Maaşallah, değerlerin iyi çıkmasına sevindimKızlar selamAz önce kontrolden geldim. Şeker yüklemesi için çağırmıştı gece 12’den sonra hiç bişey yeme içme öyle gel demişti doktorum. Sabah gittim ilk açlık tokluk bakıcaz hemen yükleme yapmıyorum dedi çok sevindim çünkü şeker yüklemesinde mide bulantısı yaşayanlar vardı bende de midem bulanınca bayılıyorum o korkum vardı açıkcası. Açlık şekerim 71 çıktı tokluk akşam üstü çıkıcak ama düşük çıktığı için şeker yüklemesi yapmayacağım dedi. Diğer değerlerim de iyi sadece demir biraz düşmüş 10.4 yanlış hatırlamıyorsam ilacı değiştirdi ve sabah akşam içecekmişim artık. Onun dışında bebiş gayet iyi 910 gr. 32 cm olmuş
Özlemişim görünce bir hoş oldumBizde durumlar böyle herkes iyi haberlerle gelir inşallah
Ya ben de hep jiletle alıyorum. Karnım büyüdükçe almak zorlaştı valla nefes nefese kalıyorum savaştan çıkmış gibikızlar bu afedersiniz de aşağı temizleme işini nası yapıyosunuz malum bugune kadar 18 kilo aldım karnım kocaman bırakın asagıyı temizlemeyi yerimden zor kalkıyorum we hala calısıyorum som 5 haftam kaldı dıye awutuyorum kendimi ama aşağı köye ağda yapmak lazım we ben orayı göremiyorumeşime yaptıramam utanırım hiç bu şekil görmedi beni kuaförede hiç gitmedim bu mewzu için nası olcak önceki hamileliğimde jiletle almıstım 4 5 tane aynayı koyup temizlemiştim ama resmen top sakal bırakmışım
Jiletle idare et canım. Venüsün turuncu olanını kullanırım yıllardır zaten pek bakmadan yapıyorum hiç bi yerimi kesmiyor nasıl bir jiletse eti kesmiyor yani. Bu dönemde ona güvenirim ancakbak o da war virüs olayı nası güwenicem kijiletle idaremi etsem ki
Simdiye kadar kendim yaptim ama artik bayragi eşime devredecegim sanirim. Mecbur yapacak bisi yokkızlar bu afedersiniz de aşağı temizleme işini nası yapıyosunuz malum bugune kadar 18 kilo aldım karnım kocaman bırakın asagıyı temizlemeyi yerimden zor kalkıyorum we hala calısıyorum som 5 haftam kaldı dıye awutuyorum kendimi ama aşağı köye ağda yapmak lazım we ben orayı göremiyorumeşime yaptıramam utanırım hiç bu şekil görmedi beni kuaförede hiç gitmedim bu mewzu için nası olcak önceki hamileliğimde jiletle almıstım 4 5 tane aynayı koyup temizlemiştim ama resmen top sakal bırakmışım
Ay nasıl yaptırdın ya ben hayatta yaptıramam eşime o bide beceremez zaten agda yapısıp kalır sonra bide onu çıkarmakla ugraşırım annesinin makyaj malzemesi ile oynayan çocuk gibi herşeyi Saga sola bulaştırır o bide ben çekinirim ya beni hiç kıllı görmedibn gecen ay rica minnet esime yaptirdim agdaa ile adam bidaha yanasirmi bilmiyorum bu ay napcagimi bende duusnyorum
ya zatn ben hc ole uzatmadn aliyrm daha az canm aciyo nasil yaptirdm bide bana sor diken ustundydm halimizi gorsen ctlardn gulmektenAy nasıl yaptırdın ya ben hayatta yaptıramam eşime o bide beceremez zaten agda yapısıp kalır sonra bide onu çıkarmakla ugraşırım annesinin makyaj malzemesi ile oynayan çocuk gibi herşeyi Saga sola bulaştırır o bide ben çekinirim ya beni hiç kıllı görmedi
