Benimde doktorum hiç kg almadığım için kızdı 4 kg alman lazımdı en az bu zamana kadar dediMerhaba arkadaşlar. Benim de bugün randevum vardı. 617 gr 31 cm olmuş oğluşum. Aç gitmedim saf gibi o yüzden yarın sabah tekrar gidicem şeker yüklemesi için. Büyük ihtimal şeker çıkacak. 1 ayda 4 kilo almışım. Doktorum çok kızdı. Boyum kısa benim. Bu karnının hali 7-8 aylık gibi böyle gidersen son aylarda çok zorlanırsın dedikarın çapım çok darmış o yüzden sipsivri göbek çıktı. Her gören 9 aylık gibisin diyor. Bebiş iyi neyseki. Koca burunlu oğlumun resimlerini de atayım size Eki Görüntüle 2681330 Eki Görüntüle 2681330 Eki Görüntüle 2681331 Eki Görüntüle 2681332 Eki Görüntüle 2681330 Eki Görüntüle 2681331 Eki Görüntüle 2681332
O taş çok ağrı yapar ya Allah yardımcın olsunDeğer olarak söylemedi canım genişlemeyi ya da ben duymadım taşın büyüklüğüne 9 cm dedi gerçi ultrason görüntülerinde yazıyor mu ki acaba genişlemeBebeğin değerlerini tek tek soruyorum kendime gelince es geçiyorum olumsuz bi ifade duyunca orayı hemen geçiştiriyorum
Amin cümlemiz inşaAllahYaa maşallah kuzuya nasıl yüzü belli artıkAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah nasılda yüzünü güzel göstermişMerhaba arkadaşlar. Benim de bugün randevum vardı. 617 gr 31 cm olmuş oğluşum. Aç gitmedim saf gibi o yüzden yarın sabah tekrar gidicem şeker yüklemesi için. Büyük ihtimal şeker çıkacak. 1 ayda 4 kilo almışım. Doktorum çok kızdı. Boyum kısa benim. Bu karnının hali 7-8 aylık gibi böyle gidersen son aylarda çok zorlanırsın dedikarın çapım çok darmış o yüzden sipsivri göbek çıktı. Her gören 9 aylık gibisin diyor. Bebiş iyi neyseki. Koca burunlu oğlumun resimlerini de atayım size
Senin doktorda ayrı bir alem ne güzel Kilo almıyorsun işteBenimde doktorum hiç kg almadığım için kızdı 4 kg alman lazımdı en az bu zamana kadar dedi
Bu doktorların ne dediği de belli değil!
oğluşun ne kadar net gözüküyor maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben hiç böyle foto alamadım
Bende ağrı ve kasılmalarım için günde 1 adet içiyorum içtiğim gün çok rahatımMagnezyum aslında ağrılardan kasılmalardan dolayı daha çok ihtiyaç duyuluyor diye biliyorum. Ben hergün magnezyum alıyorım geçen ölçtürdüm sınırda çıktı . Düşük değere çok yakındı
Moral bozmak için yaradılmış çocukta sorun var mı kg alıyor mu diyorum evet diyor daha niye beynimi bulandırıyor anlamadım kiSenin doktorda ayrı bir alem ne güzel Kilo almıyorsun işte
Kızkardeşim de 4 aylık hamile o da hiç kilo almamış. Ona da kızmış. Ne dedikleri belli değil. Ben video çekiyorum sonra ekran görüntüsü alıyorum saniye saniye durduruyorum videoyu. Yoksa doktorun verdiği resimler de pek güzel olmuyor yakalayamıyor istediğim gibi canım.Benimde doktorum hiç kg almadığım için kızdı 4 kg alman lazımdı en az bu zamana kadar dedi
Bu doktorların ne dediği de belli değil!
