sagol canim, hic beklemiyordum istahsizlik vardi bende ve az kilo almistim ama seker cikti. 50 grlik yuklemede 176 cikinca 100 grlik yaptirdim, 200e kadar yukselmisti. Endokronoloji ve diyetisyene gittim. Bugun basladim diyete ve seker olcmeye bakalim. Umarim faydasi olur bir zarar gormesin bebislerimiz
Bez seçimi biraz da bebeğe bağlı bakalım deneye deneye bulacağız sanırım. Benim de ilk tercihim prima ama bazı bebişlerde prima da pişik yapıyor ona göre değiştirir ya da devam ederim
Ben demir ilacının beni çok kötü yaptıgını fark ediyorum ama doktor en önemli ilaç bu dediği için içiyorum. Sabah kahvaltısında onu içtikten sonra ne zaman peynir , süt ürünü tüketsem kusmaya başlıyorum.
Demir ilacı aldigin öğünde süt ve süt ürünleri c vitamini ve demir emilimini azalttığı için alınmaması gerekiyo. Ve demir ilacı içerken mutlaka c vitamini ile alınmadı gerekiyo
Evet eskiler çarşafla sımsıkı sararlarmış şimdi çarşafa dolanacağımıza hazır korse kullanmak daha pratik ben normal doğum istiyorum umarım istediğim gibi olur ve daha erken kullanmaya başlarım Sezeryan olursa da 1 ay sonra falan başlarım artık
seker yuklemesi yapilacaksa ac gitmen lazim canim. Kahvalti yap gel dediyse seker yuklemesi yapmazlar, sadece normal tokluk sekerine bakarlar. Tekrar danis istersen seker yuklemesi olacak mi diye
sagol canim, hic beklemiyordum istahsizlik vardi bende ve az kilo almistim ama seker cikti. 50 grlik yuklemede 176 cikinca 100 grlik yaptirdim, 200e kadar yukselmisti. Endokronoloji ve diyetisyene gittim. Bugun basladim diyete ve seker olcmeye bakalim. Umarim faydasi olur bir zarar gormesin bebislerimiz
Ya etrafımda görüyorum kadın hamile aradan kısa bir zaman geçiyor bi bakıyorum doğum yapmış sonra kendime bakıyorum ben hala 25.haftadayım sanki yerimde sayıyorum zaman geçmiyor
Ya etrafımda görüyorum kadın hamile aradan kısa bir zaman geçiyor bi bakıyorum doğum yapmış sonra kendime bakıyorum ben hala 25.haftadayım sanki yerimde sayıyorum zaman geçmiyor
Hatta kalçada siyatiğim ağrı yapınca soğuk kompres yaptık, doktorum sıcak yapsan daha da iyi dedi. Ama sıcak iyi değil aşağılarda dedim, o da karnın kasığın olmadığı sürece sorun yok yap dedi.
Hatta kalçada siyatiğim ağrı yapınca soğuk kompres yaptık, doktorum sıcak yapsan daha da iyi dedi. Ama sıcak iyi değil aşağılarda dedim, o da karnın kasığın olmadığı sürece sorun yok yap dedi.
valla benmki gercekten surekli daha ne gelicek basima dedirtiyor. ilk kanamalar pleasenta previa sonra 2 ay yatmali donem. sonra kp vefati.simdi gebelik sekeri. ne marazli hamilelik geciriyorm ya millet hamile oluyo fildir fildir bnim basima gelmyen kalmadi