Hahah az çok tahmin edebiliyorum erkek milleti hiç beceremez bu işleri bende hiç uzatmadan alıyorum epilasyon ile ama artık karnımdan zorlanmaya başladım göremiyorum onun için mecbur jilet kullanıcam ama tüyler kalınlaşıyor ondan korkuyorum sonra tekrar epilasyona alışmak da sorunya zatn ben hc ole uzatmadn aliyrm daha az canm aciyo nasil yaptirdm bide bana sor diken ustundydm halimizi gorsen ctlardn gulmekten
Maşallah canımKızlar selamAz önce kontrolden geldim. Şeker yüklemesi için çağırmıştı gece 12’den sonra hiç bişey yeme içme öyle gel demişti doktorum. Sabah gittim ilk açlık tokluk bakıcaz hemen yükleme yapmıyorum dedi çok sevindim çünkü şeker yüklemesinde mide bulantısı yaşayanlar vardı bende de midem bulanınca bayılıyorum o korkum vardı açıkcası. Açlık şekerim 71 çıktı tokluk akşam üstü çıkıcak ama düşük çıktığı için şeker yüklemesi yapmayacağım dedi. Diğer değerlerim de iyi sadece demir biraz düşmüş 10.4 yanlış hatırlamıyorsam ilacı değiştirdi ve sabah akşam içecekmişim artık. Onun dışında bebiş gayet iyi 910 gr. 32 cm olmuş
Özlemişim görünce bir hoş oldumBizde durumlar böyle herkes iyi haberlerle gelir inşallah
Maşallahselam kizlar bugun kontrolum vardi. bebek 912 gr olmus. pozisyonu bi gariplesmis. basi asagida yada yukarda degil rahmin sagina yaslamis boyle oluca rahmin gerilmis dedi doktor sanirm bikac gune duzelir yani insalahzaten birkac gundur ayni anda hem karnimin altina hm ustune vuruyordu demek biri eli biiri aayagiymis ama baya karnim gergin ya
Azda olsa ye canım yoksa beyin dahada çok ister1 haftadır canım aşırı şekilde pizza istiyor ama kendimi o zararlı, o kilo yapıyor, hamilesin sağlıklı beslen diyerek kandırıyorum ama hiç çıkmıyor aklımdan napıcam böyle bu istek geçmeyecek galibaevde yapıyordum normalde ama hazır istiyorum şuan dışarıda olan daha çekici geliyor bana off nolcak böyle
Az yiyerek kurtulacagıma güvensem yicem ama yok Bi başlarsam duramam gibime geliyor işin kötüsü yedigim zaman böyle şeyler daha çok istiyorum şimdi onu yesem 3 4 günde bir yine istek gelir bana onun için hazır bırakmışken kendimi sıkıyorum yememek için ama çok özlemişim galiba. Hamilelikte korkudan böyle şeylerden uzak durdum hep hamburger falan bıraktım ama insan özlüyormuşAzda olsa ye canım yoksa beyin dahada çok ister
Canim ben bunu bugun yapip denicem cok mu sert oluyor illa sut veya yogurtlami tuketmek gerekir bide yemisleri rondodan gecirdin miYarım kilo yulaf ezmesi 1 er bardak ceviz,fındık,badem hepsi çiğ kavrulmamış olacak Kuru üzüm ve kuru kayısı koydum ben farklı kuru meyveler de olabilir. Bir adet taze meyve püresi. Tatlandırmak için 2 kaşık bal veya pekmez. Ben tahin de ekledim. Hindistan cevizi yağı varsa eklenebilir. Bolca tarçın. İyiycd karıştırılarak Fırında 160 derecede 15 dk da bir karıştırarak toplam 50 dk pişiriyoz. Soğuduktan sonra kavanoza koyup buzdolabında saklıyoruz. Yoğurt veya sütle tüketiliyor
