Kızlar nasılsınız ben çarşamba dr a gitmiştim bebek 1100 yada 1200 gr olmuş dr izindeydi uzmanı baktı hersey yolunda dedi ama yüzünü göstermediği için resim alamadım benim sol kaşıkta ağrı vardı onu sordum çoçuğun başı oradaymış tam kemiğin birleştiği yerde ordan diyetisyene gittim bu sefer insülin başlattılar evde ölçüm yapıyordum çok yüksek de değil daha kullanmadım reçete girişi yoktu diyetim yine değiştirildi
Bu arada 2. Çoçugu bekleyen biri olarak bir tavsiyem var Kızlar kendinize acil durum çantası haZırlayın riskli haftalara giriyoruz acil birsey olur hastaneye yatırılırsanız eşiniz yada yakınınız direkt o çantayı alır telaşla birde çanta hazırlama işine girmeyin
kızlar bu afedersiniz de aşağı temizleme işini nası yapıyosunuz malum bugune kadar 18 kilo aldım karnım kocaman bırakın asagıyı temizlemeyi yerimden zor kalkıyorum we hala calısıyorum som 5 haftam kaldı dıye awutuyorum kendimi ama aşağı köye ağda yapmak lazım we ben orayı göremiyorumeşime yaptıramam utanırım hiç bu şekil görmedi beni kuaförede hiç gitmedim bu mewzu için nası olcak önceki hamileliğimde jiletle almıstım 4 5 tane aynayı koyup temizlemiştim ama resmen top sakal bırakmışım
Ben hala jilet yapıyorum biraz uyduruk oluyor ama işimi görüyo aslında en iyisi kuaföre gitmek hem uzun süre idare eder hem uğraşmadan tertemiz olur. Ama ben virüsten dolayı güvenemiyorum
Aynen kaşar bebege kilo aldıran besinler arasında dimi canım bide sanırım şey etkiliyor ben köy ürünlerini de son zamanlarda fazla tükettim meyve falan çok geldi köyden. Ayrıca dün biyerde okudum elma da hamilelikte çok faydalı bebege ve benim en sevdiğim meyve elma hergün yerim yani belki o da etkilemiş olabilir daha 3 ay var çok kilolu olursa bebiş ben nasıl dogurucam ya sezaryen olmaktan korkuyorum aklıma o düştü bugün
Kuzum bence ilerde çok büyük giderse doktor der yani dikkat et diye. Şimdiden öyle korkma.
kaşar evet geliştiriyormuş, geçen beni nazar eden kız söylemişti ben de bilmiyordum, makara yaptım hatta çok tost yerim ben, dedim herhalde tosttaki kaşarların sayesinde büyüyor evladım ketçap da kan yapıyorsa tamamdır bu iş
Arkadaşlar merhaba, çalışanlardan yardimci olan olursa sevinirim. Allah hepimize sağlıklı ve hayirli doğumlar nasip etsin öncelikle. 24. haftadan sonra evden çalışma talep edeceğim, nadil hesaplsniyir acaba? 23+6 mi 24+0 mi 25+0 mi? Doktor raporu mu yoksa sat tarihine göre mi?
Kuzum bence ilerde çok büyük giderse doktor der yani dikkat et diye. Şimdiden öyle korkma.
kaşar evet geliştiriyormuş, geçen beni nazar eden kız söylemişti ben de bilmiyordum, makara yaptım hatta çok tost yerim ben, dedim herhalde tosttaki kaşarların sayesinde büyüyor evladım ketçap da kan yapıyorsa tamamdır bu iş
Haftada 1 paket kaşar yiyorum bende çok severim tost bide taze ekmekle kaşarı yemeyi de seviyorum ama kilo almaktan kokmuyor da degilim neyseki son 3 haftada sadece yarım kilo almışım şimdi Sebze yemekleri yapıyorum kendime köyden taze fasulye gelmişti kıymalı ve patatesli pişirdim ekmeksiz onu yedim yoksa çok kilo alıcam daha 3 saat olmadı kahvaltı yaptım yarım ekmek tost yedim ama yine acıktım neyseki Sebze yemegi beni kurtardı bugün. Elma da ye canım o da bebege çok yarayan besinler arasında bide muz ama ben hiç sevmem muzu onu yemiyorum pek bide muz fazla yiyince kabız yapıyor
kızlar bu afedersiniz de aşağı temizleme işini nası yapıyosunuz malum bugune kadar 18 kilo aldım karnım kocaman bırakın asagıyı temizlemeyi yerimden zor kalkıyorum we hala calısıyorum som 5 haftam kaldı dıye awutuyorum kendimi ama aşağı köye ağda yapmak lazım we ben orayı göremiyorumeşime yaptıramam utanırım hiç bu şekil görmedi beni kuaförede hiç gitmedim bu mewzu için nası olcak önceki hamileliğimde jiletle almıstım 4 5 tane aynayı koyup temizlemiştim ama resmen top sakal bırakmışım
Ben epilasyon ile alıyorum ama bu defa biraz zorlandım sanırım 1 aya kalmaz bende alamayacak hale gelirim sonra ne yapıcam bilmiyorum sanırım jilet ile halledicem venüs marka çok güzel alıyor yazmışlardı biyerde
