Meraba kızlar kamuda çalışıp idari izni başlayanlara sorum var. İdari izne 23+0 da mı başladınız, 24+0 da mı ? Birde doktordan herhanhi bir belge istiyor mu işyeri?
Canım ben de sen gibi çektim ya epey en sonunda özel bir dişçiyr gittim araştırdım ama hamilesin yapamam demicek birisine ben de enfeksiyon çıktı ve 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum çok iyi geldi. Doktorum da onay verdi kullanabilirsin diye. 3 4 kişiye danıştım hatta. Bence git biryere çekme ağrıyı ben seni çok iyi anlıyorum. Ağlıyordum en son o dereceydim
Benimde ayaklarda catlaklar ve kuruluk basladi ne yapsam etsem bilemedim yara falan olmaya basladi. Özel Kremler aldim ama bir kac saat yumusak tutuyor sonra yine kupkuru...bilemedim....kasinti olmaya da basladi yani....Kiyafet konusunda bende bilmiyorum ne alinir yada neyden cok ihtiyacimiz olur. Elime geceni aliyorum bana direk 56 62 Beden al diyorlar 50 kücük gelirmismis kafam karisti
Yok ben bebek icin sormuştum kıyafet olarak kendime simdilik bir esofman aldim bol paca o kadar birde tisort. Cok gobegim cikmadi zaten kilolu oldugum icin kiyafetlerim hep bol bol