Kısma kendini kuzum bukadar ben canim cekince yiyorum her zaman yedigimiz seyler degil zaten yada evde saglikli olanindan istedğin gibi yapabilirsin1 haftadır canım aşırı şekilde pizza istiyor ama kendimi o zararlı, o kilo yapıyor, hamilesin sağlıklı beslen diyerek kandırıyorum ama hiç çıkmıyor aklımdan napıcam böyle bu istek geçmeyecek galibaevde yapıyordum normalde ama hazır istiyorum şuan dışarıda olan daha çekici geliyor bana off nolcak böyle
Ya iştee sorun o ben normalde hep evde yapıp yerim ama şuan hazır olanı istiyorum ve bir defa yersem sürekli canım çekerse diye korkuyorumKısma kendini kuzum bukadar ben canim cekince yiyorum her zaman yedigimiz seyler degil zaten yada evde saglikli olanindan istedğin gibi yapabilirsin
Ya uzme kendini boyle cik ye yada siparis et. Soluduğumuz hava bile zararli ona bakarsan belkide bebisin cani cekti bilemezsin. Eminim zaten hep dikkat ediyorsundur ödül gibi düşünYa iştee sorun o ben normalde hep evde yapıp yerim ama şuan hazır olanı istiyorum ve bir defa yersem sürekli canım çekerse diye korkuyorum
Ben son 2 hafta nerdeyse aç durmuştum ikinci kızım da çok kilolu olacak da zor doğurucam diyeAynenkaşar bebege kilo aldıran besinler arasında dimi canım bide sanırım şey etkiliyor ben köy ürünlerini de son zamanlarda fazla tükettim meyve falan çok geldi köyden. Ayrıca dün biyerde okudum elma da hamilelikte çok faydalı bebege ve benim en sevdiğim meyve elma hergün yerim yani belki o da etkilemiş olabilir daha 3 ay var çok kilolu olursa bebiş ben nasıl dogurucam ya sezaryen olmaktan korkuyorum aklıma o düştü bugün
ya benim eşimde yaparum diyo da utanıyorummmmSimdiye kadar kendim yaptim ama artik bayragi eşime devredecegim sanirim. Mecbur yapacak bisi yok
Dayanamicam sanırım akşam eşim erken gelirse söyliyim de alsın gelsin burada eve servis hiç iyi degil daha önce sipariş verdim hemde bilindik bir yer tatlı tabagı kadar bişey geldi karışık istedik içinde sadece Sosis ve kaşar vardı ve biz ona 30 TL civarı ödeme yaptık gidip yemek için de pek uygun degil ev uzak çarşıya eşim gelirken paket olarak alsın da ben bu dertten kurtulayım 1 hafta belki daha fazla oldu yok yani geçmiyor bu bide aksine instada falan hep karşıma böyle şeyler çıkıyor aklıma düşüyor iyice çatlicam artık gece bile aklıma geliyor uykudan uyanıyorum ne zormuş hamileyken canının bişey çekmesi ya bide böyle yeşil erik aşermiştim rüyamda gördüm bebek karnımda top gibi olmuştu nasıl sancı yapmıştı o geceYa uzme kendini boyle cik ye yada siparis et. Soluduğumuz hava bile zararli ona bakarsan belkide bebisin cani cekti bilemezsin. Eminim zaten hep dikkat ediyorsundur ödül gibi düşün
Bende onu düşünüyorum işte daha 3 ay var bu aylarda daha çok kilo alacaklar özellikle son hafta benim bebe kilolu olursa normal dogum olmazsa diye korkuyorum ilk bebek oldugu için büyük olursa hemen sezaryen yaparlar ben sezaryen istemiyorumBen son 2 hafta nerdeyse aç durmuştum ikinci kızım da çok kilolu olacak da zor doğurucam diye3870 doğdu maşallahı vardı demek ki yesem rahat 500 gramı daha vardı son haftalar daha hızlı kilo alıyorlar Allah kolaylık versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?