plasentanin asagida olmasna doktorlar bisy yapamiyorlar canm. sdce iliski yasaklayp kendini zorlamamani soyluyrlar. genelde kendi kendine duzelebliyrms ama bnmki duzelmedi.12. haftadan beri asagi yerlesimli
Gecmis olsun. Vallahi artik benimde fazla is yapinca agriyo isarkadasimim beyadir agriyo o hamile yogasi yapicakmis. Erken degilmi iiyafetleri yikamak icin bizim dolabimiz daha yok
Gecmis olsun. Vallahi artik benimde fazla is yapinca agriyo isarkadasimim beyadir agriyo o hamile yogasi yapicakmis. Erken degilmi iiyafetleri yikamak icin bizim dolabimiz daha yok
Benim 2.cocuk olunca çoğu şey vardı, geçen hafta annem gelmişti yıkayalım dedi, ben de bugün ütüledim. Hepsi poşetli ya da çarşafa sarılı, sıkıntı olmaz inşallah
Cok sevindim canım sonuçların iyi çıkmasına dr benden hic idrar testi istemedi bir sorunumda aslında sen mi istedin idrar testini yoksa dr mu yaptırdı canım
Hayırlı akşamlar herkese bugün bizimde kontrolümüz wardı geçen gün şeker yüklemesi çok şükür normal çıktı ki deli gibi üzüm aşeriyorum sürekli yiyorum çok korkuyordum ama çok şükür Boyu 28 cm kilosu 540 gr olmuş sizce normal mi bana az gibi geldi doktor normal desede bi endişelendim
Benim 2.cocuk olunca çoğu şey vardı, geçen hafta annem gelmişti yıkayalım dedi, ben de bugün ütüledim. Hepsi poşetli ya da çarşafa sarılı, sıkıntı olmaz inşallah
Kiyafette neyden kac tane almak lazim tecrubeli olanlar yardimci olabilir mi Daha yeni baslayacagim alisverise biraz gec kaldim hissi var bir yandan cok almayin giyilmiyor diyorlar bi yandan gunde bes kere ust degistirmek zorunda kaliyorsun diyorlar sayili listesi olan varsa cok sevinirim
Hayırlı akşamlar herkese bugün bizimde kontrolümüz wardı geçen gün şeker yüklemesi çok şükür normal çıktı ki deli gibi üzüm aşeriyorum sürekli yiyorum çok korkuyordum ama çok şükür Boyu 28 cm kilosu 540 gr olmuş sizce normal mi bana az gibi geldi doktor normal desede bi endişelendim
Park yatağın alt açmasını ilkinde ben kullanmadım, duruyor gerekirse kullanırım. İlk çocuğum doğarken dolap almamıştım, yine çekmece açıp, ıvır zıvır şeyleri sepete koymuştum. Yeni evde geçince 20 aylıkken filan oda yaptık.
Kiyafette neyden kac tane almak lazim tecrubeli olanlar yardimci olabilir mi Daha yeni baslayacagim alisverise biraz gec kaldim hissi var bir yandan cok almayin giyilmiyor diyorlar bi yandan gunde bes kere ust degistirmek zorunda kaliyorsun diyorlar sayili listesi olan varsa cok sevinirim
Bende kıyafet olayını bitirdim odası gelsin bende sizin gibi bi an önce yapmak istiyorum sarılı yada toz girmeyen hurçlara koyarsam bişey olmaz diye düşünüyorum
Ben aldim tekzenden bitane dolap 800 tl sanirim oyle bisiydi. Gardrobum ufak hayatta sigdiramama hicbisi benimkiler bile zor sigiyo. Sonra oda yaparken dolaba uyumlu seyler bakicaz