2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Başın sağolsun zor zamanlar gerçekten ama tek tesellimiz bebişlerin iyi olması Sağ sağlim kucağımıza alalım bu zamanları unuturuz o zaman

Başın sağolsun zor zamanlar gerçekten ama tek tesellimiz bebişlerin iyi olması Sağ sağlim kucağımıza alalım bu zamanları unuturuz o zaman
insallah ya yarin doktora randevu aldim dun tokluk sekerim aksam dogru duzgn tatli yemememe ragmen 197 cikinca korktm. insalah bebs iyidir

Kızlar, hastaneden geldik çok şükür bebiş iyi boyumuz uzun dedi, ama kaç cm olduğunu sormayı unuttum kilomuzda yaklaşık 900 gr Popo üstü oturur şekilde duruyor dedi aşağıyı durmadan tekmelemesi ondanmış şeker yüklemesi 50 lik yapıldı 114 çıktı. Benim böbrek sıkıntısı ilerlemiş dahada büyümüş galiba katetar takılacak hanfendi pek poz vermedi bu kadar çekebildi doktorumuz:)

Ayy maşallah benim de bugün şeker yüklemesi yapıldı 50 gram yüklendi 92 çıktı çok şükür şeker yok. Ama benim ogluşum yüzünü göstermedi zaten şuana kadar hiç yüzünü göremedik ya sırtı dönük ya yan yatmış oluyor benim ufaklık kilomuz da 1 kilo 5 gram olmuş rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip etsin

Amin canım bizim doktorda çok uğraştıracak ancak yan profil yakaladı ve eli hep çenesindeydi:)

Amin canım bizim doktorda çok uğraştıracak ancak yan profil yakaladı ve eli hep çenesindeydi:)
Ne düşünüyor hanımefendi kim bilir şeker çıkmadı dimi sende ben o şurubu içince çok kötü oldum seni de öyle etkiledi mi aç karnına içince mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı bende ben hiç sevmem böyle şerbet gibi şeyler içmeyi çay bile içmeyen biriyim ondan mı etkilendim bu kadar acaba

Hemde nasıl kötü oldum kusmamak için zor tuttum kendimi,sınır 140 tı benim 114 çıktı sonuç normal dedi. Benim kız virüs var virüs burdan çıkmasam mi diye düşünüyor galiba

Hamileligin başından beri sodayi hoc birakmadim halada içiyorum ama muz kabiz yapar diye korkuyorum doktoruma sormadan ilac almicam magnezyum tehlikeli olabiliyomus
Bende her gün akşam bir türk kahvesi ve yanında soda içiyorum. Muz’u başlarda yiyordum ama şimdi canım hiç istemiyor. Daha hiç kramp yaşamadım sodadan mı bünyeden mi bilmiyorum ama şu 3 ay’da böyle geçer inşallah. Bir de korse konusunda cevap yazdım sana canım ama alıntılayamamışım o yüzden tekrar yazayım dedim. Bulursam mutlaka haber veririm aynı şekilde sende bulursan ve yazarsan sevinirim

Hemde nasıl kötü oldum kusmamak için zor tuttum kendimi,sınır 140 tı benim 114 çıktı sonuç normal dedi. Benim kız virüs var virüs burdan çıkmasam mi diye düşünüyor galiba
Yada çıkınca anneme ne yaramazlıklar yapabilirim diye şimdiden plan yapıyor olabilir

Bugün benimde kontrolüm çok benzermiş canım 50lik yükleme sonuç 124 çıktı böbrek sıkıntım aynen devam ediyor genişleme ve taş var bende de biraz kendimi yorunca idrarda kanama oluyor , bol su iç yürüyüş yap dedi çok şükür kızımın değerleri de iyi ama net bi foto alamadık ufak tefek sıkıntılardan bahsetti tahlil sonuçlarında da Allah beterinden korusun hepimize sağlık sıhhat versin inşallah

Amin canım Senin genişleme kaç cm olmuş canım benim 2.1 cm yazıyor

Amin canım Senin genişleme kaç cm olmuş canım benim 2.1 cm yazıyor
Değer olarak söylemedi canım genişlemeyi ya da ben duymadım taşın büyüklüğüne 9 cm dedi gerçi ultrason görüntülerinde yazıyor mu ki acaba genişleme Bebeğin değerlerini tek tek soruyorum kendime gelince es geçiyorum olumsuz bi ifade duyunca orayı hemen geçiştiriyorum

Demir ilacı aldigin öğünde süt ve süt ürünleri c vitamini ve demir emilimini azalttığı için alınmaması gerekiyo. Ve demir ilacı içerken mutlaka c vitamini ile alınmadı gerekiyo
C vitamini hiç bahsetmedi doktorum ama soracağım mutlaka çünkü ilacı içtikten sonrası benim için işkence Çok teşekkür ederim

Yaa maşallah kuzuya nasıl yüzü belli artık Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…