2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba plesantam inız aşağıda diye bir şey verdile rmı ? Kendi kendine mi düzelecek?
Bana da doktorum bgn plesantam aşağıda dedi endişelendim.
plasentanin asagida olmasna doktorlar bisy yapamiyorlar canm. sdce iliski yasaklayp kendini zorlamamani soyluyrlar. genelde kendi kendine duzelebliyrms ama bnmki duzelmedi.12. haftadan beri asagi yerlesimli

Kızlar bugün bebişin tüm kıyafetlerini ütüledim, belim tutmaz oldu sonra yerinden kalkamadım.

Kızlar bugün bebişin tüm kıyafetlerini ütüledim, belim tutmaz oldu sonra yerinden kalkamadım.

Gecmis olsun. Vallahi artik benimde fazla is yapinca agriyo isarkadasimim beyadir agriyo o hamile yogasi yapicakmis. Erken degilmi iiyafetleri yikamak icin bizim dolabimiz daha yok

Gecmis olsun. Vallahi artik benimde fazla is yapinca agriyo isarkadasimim beyadir agriyo o hamile yogasi yapicakmis. Erken degilmi iiyafetleri yikamak icin bizim dolabimiz daha yok
Benim 2.cocuk olunca çoğu şey vardı, geçen hafta annem gelmişti yıkayalım dedi, ben de bugün ütüledim. Hepsi poşetli ya da çarşafa sarılı, sıkıntı olmaz inşallah

Sagol canım üzerimden yük kalktı valla doktor kan sonuçları da idrar sonuçları da gayet iyi dedi şükür sorunsuz gidiyor herşey
Cok sevindim canım sonuçların iyi çıkmasına dr benden hic idrar testi istemedi bir sorunumda aslında sen mi istedin idrar testini yoksa dr mu yaptırdı canım

Ben odamda iki çekmece açtım kıyafetleri için, bezini filan park yatağın cebine koyuyorum. Kalan eşyalar abisinin dolabına inşallah.

Hayırlı akşamlar herkese bugün bizimde kontrolümüz wardı geçen gün şeker yüklemesi çok şükür normal çıktı ki deli gibi üzüm aşeriyorum sürekli yiyorum çok korkuyordum ama çok şükür Boyu 28 cm kilosu 540 gr olmuş sizce normal mi bana az gibi geldi doktor normal desede bi endişelendim

Benim 2.cocuk olunca çoğu şey vardı, geçen hafta annem gelmişti yıkayalım dedi, ben de bugün ütüledim. Hepsi poşetli ya da çarşafa sarılı, sıkıntı olmaz inşallah

Sanmam ne olsun ki bizde daha yikamadik ama vakumlu torbada duruyo

Ben odamda iki çekmece açtım kıyafetleri için, bezini filan park yatağın cebine koyuyorum. Kalan eşyalar abisinin dolabına inşallah.

Esimde oyle yap dedi ama ben sifonyer almayk dusunuyorum ikea hemneslerdennustunede alt degistirme aparati. Illerdede misafir odasinda kullanirim. Kiyafeti cok kaplamazda bezler yer kaplar sanirim. Benim ilk bebegim pek fikrim yok. Bezleride aylik abonelikle almayi dusunuyorum.

Kiyafette neyden kac tane almak lazim tecrubeli olanlar yardimci olabilir mi Daha yeni baslayacagim alisverise biraz gec kaldim hissi var bir yandan cok almayin giyilmiyor diyorlar bi yandan gunde bes kere ust degistirmek zorunda kaliyorsun diyorlar sayili listesi olan varsa cok sevinirim

Boyuda kilosunda gayet iyi zaten bunlar yaklaşık değerler kafana takma maşaAllahı var

Park yatağın alt açmasını ilkinde ben kullanmadım, duruyor gerekirse kullanırım. İlk çocuğum doğarken dolap almamıştım, yine çekmece açıp, ıvır zıvır şeyleri sepete koymuştum. Yeni evde geçince 20 aylıkken filan oda yaptık.

Allah giydirmeyide nasip etsin İnşaAllah❤ Ben daha 1 parça bile almadım
Almamanız normal daha erken, ben ailemin yanına gidince yenileri aldım, bir daha gidemem doğuma kadar. Evde de olunca hallettim.

Almamanız normal daha erken, ben ailemin yanına gidince yenileri aldım, bir daha gidemem doğuma kadar. Evde de olunca hallettim.
Bende kıyafet olayını bitirdim odası gelsin bende sizin gibi bi an önce yapmak istiyorum sarılı yada toz girmeyen hurçlara koyarsam bişey olmaz diye düşünüyorum

Ben aldim tekzenden bitane dolap 800 tl sanirim oyle bisiydi. Gardrobum ufak hayatta sigdiramama hicbisi benimkiler bile zor sigiyo. Sonra oda yaparken dolaba uyumlu seyler bakicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…