2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba arkadaşlar. Benim de bugün randevum vardı. 617 gr 31 cm olmuş oğluşum. Aç gitmedim saf gibi o yüzden yarın sabah tekrar gidicem şeker yüklemesi için. Büyük ihtimal şeker çıkacak. 1 ayda 4 kilo almışım. Doktorum çok kızdı. Boyum kısa benim. Bu karnının hali 7-8 aylık gibi böyle gidersen son aylarda çok zorlanırsın dedi karın çapım çok darmış o yüzden sipsivri göbek çıktı. Her gören 9 aylık gibisin diyor. Bebiş iyi neyseki. Koca burunlu oğlumun resimlerini de atayım size

Eklentiler

• 47E5B87B-7EA9-4233-9C88-532CF927EEBE.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 65
  • DFABB51B-4361-4951-9B04-6C3551458EC6.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 62
  • 666300F0-A91F-4C2C-834D-52000E1BBC2D.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 9895DD71-F0F2-4050-8B6E-A9D4860F5EBC.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 57
Benimde doktorum hiç kg almadığım için kızdı 4 kg alman lazımdı en az bu zamana kadar dedi
Bu doktorların ne dediği de belli değil!
oğluşun ne kadar net gözüküyor maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben hiç böyle foto alamadım

Magnezyum aslında ağrılardan kasılmalardan dolayı daha çok ihtiyaç duyuluyor diye biliyorum. Ben hergün magnezyum alıyorım geçen ölçtürdüm sınırda çıktı . Düşük değere çok yakındı

O taş çok ağrı yapar ya Allah yardımcın olsun
Yaa maşallah kuzuya nasıl yüzü belli artık Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin cümlemiz inşaAllah
Maşallah nasılda yüzünü güzel göstermiş Yerim onu yerim

Senin doktorda ayrı bir alem ne güzel Kilo almıyorsun işte

Bende ağrı ve kasılmalarım için günde 1 adet içiyorum içtiğim gün çok rahatım

Kızkardeşim de 4 aylık hamile o da hiç kilo almamış. Ona da kızmış. Ne dedikleri belli değil. Ben video çekiyorum sonra ekran görüntüsü alıyorum saniye saniye durduruyorum videoyu. Yoksa doktorun verdiği resimler de pek güzel olmuyor yakalayamıyor istediğim gibi canım.

MasAllah ya ne guzelde poz vermis

Ya işte agrin krampin varsa doktoruna danışmadan kullanamiyosun. Bugun aile.hekimine ebeye sordum yazar belki diye yazamayiz biz dedi simdilerde icilir ama son aylarda kasilmalari hissedemeyebiliyormussun o yuzden önerilmiyor cok gerekmedikce

inşaallah bi şey olmaz ben de hep doktoruma sorarak kullanıyorum o sorun olmaz dedi

inşaallah bi şey olmaz ben de hep doktoruma sorarak kullanıyorum o sorun olmaz dedi
8. Ayda hatirlat yine de kuzum insanlık hali unutulur. Bende kullanicam cok kotu kramp girmesi en azindan 1 2 hafta kullanayim değerim artsib isticem doktordan

Canım sinir olacak birşey yok, kendine dert arıyor gibisin valla benim de akıntım genelde hep sari oluyor. Doktora söyledim sorun yok dedi. Hamilelikte akıntı olur normalmiş yani. Doktor sorun yok diyor, tahlilde enfeksiyon cikmiyorsa rahat olman lazım daha ne istiyorsun.

Kızlar 23+1 haftalık hamileyim ama 22+2 haftalık cıktı doktorum 5 6 gün geri kilosu dedi 600 gram olmasi lazimken 520 gram cıktı böyle olup ta bebeği kilo alan varmı neler yapmalıyım çok üzülüyorum

Canım bu kilo ve boy olayı her bebeğe göre göre değişir, kimi minyon olur kimi iri yapılı olur. Ayrıca bebeğinin kilosu bence gayet normal.

kizlar bugun benm dogum gunummm ilk defa dogum gunumde bukadr heycanliyim. Allahimmmmmmm insallah bir sonraki yasima evladimla huzurla grmeyi nasip ederr

Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
Bebeğimle nice mutlu yıllara inşaallah

Kızlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım :) bir kızım olucak inş :))) aranızda coledan d3 kullanan varmı?kullanıyorsanız kaçar damla alıyorsunuz ☺

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun
Ben monovit D3 kullanıyorum, hergun 9 damla.

Selam kizlar benim ozellikle geceleri uykumdan uyandircak sekilde ellerimde bileklerimde uyusma ve agri oluyor kalsiyum ve magnezyumda iciyorum ama fayda yok yasayan ya da onerisi olan var mi

Canım bu belirtilerin karpal tunnel sendromuna benziyor ama yine de doktoruna danış tabii.

Canım karpuz, kavun, incir ve üzüm şekeri en çabuk yukselten meyvelermis doktorum oyle söylemişti.
OMEGA 3 olarak da doktorumun önerisiyle Solgar'in 700'luk olanını haftada 2 kez içiyorum
.

10/7 tansiyon nabız 95 normal mi acaba bilen var mı?

Benim tansiyonum da hep düşük çıkıyor genelde. Doktorum düşük tansiyonun bİr sakıncası olmadığını, bazen çok düşerse yatıp dinlenmemi söyledi. Hamilelikte düşük değil, yüksek tansiyon tehlikeli.

Maaşallah subhanallah
Canım ultrason kağıdında FL yazan değeri 7ile çarpınca toplam boy uzunlugunu veriyor doktorum söylemişti

8. Ayda hatirlat yine de kuzum insanlık hali unutulur. Bende kullanicam cok kotu kramp girmesi en azindan 1 2 hafta kullanayim değerim artsib isticem doktordan
İnşaallah canım hatırlatırım doktoruma yanlış zamanda ilaç kullanmayalım da

simdi geldim doktordan plasenta ayni hala asagida. gecen cuma cok sancim oldu hatta dedim gaz sancisi galiba. oyuzden servikal uzunluga da bakti normalmis cok sukur. bebgi gormek nasl ii geldi elmden gelse cikmicam o ultroson odasndan
Merhaba plesantam inız aşağıda diye bir şey verdile rmı ? Kendi kendine mi düzelecek?
Bana da doktorum bgn plesantam aşağıda dedi endişelendim.

Dün tetanos aşısı oldum bugün akşamüstü kolum felaket ağrımaya başladı, buz falan koyuyorum ama bana mısın demiyor. Napmam lazım Parol bile içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…