Kızlar sinir olmaya başladım artık ya sarı beyaz gibi bazen kıvamlı bazen kıvamsız akıntım var progestan kullanmaya başladığımdan beri. Her gün değil daha çok hareket halinde olduğum günlerde geliyor sanki. Test yaptırıyorum ne enfeksiyon ne bir şey var. Doktorum kahve pembe kırmızı olmadığı sürece sorun etme dedi ama neden yani
Kızlar sinir olmaya başladım artık ya sarı beyaz gibi bazen kıvamlı bazen kıvamsız akıntım var progestan kullanmaya başladığımdan beri. Her gün değil daha çok hareket halinde olduğum günlerde geliyor sanki. Test yaptırıyorum ne enfeksiyon ne bir şey var. Doktorum kahve pembe kırmızı olmadığı sürece sorun etme dedi ama neden yani
Benim de yoğun akıntılarım oluyor, genellikle beyaz ve Zaman zaman lor gbi pütürcüklü. Ama eşlik eden başka bir sıkıntım olmadığı için dr test istemedi. Benim bide mide yanmalarım çok yoruyor beni, heralde doğurana kadar sürecek
Benim de yoğun akıntılarım oluyor, genellikle beyaz ve Zaman zaman lor gbi pütürcüklü. Ama eşlik eden başka bir sıkıntım olmadığı için dr test istemedi. Benim bide mide yanmalarım çok yoruyor beni, heralde doğurana kadar sürecek
Beyaz tamam da benim sarı bende de eşlik eden başka sorun yok, olmamasına rağmen test de yapıyoruz ama sonuçta bir şey yok. insan korkuyor işte ne bileyim
Benimde midem hiç hazmetmiyor, 7. Ayda genelde yanma da başlıyormuş. Çok bekledik bebeğimizi bazılarımız, bu günümüze çok şükür Allah bekleyen ve hayırlısıyla bakacak olan herkese nasip etsin.
Teşekkürler canım, devlette randevu bulamadım yeni taşındığımız için de doktorum da yok. Forumdan birisi de sağlık ocağından aldığını yazmıştı denicem artık.
Şimdi eşime sordum arı uzmanı kendisi tarım bakanlığında bir sakıncası yok dedi ama yinede dr danışın derim ben vinalac vitamin kullanıyorum dr verdi probiyotikli