yazarlarsa sevinirim

Canım ben gittim idrar baktılar bişey çıkmadı şükür. Su iç bol bol dedi. Yanma var ama demekki enfeksiyon olcak kadar değil. Sen naptın
Bende yaptırdım bişi çıkmadı rahim genişlio baskı hissediosundur dedi yolladı beni de

Dogumdan sonra lohusa korselerinden kullanmayi dusunuyor musunuz? Sıkılaşmanın yani sira baska faydalari da varmis Bulent Tiras’in yazisinda okudum. Tecrubeli annelerden kullananlar varsa yazarlarsa sevinirim
Ben düşünüyorum canım karnım sarksın istemiyorum çok fazla ve cidden de toparlıyormş ama kopçalılardan mı alsam bilemedim

Ben düşünüyorum canım karnım sarksın istemiyorum çok fazla ve cidden de toparlıyormş ama kopçalılardan mı alsam bilemedim
bende trendyolda sortlu gordum bitane tulum korse yaziyordu kalcayi da toparlar diye onun gibi bisey dusunuyorum

Aldım ama kullanmadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…