2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende de oluyor sürekli çamaşır değiştiriyorum tekrar gidip test yaptırsam mi diye düşünüyorum 8 eylülde randevum var şeker yüklemesi de yapılacak
Benimde 4 Eylül'de randevum banada yapılacak aklıma amniyo sıvısında sızmada oluyomus o aklıma geldi inşallah öyle bişey değildir tedirgin oldum

Aaa süper bana bi doktor kan yumurtalıklara gtmez doğurganlığı dusurur dedı de Hiç kanamanız oldu mu zor oluyo mu iğne mi kullanıyosunuz?
Kan pihtilaşmasinin gebeliğe etkisi olduğu düşünmüyorum ben gebelik düşündüğümde ilk denemede hamile kaldım ikincide de öyle oldu.
Ama düşük oldu çünkü pıhtılaşma varmış maalesef..

Kızlar sırtüstü yattığınızda bebeğiniz bir yere toplanıyor gibi geliyor mu? Sancım ağrım falan yok, kasılma da değil. Ama sanki kafası ya da poposuna dokunuyor gibi oluyorum
evet canim, sirtustu yatinca bende de toplanma oluyor cok, umarim bebektir rahim kasilmalari da olabiliyormus ya

Şimdi eşime sordum arı uzmanı kendisi tarım bakanlığında bir sakıncası yok dedi ama yinede dr danışın derim ben vinalac vitamin kullanıyorum dr verdi probiyotikli
[/QUOTE]
Canım arı uzmanıysa özelden de yazabilirsin tavsiye ederim dediği propolis var mi 3.5 yaşında kızım var onun için

Şeker yüklemesine aç karnına gidiyorsunuz değil mi? 22+5 de kontrole gittim. 1 ay sonra diğer kontrol dedi. Şeker yüklemesi hakkında bişey söylemedi.
Evet aç gidiliyor meyveli soda gibi bir şey veriyorlarmış önceden suya toz katılıyotdu mide bulandırıyordu 28 haftaya kadar yapılıyormuş

Ben bağışıklığı güçlendirir diye acaba aldan mi diye düşündüm malum ortalık karışık ama dr a sormadan almıcam
Ben hamilelikten önce kullanıyordum, propolis, arı sütü, ham bal karışımı almıştım, hamilelikte kullanmadım

Ben bağışıklığı güçlendirir diye acaba aldan mi diye düşündüm malum ortalık karışık ama dr a sormadan almıcam
Canım ben oğluma arifoglunun karışımını almıştım, arkadaşlar farklı şeyler aldı, tadı iyi değildi, çocukları kullanmadi. Arifoglunun çocuk için olan propolisi ballı, oğlum severek içiyor. Bence bağışıklığına iyi geldi, bu sene kreşte az hastalandı.

Şimdi eşime sordum arı uzmanı kendisi tarım bakanlığında bir sakıncası yok dedi ama yinede dr danışın derim ben vinalac vitamin kullanıyorum dr verdi probiyotikli
Canım arı uzmanıysa özelden de yazabilirsin tavsiye ederim dediği propolis var mi 3.5 yaşında kızım var onun için
[/QUOTE]
Propolis bal karışımı diyor 1 kg bal içine 1 küçük şişe bal karıştırıp her sabah aç karnına yarım çay kaşığı verebilir dedi yada mamalarına katabilir propolisi sütün içine 1 2 damla koyabilir dedi bu arafa özelden mesaj atamıyorum sana

26 haftayla birlikte mide yanmaları başladı midenin suyu boğazımı tahriş ediyor çok gıcık bir his
Benimde midem hiç hazmetmiyor, 7. Ayda genelde yanma da başlıyormuş. Çok bekledik bebeğimizi bazılarımız, bu günümüze çok şükür Allah bekleyen ve hayırlısıyla bakacak olan herkese nasip etsin.
Benimde 1 haftadır ara ara oluyor. Ekşi yeşil elma iyi geliyor tavsiye ederim

Beyaz tamam da benim sarı bende de eşlik eden başka sorun yok, olmamasına rağmen test de yapıyoruz ama sonuçta bir şey yok. insan korkuyor işte ne bileyim
Idrar yolu enfeksiyonu bazen idrar testinde cikmayabiliyormus idrar kültürü en dogru test bu konuda kızlar.

Kızlar 23+1 haftalık hamileyim ama 22+2 haftalık cıktı doktorum 5 6 gün geri kilosu dedi 600 gram olmasi lazimken 520 gram cıktı böyle olup ta bebeği kilo alan varmı neler yapmalıyım çok üzülüyorum

Kızlar 23+1 haftalık hamileyim ama 22+2 haftalık cıktı doktorum 5 6 gün geri kilosu dedi 600 gram olmasi lazimken 520 gram cıktı böyle olup ta bebeği kilo alan varmı neler yapmalıyım çok üzülüyorum

Bende 23+2 iken gitmiştim son kontrole benim bebiş de 525 gr çıkmıştı. Boyu baş çevresi haftasıyla uyumluydu doktor bir sorun görmedi ama bende merak ediyorum sonraki kontrolde kilo alımının nasıl olduğunu. Düzenli artıyorsa sorun yok demektir aslında, bende kendimi öyle teselli ediyorum. Yememi biraz artırdım kendim de kilo almaya başladım ama bununla ilgili mi diye merak ediyorum o yüzden kiloyu gözden çıkardım Bol bol süt muz ceviz fındık protein ağırlıklı yemek lazımmış bebeğin kilo alması için

Ben zaten dikkat ediyorum canım ama çok değil yememe içmeme artık hergün süt içicem ve protein ağırlıklı beslenicem insallah bidahaki kontrole kilo almış olur senim şuan kaç gram oldu

Ben zaten dikkat ediyorum canım ama çok değil yememe içmeme artık hergün süt içicem ve protein ağırlıklı beslenicem insallah bidahaki kontrole kilo almış olur senim şuan kaç gram oldu

Bende dikkat ediyordum ama şimdi daha çok ağırlık verdim, haftanın nerdeyse her günü et yiyordum zaten yemeklere az da olsa et kemik giriyor bizde, midem yandıkça acıktıkça muz süt içiyordum. Bilmiyorum belki bizim bebekler minyondur sadece, 23. Haftadan sonra yağ depoları dolmaya başlıyormuş zaten bundan sonra hızlıca alırlar inşallah. Şuan kaç gram oldu bilmiyorum sonraki kontrolüm 10 gün sonra bende merak ediyorum. Seninki kız mı, kızlar kilo olarak biraz daha düşük olabiliyormuş erkek bebeklere göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…