2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ucuz mu Judy_K canim ucuz muydu senin ben bunu nasil atladim
Ay yok canım. Şaka yapıyor kız ben eskiden cinsiyeti gizli tutuyordum açıklamıyordum ankette belli olunca üçüz olarak değiştirdim öyle kaldıydı ama şu an ankette gerçekten üçüz birisi var sadece yazmıyor buraya nedense

Kızlar selam Az önce kontrolden geldim. Şeker yüklemesi için çağırmıştı gece 12’den sonra hiç bişey yeme içme öyle gel demişti doktorum. Sabah gittim ilk açlık tokluk bakıcaz hemen yükleme yapmıyorum dedi çok sevindim çünkü şeker yüklemesinde mide bulantısı yaşayanlar vardı bende de midem bulanınca bayılıyorum o korkum vardı açıkcası. Açlık şekerim 71 çıktı tokluk akşam üstü çıkıcak ama düşük çıktığı için şeker yüklemesi yapmayacağım dedi. Diğer değerlerim de iyi sadece demir biraz düşmüş 10.4 yanlış hatırlamıyorsam ilacı değiştirdi ve sabah akşam içecekmişim artık. Onun dışında bebiş gayet iyi 910 gr. 32 cm olmuş
Özlemişim görünce bir hoş oldum Bizde durumlar böyle herkes iyi haberlerle gelir inşallah

kızlar bu afedersiniz de aşağı temizleme işini nası yapıyosunuz malum bugune kadar 18 kilo aldım karnım kocaman bırakın asagıyı temizlemeyi yerimden zor kalkıyorum we hala calısıyorum som 5 haftam kaldı dıye awutuyorum kendimi ama aşağı köye ağda yapmak lazım we ben orayı göremiyorumeşime yaptıramam utanırım hiç bu şekil görmedi beni kuaförede hiç gitmedim bu mewzu için nası olcak önceki hamileliğimde jiletle almıstım 4 5 tane aynayı koyup temizlemiştim ama resmen top sakal bırakmışım

bende gercekten ucuzde ben gozden kacirdim sandim ne kadar zordur kim bilir cogul gebelik

Benimki de babasına benzer çok baktım babasına gece uyanınca bile adamı izliyorum hamileyken kime çok bakarsan ona benzer derler

Ben en son geçen ay kendim yapabilmiştim ama artık bende göremiyorum Arada gittiğim arkadaşımın kuaförü var artık oraya gideceğim kendim mümkün değil artık yapamam. Sende bi güzellik merkezine gidebilirsin canım hem daha kısa sürüyor ben kendim takıntılı bir insan olduğum için 15 saatte yapıyorum

Maşallah benimki aşağıyı tepikliyor

Günaydın güzel annişleeeerrrrr
Nasılsınız? Bayadır yoktum amma da sayfa birikmiş okuyamadım. Umarım tüm anneler ve tüm bebişler iyidir
İyiyiz canım sen nasılsın dün kontrolümüz vardı hamdolsun bebiş iyi benim böbrek iyice büyümüş tel takılabilir

Ay dün yüklemede bana da öyle oldu bayılacak gibi oldum başım döndü falan bende dedim kesin şeker çıkacak diye ama çıkmadı öyle düşünme yani çıkmaz inşallah şeker
Çok şükür canım aynen şeker değerlerin gayet iyi dedi. Çok sevindim valla çakacak sanıyordum.

Çok şükür canım aynen şeker değerlerin gayet iyi dedi. Çok sevindim valla çakacak sanıyordum.
Ay çok şükür gerçekten şeker çıkınca çok sıkıntı ya diyet falan gerekiyor sevindim çıkmamasına. bebiş nasılmış peki ultrasonda bakıldı mı

Yediğin kaşarların nereye gitti belli oldu doğru yere ulaşmış

Ben de o bölgeyi göremiyorum ya temiz bir kuaföre git ya jilet biraz sonrasında kalın çıkacak ama kesinlikle krem önermem zaten bence kendim de yapma orası normalde hassas bir bölge şimdi daha hassastırlar

Yediğin kaşarların nereye gitti belli oldu doğru yere ulaşmış
Aynen kaşar bebege kilo aldıran besinler arasında dimi canım bide sanırım şey etkiliyor ben köy ürünlerini de son zamanlarda fazla tükettim meyve falan çok geldi köyden. Ayrıca dün biyerde okudum elma da hamilelikte çok faydalı bebege ve benim en sevdiğim meyve elma hergün yerim yani belki o da etkilemiş olabilir daha 3 ay var çok kilolu olursa bebiş ben nasıl dogurucam ya sezaryen olmaktan korkuyorum aklıma o düştü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…