2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar bugun sirtim cok agriyor ya gece de dogru duzgun uyuyamadim agridan. Ne yapabilirim rahatlamasi icin?
Ben sırtım ağrıyınca ütüyü en az dereceye getirip sırtıma da havlu vb koyup eşime ütületiyorum canım. Çok iyi geliyor sıcak.

Ben sırtım ağrıyınca ütüyü en az dereceye getirip eşime ütületiyorum canım. Çok iyi geliyor sıcak.
hamilelikte sicak uygulamak dogru olur mu bilemedim canim ya aksi gibi midem de agriyor bi yandan

Geçmiş olsun canım benim de 170 çıktı bu gün zaten diyetle gidiyordum ama 100 gr lık yaptırmak istemiyorum
sagol canim, hic beklemiyordum istahsizlik vardi bende ve az kilo almistim ama seker cikti. 50 grlik yuklemede 176 cikinca 100 grlik yaptirdim, 200e kadar yukselmisti. Endokronoloji ve diyetisyene gittim. Bugun basladim diyete ve seker olcmeye bakalim. Umarim faydasi olur bir zarar gormesin bebislerimiz

Bez seçimi biraz da bebeğe bağlı bakalım deneye deneye bulacağız sanırım. Benim de ilk tercihim prima ama bazı bebişlerde prima da pişik yapıyor ona göre değiştirir ya da devam ederim
ewet canım bebeğe baglı oluyo primadan baskası pişik yapardı brnim oglumu bakalım bunda nasıl olacak

Demir ilacı aldigin öğünde süt ve süt ürünleri c vitamini ve demir emilimini azalttığı için alınmaması gerekiyo. Ve demir ilacı içerken mutlaka c vitamini ile alınmadı gerekiyo

inşallah canım saş salim o günlere gelseydik sanki hep içimde kalcak gibi bu bebe

Banada normal kahvalti yap dediler. Bir saat sonra kan alicaklar sonrada iki saat sonra

seker yuklemesi yapilacaksa ac gitmen lazim canim. Kahvalti yap gel dediyse seker yuklemesi yapmazlar, sadece normal tokluk sekerine bakarlar. Tekrar danis istersen seker yuklemesi olacak mi diye

simdi actim telefon, ilk önce normaline bakacaklar, eger de olursa yüksek cikarsa tokluga bakacagiz dediler

İnşaallah canım çok dikkat edersek bi şey olmaz bence . Genç Yaşta gebelik çok daha kolaymış

Bende arastiryorum bisi bulursan benide etiketlermisim canim
[/QUOTE]
Bulursam haber veririm canım

inşallah canım saş salim o günlere gelseydik sanki hep içimde kalcak gibi bu bebe
Ya etrafımda görüyorum kadın hamile aradan kısa bir zaman geçiyor bi bakıyorum doğum yapmış sonra kendime bakıyorum ben hala 25.haftadayım sanki yerimde sayıyorum zaman geçmiyor

hamilelikte sicak uygulamak dogru olur mu bilemedim canim ya aksi gibi midem de agriyor bi yandan
Hatta kalçada siyatiğim ağrı yapınca soğuk kompres yaptık, doktorum sıcak yapsan daha da iyi dedi. Ama sıcak iyi değil aşağılarda dedim, o da karnın kasığın olmadığı sürece sorun yok yap dedi.

Sagol canim esim gelince yaptiriyim olmazsa

Demek ki insana kendi hamileliği geçmiyor
valla benmki gercekten surekli daha ne gelicek basima dedirtiyor. ilk kanamalar pleasenta previa sonra 2 ay yatmali donem. sonra kp vefati.simdi gebelik sekeri. ne marazli hamilelik geciriyorm ya millet hamile oluyo fildir fildir bnim basima gelmyen kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…