Haftada 1 paket kaşar yiyorum bende çok severim tost bide taze ekmekle kaşarı yemeyi de seviyorum ama kilo almaktan kokmuyor da degilim neyseki son 3 haftada sadece yarım kilo almışım şimdi Sebze yemekleri yapıyorum kendime köyden taze fasulye gelmişti kıymalı ve patatesli pişirdim ekmeksiz onu yedim yoksa çok kilo alıcam daha 3 saat olmadı kahvaltı yaptım yarım ekmek tost yedim ama yine acıktım neyseki Sebze yemegi beni kurtardı bugün. Elma da ye canım o da bebege çok yarayan besinler arasında bide muz ama ben hiç sevmem muzu onu yemiyorum pek bide muz fazla yiyince kabız yapıyor
O zaman canım ne istiyorsan onu ye çünkü canın çekmeden yedigin şey sana fayda etmez. Zaten biraz da bünye meselesi bence yoksa nasıl beslenirsen beslen hep aynı sonuç alınıyor.bunları hiç yemesen bile bebegin kilo alabilir biraz da genetik bunlar ben tombul Bi bebek olarak dogmuşum hatta beni dogurtan kadın dogar dogmaz üstüme örtü atmış bunu kimseye gösterme nazar deger demiş anneme yani benim bebe bana benzer galiba ondan da kilosu iyi olabilir
O zaman canım ne istiyorsan onu ye çünkü canın çekmeden yedigin şey sana fayda etmez. Zaten biraz da bünye meselesi bence yoksa nasıl beslenirsen beslen hep aynı sonuç alınıyor.bunları hiç yemesen bile bebegin kilo alabilir biraz da genetik bunlar ben tombul Bi bebek olarak dogmuşum hatta beni dogurtan kadın dogar dogmaz üstüme örtü atmış bunu kimseye gösterme nazar deger demiş anneme yani benim bebe bana benzer galiba ondan da kilosu iyi olabilir
Hahahaha aynıyız desene ben tamı tamına 4,650 doğmuşum küçükken bana hep nazar değermiş çıban çıkarmış vücudumda aniden biri beğense falan. Oyüzden geçen gün nazara geldim dedim ya biliyorum kendimi yıldızım çok düşük
selam kizlar bugun kontrolum vardi. bebek 912 gr olmus. pozisyonu bi gariplesmis. basi asagida yada yukarda degil rahmin sagina yaslamis boyle oluca rahmin gerilmis dedi doktor sanirm bikac gune duzelir yani insalahzaten birkac gundur ayni anda hem karnimin altina hm ustune vuruyordu demek biri eli biiri aayagiymis ama baya karnim gergin ya
Hahahaha aynıyız desene ben tamı tamına 4,650 doğmuşum küçükken bana hep nazar değermiş çıban çıkarmış vücudumda aniden biri beğense falan. Oyüzden geçen gün nazara geldim dedim ya biliyorum kendimi yıldızım çok düşük
Bende çekiyorum işte senin gibi ama idare ediyoruz işte o zaman senin bebe de sana benzerse hiç sorun yapma yemesen bile o tombik bir bebek olur bende çok severim tombul bebeleri tam ısırmalık oluyor onlar
Bende çekiyorum işte senin gibi ama idare ediyoruz işte o zaman senin bebe de sana benzerse hiç sorun yapma yemesen bile o tombik bir bebek olur bende çok severim tombul bebeleri tam ısırmalık oluyor onlar
Haklısın bende çok çektim hala da bünye kilo almaya yatkın diye rahat rahat her istedigimi yiyemem. Ama benim yegenlerim kilolu dogdular yürümeye başlayınca attılar kiloyu inşallah bebiş de öyle olur çok kilolu olur çocukluk dönemi öyle geçsin bende istemem
Ben epilasyon ile alıyorum ama bu defa biraz zorlandım sanırım 1 aya kalmaz bende alamayacak hale gelirim sonra ne yapıcam bilmiyorum sanırım jilet ile halledicem venüs marka çok güzel alıyor yazmışlardı biyerde
Ben hala jilet yapıyorum biraz uyduruk oluyor ama işimi görüyo aslında en iyisi kuaföre gitmek hem uzun süre idare eder hem uğraşmadan tertemiz olur. Ama ben virüsten dolayı güvenemiyorum
Ben de o bölgeyi göremiyorum ya temiz bir kuaföre git ya jilet biraz sonrasında kalın çıkacak ama kesinlikle krem önermem zaten bence kendim de yapma orası normalde hassas bir bölge şimdi daha hassastırlar
Ben en son geçen ay kendim yapabilmiştim ama artık bende göremiyorum Arada gittiğim arkadaşımın kuaförü var artık oraya gideceğim kendim mümkün değil artık yapamam. Sende bi güzellik merkezine gidebilirsin canım hem daha kısa sürüyor ben kendim takıntılı bir insan olduğum için 15 saatte yapıyorum
Bende zorlandım son aldıgımda 1 aya kalmaz mecbur jilet kullanırım hiç de istemiyorum jilet kullanmayı tüyler çok kalınlaşıyor öyle sonra tekrar epilasyona alışmam falan çok zor olur kökler kalınlaşıyor ya acısı çok olur