2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
bana saglık ocagından werilen vitamini wermediler doktorun, yazdıgo bi vitamin war 80 90 lira bişe onu kullanıyorum ilk hamileliğimde saglık ocagından wermişlrdi

Bir de doğum sonrası korse kullanmayı düşünüyorum ama nasıl seçeceğimi bilmiyorum. Daha önce kullanan var mı? Ya da etrafında kullanıp memnun kalan?
benim ilk dogum sezeryandı dogurdyktan 5 gün sonra dizden göbek üzerine kadar olanını kullandım çok rahat ettim dik, durabiliyordum korseyle xl almıştım siddetle tawsiye ederim karnınızı mutlaka sarın çünki pıhtılar koca koca parçalar düşüyo düştğkçede rahatlıyosun

Kizlar bugun sirtim cok agriyor ya gece de dogru duzgun uyuyamadim agridan. Ne yapabilirim rahatlamasi icin?

Çevremde akrabalarımdan var hiç bir takviye kullanmadı ama köy kızı iyi beslendiğini düşünüyorum 3.çocuğu oldu baya sağlıklı hepsi
ya sorma ilk ewliliğmde köy gibi yerdeydik mahallede süt satılırdı kaynana onu pişirridi ama nası güzel, tadı olurdu tam süt tadı şimdi marketlerde ki sütü alıyorum, o tadı bulamıyorum ama canım çok istiyo ben hiç kaynatmadım nerde satılır bilmem eski kaynanayı mı arasam

Benimki de 50 gram ondan mı bakmadılar yani ay ben 100 gramlık içemem ya bu bile mahvetti beni hala kendime gelemedim midem bulanıyor şuan
Benim ilk gebeliğimde açlık da bakmışlardı 50 gr yüklemede ama 6 sene geçti değiştiyse bilemiyorum canım. Sonuçlar ne oldu sorun yoktur inşallah

50 gramlik yuklemede aclik sekerine bakmiyorlar, eger tokluk degerin yuksek cikarsa 100 gramlik testte aclik ve 3 kez tokluk bakiyorlar 1er saat arayla. Ben de yuksek cikti maalesef, diyete ve kan sekeri olcumune basladim gunluk
Geçmiş olsun canım benim de 170 çıktı bu gün zaten diyetle gidiyordum ama 100 gr lık yaptırmak istemiyorum

Evet eskiler çarşafla sımsıkı sararlarmış şimdi çarşafa dolanacağımıza hazır korse kullanmak daha pratik ben normal doğum istiyorum umarım istediğim gibi olur ve daha erken kullanmaya başlarım Sezeryan olursa da 1 ay sonra falan başlarım artık

primayı oğlum da kullandım çok memnundum baska bezlerde hemen pişik oluyodu
Bez seçimi biraz da bebeğe bağlı bakalım deneye deneye bulacağız sanırım. Benim de ilk tercihim prima ama bazı bebişlerde prima da pişik yapıyor ona göre değiştirir ya da devam ederim

bana da demek ki az olan testi yapacaklar. Kadin bana kahvaltini normal yap gel dedi. Acik kan sekerine bakmayacaklar demekki :)
Banada normal kahvalti yap dediler. Bir saat sonra kan alicaklar sonrada iki saat sonra
seker yuklemesi yapilacaksa ac gitmen lazim canim. Kahvalti yap gel dediyse seker yuklemesi yapmazlar, sadece normal tokluk sekerine bakarlar. Tekrar danis istersen seker yuklemesi olacak mi diye
Benim de yarın randevum var. Şeker yüklemesi yapılacak. Aradığımda kadın oruçluymuşsun gibi gel 12 saat hiç bir şey yiyip içme dedi. Su bile içmeyecekmişim. Demek ki ilk açlık sonra tokluk bakılacak. Yemek tamam da susuzluğa nasıl dayanırım bilmiyorum çok fazla içiyorum çünkü

Benim de kramp giriyordu canım muz ve soda hergun mutlaka, magnezyum ilaçta başladı ama düzenli içmiyorum açıkçası arada alıyorum.
Hamileligin başından beri sodayi hoc birakmadim halada içiyorum ama muz kabiz yapar diye korkuyorum doktoruma sormadan ilac almicam magnezyum tehlikeli olabiliyomus

Icini rahat tut kuzum kansizluk harici bebegin gelisimi icin hersey senij vucudunda var o yuzden senden eksilecek vitamin almasanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…