2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar sinir olmaya başladım artık ya sarı beyaz gibi bazen kıvamlı bazen kıvamsız akıntım var progestan kullanmaya başladığımdan beri. Her gün değil daha çok hareket halinde olduğum günlerde geliyor sanki. Test yaptırıyorum ne enfeksiyon ne bir şey var. Doktorum kahve pembe kırmızı olmadığı sürece sorun etme dedi ama neden yani

özel sektördeyim 32. haftayı iple çekiyorum tüm gece diş ağrısından uyuyamadım sabaha karsı 1 saat uyumuşum iş yerinde ayakta uyuyorum, resmen
Az kaldı diyelim 24 de yarılamadın mi hamilelik bu can taşıyoruz virüs olmasa neyse özeldeki hamile değil mi anlamadım

Bende de oluyor o çok hareket ettiğim zamanlar

Benim de yoğun akıntılarım oluyor, genellikle beyaz ve Zaman zaman lor gbi pütürcüklü. Ama eşlik eden başka bir sıkıntım olmadığı için dr test istemedi. Benim bide mide yanmalarım çok yoruyor beni, heralde doğurana kadar sürecek

Beyaz tamam da benim sarı bende de eşlik eden başka sorun yok, olmamasına rağmen test de yapıyoruz ama sonuçta bir şey yok. insan korkuyor işte ne bileyim

Canim hamilelikte zaten akinti normalden fazla oluyor bana doktorum direk baska demisti bunu

26 haftayla birlikte mide yanmaları başladı midenin suyu boğazımı tahriş ediyor çok gıcık bir his

Benimde midem hiç hazmetmiyor, 7. Ayda genelde yanma da başlıyormuş. Çok bekledik bebeğimizi bazılarımız, bu günümüze çok şükür Allah bekleyen ve hayırlısıyla bakacak olan herkese nasip etsin.

Teşekkürler canım, devlette randevu bulamadım yeni taşındığımız için de doktorum da yok. Forumdan birisi de sağlık ocağından aldığını yazmıştı denicem artık.
ben bugün sağlık ocağına gittim. Doktor biz veremiyoruz kadın dogumdan alman gerekli dedi gönderdi beni

Kizlar vajinada ıslaklık hissediyormusunuz iki üç gündür anlamsızca ıslağım idrarımda yanma filan da yok . Hormonal bişey mi acaba

Arkasında hamilelikte kullanılmaz yazdığı için hiç kullanmadım canım doktoruna sor istersen
Şimdi eşime sordum arı uzmanı kendisi tarım bakanlığında bir sakıncası yok dedi ama yinede dr danışın derim ben vinalac vitamin kullanıyorum dr verdi probiyotikli

26 haftayla birlikte mide yanmaları başladı midenin suyu boğazımı tahriş ediyor çok gıcık bir his
İki üç yudum soğuk süt iyi geliyo deneyebilirsin onun yanı sıra renni veya gaviscon şurup yazdirbilirsin sakıncası yok

Kizlar vajinada ıslaklık hissediyormusunuz iki üç gündür anlamsızca ıslağım idrarımda yanma filan da yok . Hormonal bişey mi acaba
Bende de oluyor sürekli çamaşır değiştiriyorum tekrar gidip test yaptırsam mi diye düşünüyorum 8 eylülde randevum var şeker yüklemesi de yapılacak

Bende de oluyor sürekli çamaşır değiştiriyorum tekrar gidip test yaptırsam mi diye düşünüyorum 8 eylülde randevum var şeker yüklemesi de yapılacak
Şeker yüklemesine aç karnına gidiyorsunuz değil mi? 22+5 de kontrole gittim. 1 ay sonra diğer kontrol dedi. Şeker yüklemesi hakkında bişey söylemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…