2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gunaydin kızlar. Bugün okulda idarecim 24. Haftadan sonra idari izne çıkmak zorunda olduğumu söyledi. Ben seminer dönemini burada geçireyim diyordum ancak bu öğretmenin insiyatifine birakilmiyormus dediğine göre. Müdürüm de bir araştırayım bu konuyu dedi. Öğretmen arkadaşlardan bilenler var mi

Ben konu açtım bunun için Bi bak istersen

Bende sırtüstü yattığımda tekme atınca değil sanki takla atıyormuş gibi haraketler yapınca of üf falan diyorum korkuyor noldu diye soruyor. Sonra elini alıp karnıma koyduğumda o da ooovv napıyon leen diyor

Şeker yüklemesi yaptılar. Bir fena oldum sanki ya terliyorum. İçim çekiliyor. 2 saat nasıl durucam böyle? Kesin yüksek çıkacak ya. Midem de bulanıyor çok kötü.
Ay dün yüklemede bana da öyle oldu bayılacak gibi oldum başım döndü falan bende dedim kesin şeker çıkacak diye ama çıkmadı öyle düşünme yani çıkmaz inşallah şeker

İyi ol kuzum. Napıyor oğluş? Gittin mi kontrole?
Dün gittim canım şeker yüklemesi yapıldı şükür şekerim çıkmadı. Ogluşum yine yüzünü göstermedi bize sanırım Dogunca göreceğim ben ama büyümüş bebegim kocaman olmuş 1 kilo 5 gram dedi doktor sanırım tosuncuk olacak benimki

Şükür canım. Bebiş büyümüş mü? Napıyordu bende benimkini merak ediyorum ya kontrolüme daha var ama. Özledim minnoşumu
büyümüş cimcimem sat'a göre 25, ultrason ölçümlerine göre 26 hafta ile uyumlu. 813 Gr, 30cm olmuş. Sabah aç karına gitmiştim, pek hareketli değildi. Eliyle yüzünün bir kismino kapatmıştı ama yüzü bize dönüktü minik burnunu, ağzını gördüm
O anda Kafası aşağıda poposu göbek deligimin yanında bacakları da yukaridaymis sol tarafa yaslamış kendini gayet rahat dedi doktor
Senin kontrolün ne zaman canım?

Kızlar nasılsınız ben çarşamba dr a gitmiştim bebek 1100 yada 1200 gr olmuş dr izindeydi uzmanı baktı hersey yolunda dedi ama yüzünü göstermediği için resim alamadım benim sol kaşıkta ağrı vardı onu sordum çoçuğun başı oradaymış tam kemiğin birleştiği yerde ordan diyetisyene gittim bu sefer insülin başlattılar evde ölçüm yapıyordum çok yüksek de değil daha kullanmadım reçete girişi yoktu diyetim yine değiştirildi
Bu arada 2. Çoçugu bekleyen biri olarak bir tavsiyem var Kızlar kendinize acil durum çantası haZırlayın riskli haftalara giriyoruz acil birsey olur hastaneye yatırılırsanız eşiniz yada yakınınız direkt o çantayı alır telaşla birde çanta hazırlama işine girmeyin

Ay artık kiloya ulaştı mııı? Çok şükür muhtemelen benimki de gelecek kontrole öyle olucak inşallah görmek için sabırsızlandım ya

Ben hep açkarına gidiyorum canım hep de haraketli oluyor sanırım benimki acıktığında haraketleniyor
Maşallah bebişine büyümüş ya inanamıyorum kese kalp atışı falan derken maşallah büyüyüp kocaman oldular Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim kontrolüm Eylülün 10u gibi inşallah. Daha var yaa

Eminim düşecektir canım. Bol su iç. İdrarının rengi çok koyu mu senin de?

Ay bide yüzünü gösterse tam olacak ama yok saklıyor. Kontrolün ne zaman canım
Kız napcan yüzünü iyiki göstermiyor sürpriz yapacak demekki. Benim doktorum göstermek istese de ben bakmam ya doğduğunda inşallah görmek istiyorum
Dün eşim soruyor acaba kime benziycek diye. Bende içime doğdu sana benziycek dedim. Öyle hissediyorum gerçekten aynı babası olacak gibime geliyor

Evet gerçekten Rabbime şükürler olsun bu zamanlarını da gördük. İnşallah kollarimiza alacağımız gün de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…