oğluşun ne kadar net gözüküyor maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben hiç böyle foto alamadım
İlla sıkıntı arıyor herhaldeMoral bozmak için yaradılmış çocukta sorun var mı kg alıyor mu diyorum evet diyor daha niye beynimi bulandırıyor anlamadım ki
Ben de canım esas ileri haftalarda gerek diye biliyorumBende ağrı ve kasılmalarım için günde 1 adet içiyorum içtiğim gün çok rahatım
Merhaba arkadaşlar. Benim de bugün randevum vardı. 617 gr 31 cm olmuş oğluşum. Aç gitmedim saf gibi o yüzden yarın sabah tekrar gidicem şeker yüklemesi için. Büyük ihtimal şeker çıkacak. 1 ayda 4 kilo almışım. Doktorum çok kızdı. Boyum kısa benim. Bu karnının hali 7-8 aylık gibi böyle gidersen son aylarda çok zorlanırsın dedikarın çapım çok darmış o yüzden sipsivri göbek çıktı. Her gören 9 aylık gibisin diyor. Bebiş iyi neyseki. Koca burunlu oğlumun resimlerini de atayım size
Ya işte agrin krampin varsa doktoruna danışmadan kullanamiyosun. Bugun aile.hekimine ebeye sordum yazar belki diye yazamayiz biz dediMagnezyum aslında ağrılardan kasılmalardan dolayı daha çok ihtiyaç duyuluyor diye biliyorum. Ben hergün magnezyum alıyorım geçen ölçtürdüm sınırda çıktı . Düşük değere çok yakındı
inşaallah bi şey olmaz ben de hep doktoruma sorarak kullanıyorum o sorun olmaz dediYa işte agrin krampin varsa doktoruna danışmadan kullanamiyosun. Bugun aile.hekimine ebeye sordum yazar belki diye yazamayiz biz dedisimdilerde icilir ama son aylarda kasilmalari hissedemeyebiliyormussun o yuzden önerilmiyor cok gerekmedikce
8. Ayda hatirlat yine de kuzum insanlık hali unutulur. Bende kullanicam cok kotu kramp girmesi en azindan 1 2 hafta kullanayim değerim artsib isticem doktordaninşaallah bi şey olmaz ben de hep doktoruma sorarak kullanıyorum o sorun olmaz dedi
Kızlar sinir olmaya başladım artık ya sarı beyaz gibi bazen kıvamlı bazen kıvamsız akıntım var progestan kullanmaya başladığımdan beri. Her gün değil daha çok hareket halinde olduğum günlerde geliyor sanki. Test yaptırıyorum ne enfeksiyon ne bir şey var. Doktorum kahve pembe kırmızı olmadığı sürece sorun etme dedi ama neden yani
Kızlar 23+1 haftalık hamileyim ama 22+2 haftalık cıktı doktorum 5 6 gün geri kilosu dedi 600 gram olmasi lazimken 520 gram cıktı böyle olup ta bebeği kilo alan varmı neler yapmalıyımçok üzülüyorum
kizlar bugun benm dogum gunummmilk defa dogum gunumde bukadr heycanliyim. Allahimmmmmmm insallah bir sonraki yasima evladimla huzurla grmeyi nasip ederr
Kızlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım :) bir kızım olucak inş :))) aranızda coledan d3 kullanan varmı?kullanıyorsanız kaçar damla alıyorsunuz ☺
Selam kizlar benim ozellikle geceleri uykumdan uyandircak sekilde ellerimde bileklerimde uyusma ve agri oluyor kalsiyum ve magnezyumda iciyorum ama fayda yokyasayan ya da onerisi olan var mi
Kızlar şekeri yükseltmeyecek meyveler hangileri? Ben meyve çok severim ama şekerim yükselir korkusuyla yiyemiyorum çok canım çekiyor ama vajinal mantar ve avuç içlerimde yanma olunca araştırdım ki şeker yükselince olurmuş. Hangi meyvelerden yiyebilirsin? Bir de omega 3 kullanmak istiyorum. Bebeğin gelişimi ve annenin psikolojik durumunu çok iyi destekliyormuş. Ocean plus sipariş verdim. Aranızda omega kullanan var mı? Haftada 1-2 kapsül içiliyormuş sanırım. Kullanan varsa nasıl kullanıyor? Bi de cumartesi günü 24 hafta olacak inşallah. Benim idari iznim pazartesi başlaması için pazartesi doktordan rapor alıp okula versem olur mu? 24-32 arası izin kullanıp 32-36 hafta arası çalışıp çalıştığımız 4 haftayı doğum sonrasına ekleyebiliyor muyuz? Benim idareciler yerime öğretmen görevlendirmesi isteyeceklerdi ama bana ek ders öderlerse isteyemiyorlarmış o yüzden sorun çıkaracaklar sanırım. Sizi zorlayan okul müdürünüz oldu mu bu konuda? Resmî yazıyı ilgi tutup dilekçe falan yazdınız mı?
10/7 tansiyon nabız 95 normal mi acaba bilen var mı?
Maaşallah subhanallahKızlar, hastaneden geldik çok şükür bebiş iyi boyumuz uzun dedi, ama kaç cm olduğunu sormayı unuttum kilomuzda yaklaşık 900 gr ☺ Popo üstü oturur şekilde duruyor dedi aşağıyı durmadan tekmelemesi ondanmışşeker yüklemesi 50 lik yapıldı 114 çıktı. Benim böbrek sıkıntısı ilerlemiş dahada büyümüş galiba katetar takılacakEki Görüntüle 2681292 Eki Görüntüle 2681293 hanfendi pek poz vermedi bu kadar çekebildi doktorumuz:)
Inşallah canımNormal doğumda belki daha erken kullanılıyordur ama sezeryan doğum için 2 aydan sonra kullanılabiliyor diye hatırlıyorum. Bakalım doğum şekline göre karar vermek en mantıklısı. Umarım rahatça atlatırız o dönemleri
İnşaallah canım hatırlatırım doktoruma yanlış zamanda ilaç kullanmayalım da8. Ayda hatirlat yine de kuzum insanlık hali unutulur. Bende kullanicam cok kotu kramp girmesi en azindan 1 2 hafta kullanayim değerim artsib isticem doktordan
Merhaba plesantam inız aşağıda diye bir şey verdile rmı ? Kendi kendine mi düzelecek?simdi geldim doktordan plasenta ayni hala asagida. gecen cuma cok sancim oldu hatta dedim gaz sancisi galiba. oyuzden servikal uzunluga da bakti normalmis cok sukur. bebgi gormek nasl ii geldi elmden gelse cikmicam o ultroson odasndan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?