Kızlar selam
biliyorsunuzdur karaciğer değerlerim yüksek çıktığı için 1 aydır vitaminleri bırakmıştım bugün tekrar test yaptırdım, düşmüş normal seviyelere gelmişler çok şükür haftasonu doktora gideceğim gerçi ama önce size sormak istedim aranızda herhangi bir sebepten hamileliğinde hiç vitamin almayan biri yada tanıdğınız var mı? Acaba bebeğimin gelişimi geri kalıyor mudur çok merak ediyorum
bana saglık ocagından werilen vitamini wermediler doktorun, yazdıgo bi vitamin war 80 90 lira bişe onu kullanıyorum ilk hamileliğimde saglık ocagından wermişlrdi
benim ilk dogum sezeryandı dogurdyktan 5 gün sonra dizden göbek üzerine kadar olanını kullandım çok rahat ettim dik, durabiliyordum korseyle xl almıştım siddetle tawsiye ederim karnınızı mutlaka sarın çünki pıhtılar koca koca parçalar düşüyo düştğkçede rahatlıyosun
ya sorma ilk ewliliğmde köy gibi yerdeydik mahallede süt satılırdı kaynana onu pişirridi ama nası güzel, tadı olurdu tam süt tadı şimdi marketlerde ki sütü alıyorum, o tadı bulamıyorum ama canım çok istiyo ben hiç kaynatmadım nerde satılır bilmem eski kaynanayı mı arasam
50 gramlik yuklemede aclik sekerine bakmiyorlar, eger tokluk degerin yuksek cikarsa 100 gramlik testte aclik ve 3 kez tokluk bakiyorlar 1er saat arayla. Ben de yuksek cikti maalesef, diyete ve kan sekeri olcumune basladim gunluk
benim ilk dogum sezeryandı dogurdyktan 5 gün sonra dizden göbek üzerine kadar olanını kullandım çok rahat ettim dik, durabiliyordum korseyle xl almıştım siddetle tawsiye ederim karnınızı mutlaka sarın çünki pıhtılar koca koca parçalar düşüyo düştğkçede rahatlıyosun
Evet eskiler çarşafla sımsıkı sararlarmış şimdi çarşafa dolanacağımıza hazır korse kullanmak daha pratik ben normal doğum istiyorum umarım istediğim gibi olur ve daha erken kullanmaya başlarım Sezeryan olursa da 1 ay sonra falan başlarım artık
Bez seçimi biraz da bebeğe bağlı bakalım deneye deneye bulacağız sanırım. Benim de ilk tercihim prima ama bazı bebişlerde prima da pişik yapıyor ona göre değiştirir ya da devam ederim
seker yuklemesi yapilacaksa ac gitmen lazim canim. Kahvalti yap gel dediyse seker yuklemesi yapmazlar, sadece normal tokluk sekerine bakarlar. Tekrar danis istersen seker yuklemesi olacak mi diye
Benim de yarın randevum var. Şeker yüklemesi yapılacak. Aradığımda kadın oruçluymuşsun gibi gel 12 saat hiç bir şey yiyip içme dedi. Su bile içmeyecekmişim. Demek ki ilk açlık sonra tokluk bakılacak. Yemek tamam da susuzluğa nasıl dayanırım bilmiyorum çok fazla içiyorum çünkü
Hamileligin başından beri sodayi hoc birakmadim halada içiyorum ama muz kabiz yapar diye korkuyorum doktoruma sormadan ilac almicam magnezyum tehlikeli olabiliyomus
Kızlar selam
biliyorsunuzdur karaciğer değerlerim yüksek çıktığı için 1 aydır vitaminleri bırakmıştım bugün tekrar test yaptırdım, düşmüş normal seviyelere gelmişler çok şükür haftasonu doktora gideceğim gerçi ama önce size sormak istedim aranızda herhangi bir sebepten hamileliğinde hiç vitamin almayan biri yada tanıdğınız var mı? Acaba bebeğimin gelişimi geri kalıyor mudur çok merak ediyorum