2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İyi olur tabi dr daha iyi bilir Allah yardımcın olsun senin riskli ise sürekli yatman lazım çok dikkat etmen lazım

Benimde ilk gebeliğimde hep önde çıkıyordu zaten 38+5 de doğdu 40 haftayı tamamladı kızım ama bir sorun olmaz 1 hafta önce yada geride olması gelişimi normalse organları sağlıklı oluşuyorsa içiniz rahat olsun

4 Hafta izinden sonra geri ise dönmek cok zormus ya. Uyanamadim bir türlü hala sürekli uyukluyorum is saatlerinde. Saatlerde gecmek bilmiyor sanki. Kizim da rahat durmuyor masallah hep sürekli kipir kipir
Vitamin takviyesi alıyor musun bana dr ilk hamile kaldığında vermişti içinde folik asit olan hala da devam ediyorum bu pandemi döneminde bağışıklığı güçlü tutmak gerekiyormuş almadığım günler yorgun ve halsiz oluyorum geçenlerde ilacım bitti birkaç gün almamıştım çok fark etmişti

Benımde 2 hafta boyu kılosu onde cıkıyor eşim 1.95 ben 1.58
Sanırım oğlum babasına benzeyecek

heh işte bende o waziyetteyim ağlıyodum o gece resmen ya inanır mjsın dişçiye randewu bulamıyorum ya bulsam gidicem nasıl bi sistem, bu
Ben kaç kişinin kapısından döndüm hamileden korkuyorlar ilaç bile önermiyorlar. Benim bulduğum dişçi epey deneyimli birisiydi hiç yapmam etmem demedi yani. Ama araştırıp buldum. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama sor etrafa sen de. En zoru diş ağrısı çünkü çekme sen de

Her gün iciyorum doktorumun verdigi ilaci. Kutunun icinde iki tane hap var biri folik asit digeri omega 3 yagi icerikli

Kızlar selam
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir
sabah 2. Doz tetanoz aşısını oldum, geçen sefer hiç ağrım olmamıştı ama bu sefer farklı hemşire yaptı, inşallah yine olmaz:)

Kızlar selam
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir
sabah 2. Doz tetanoz aşısını oldum, geçen sefer hiç ağrım olmamıştı ama bu sefer farklı hemşire yaptı, inşallah yine olmaz:)

iyiyiz cok sükür sen nasilslin canim? Bizde 30. Haftadan sonra Asi olacagiz ve agri olur olmazmi merak ediyorum

iyiyiz cok sükür sen nasilslin canim? Bizde 30. Haftadan sonra Asi olacagiz ve agri olur olmazmi merak ediyorum
iyiyim canım çok şükür. tahlil verdim kontrol amaçlı onların sonucu iyi çıkarsa daha iyi olacağım.
ağrı herkes oluyor demişti ama benim ilkinde hiç olmadı canım. bakalım inşallah bu sefer de olmaz. buz koyuyorum aşı yerine tedbir amaçlı :)

Meraba kızlar kamuda çalışıp idari izni başlayanlara sorum var. İdari izne 23+0 da mı başladınız, 24+0 da mı ? Birde doktordan herhanhi bir belge istiyor mu işyeri?
25+3 teydim ben belge aldığımda kadın doğum doktorunun 24 haftalık gebeliği mevcuttur diye yazı yazması yeterli oluyor özelden aldım 24. Haftanın tamamlanması gerekiyor

Kızlar benim hiç halim yok modum düşük
Regenesis maç vitamin alıyorum niye böyle ki

Benim doktorum renni ve gaviscon da alüminyum var dedi pantpas mide koruyucu kullanıyorum ben coraspin kullandığım için
Ayrıca ilaç kullandığın için olabilir canım çoğu hamile gaviscon surup tuketiyo çünkü ben zaten çok nadir içiyorum gastiritim var gece geç yemedikten sonra gerek duymuyorum çok sıkısırsam soğuk süt iki üç yudum çok iyi geliyo öneririm

Canlar tetenoz çok önemli doğum esnasında Allah korusun kordunu kesecek makas belki paslı daha çok bu yüzden vuruluyo zaten kesinlikle vurulmanizi tavsiye ederim iki dozuda ikinci gebelikte belki bı doz vuruluyo koruma amaçlı onu tam bilmiyorum ilk gebelik olunca her şeyin önleminin alinmasi gerektiğini düşünüyorum Allah'tan gelene diyecek bişey yok ama elimizden geleni yok saymamiz gerekir.

Kızlar 23+1 haftalık hamileyim ama 22+2 haftalık cıktı doktorum 5 6 gün geri kilosu dedi 600 gram olmasi lazimken 520 gram cıktı böyle olup ta bebeği kilo alan varmı neler yapmalıyım çok üzülüyorum
Canım telaslanma o değerler zaten sürekli değişiyormuş sadece özen göster beslenemene ilaçlarını düzenli al . Bebekler zaten son üç ayda çok kilo aliyo . Muz kaşar peynir kuruyemişler bunlara estra özen göster ben mesela faz yaptığı için süt ve yoğurt yiyemiyorum ama peyniri aşırı tüketiyorum çok şükür bebegim uyumlu haftasına gore

wala canım içtiğim bi parol war oda bi işe yaramıyo istanbuldayım ben dewlettte dişçide sıra bulmak çok zor oluyo bol bol süt içmeyr calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…