2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Meraba kızlar kamuda çalışıp idari izni başlayanlara sorum var. İdari izne 23+0 da mı başladınız, 24+0 da mı ? Birde doktordan herhanhi bir belge istiyor mu işyeri?
Benim 24 + 5 di ama 23 te de 24 olmuyor mu.bu hafta olaylarında benimde kafam karışıyor.

Canım benim her zaman var akintim.normal diye biliyorum.

Yok ben bebek icin sormuştum kıyafet olarak kendime simdilik bir esofman aldim bol paca o kadar birde tisort. Cok gobegim cikmadi zaten kilolu oldugum icin kiyafetlerim hep bol bol

bende bebek icin dedim zaten bizim burda yeni dogana 50 / 56 beden aliniyor. Ben Almanyada yasiyorum :)

bende onlara bakacam artik kis cocugu olacak nihayetinde ve bizim ev soguk oluyor hep

Bende yaptirmiyorum

Canım bebek doğduktan sonra da peşpeşe tetanos aşısı bebeğe vurulacakmis. Bakmıştım ama tam aylarını hatırlamıyorum. Ilk doz zamanım geçti zaten benim de, yinede tek doz yaptırsam mi diye düşünüyorum. Baktigim yazılarda olmazsa olmaz bir asi uygulaması değil yazan da var. Sana doktor mu dedi vurdurma diye yoksa kendi kararın mi?

Günaydın Annisler
günaydın
bende onlara bakacam artik kis cocugu olacak nihayetinde ve bizim ev soguk oluyor hep
Sırtına yelek giydir o zaman aman dikkat et tulum tavsiye ederim içinden zıbın giydirip
hemen bu gece deneyecegim canim sagol
rica ederim bana da kuaförüm önermişti
Ben ilk gebeliğimde 4 doz vurdurmuştum o yüzden bunda yaptırmadım ama doğum sırasında enfeksiyon almaman için yapılan bir uygulama diye biliyorum emin değilim

heh işte bende o waziyetteyim ağlıyodum o gece resmen ya inanır mjsın dişçiye randewu bulamıyorum ya bulsam gidicem nasıl bi sistem, bu

Az kaldı diyelim 24 de yarılamadın mi hamilelik bu can taşıyoruz virüs olmasa neyse özeldeki hamile değil mi anlamadım
wallahi bende çözemedim bu nası bi yasadır sonra çocuk yapın derler oldu canım böyle bi ayırım yapıldıkca daha çok beklerler

4 Hafta izinden sonra geri ise dönmek cok zormus ya. Uyanamadim bir türlü hala sürekli uyukluyorum is saatlerinde. Saatlerde gecmek bilmiyor sanki. Kizim da rahat durmuyor masallah hep sürekli kipir kipir

Son düzenleme:
Kızlar 23+1 haftalık hamileyim ama 22+2 haftalık cıktı doktorum 5 6 gün geri kilosu dedi 600 gram olmasi lazimken 520 gram cıktı böyle olup ta bebeği kilo alan varmı neler yapmalıyım çok üzülüyorum
detayli ultrasonda benimki onde cikti 1 hafta neden boyle cikiyor dedim. Mesela anne baba uzunsa kemikleri uzun olabilir kafa yapisi buyukse kafasi bi buyuk cikabilir ya da kisaysa biraz geri cikabilir 1 hafta onde veya 1 hafta geride olmasi bisey degistirmez demisti. Hatta gecen bi aile geldi kafalari buyuktu bebegin kafasi 2 hafta onde cikti dedi guldu Belki icini rahatlatabilmisimdir canim onemli degilmis yani o kadar 1 hafta geri olmasi

Ben ilk gebeliğimde 4 doz vurdurmuştum o yüzden bunda yaptırmadım ama doğum sırasında enfeksiyon almaman için yapılan bir uygulama diye biliyorum emin değilim

Riskli gebelik benimki canım hamileliğimde bazi sorunlar yaşıyorum. Düşük olma ihtimaline karşı yapmayalım dedi hemşire. Araştırınca belirli bir haftada yapılma zorunluluğu olmadığını gördüm. 1 doz yaptirabilirim belki bilmiyorum. Doktora danışacam ilk gittiğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…