2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Valla canım normal doğumun çok avantajları var doğumdan sonrası sezeryana göre çok daha rahat ama herşeyin hayırlısı yeter ki sağlıkla kavuşalım Allah ne nasip ederse o inşallah gönlümüzdeki gibi olur herşey tabi

İnşAllah bende normal dogumu onun için istiyorum toparlanması daha kolay ve bebek için de faydaları var normal dogumun

Canım benim açlık 91, 60 dakika 170, 120 dk 131 çıktı, normal dedi doktorum

al bendende o kadar ya zaten utanıyorum artık dogumdan sonra kendimi toplayınca agdaya dewam ederim

ye canm ye tek kisilk olandan al bikereden bisey olma z diyerek sol yanindaki seytan olaym bari

Maşallah canım benimde baya düşükmüş bu sefer sıvı formda ilaç verdi

Maşallah ❤ Düzelir inşaAllah canım
Saol canım çok şükür her şey yolunda Bana da ilaç içmekte sıkıntı yaşıyorsan şurup olanı yazayım dedi ama ben farketmez dedim. Normalde sabahları içiyordum şimdi sabah akşam içecekmişim. İlacı da değiştirdi ben eskisinden memnundum kabız, mide bulantısı falan yapmamıştı bu da yapmaz umarım sen hangi ilacı kullanıyorsun?

ya kızlar bu aksam hatta az önce önce adet olurmus gibi sancım wardı sonra sol bacagım tutmaz oldu sancıdan bi kere düşük yapmıstım 1. 5aylık o sancının aynısıydı suan bebenin hareketleri iyi ama korkuyorum ya

Çok şükür canım 1 ay görmeyince insan telaşlanıyor iyi olduğunu bilmek içimi rahatlattı Senin kontrolün ne zamandı?

Jiletle idare et canım. Venüsün turuncu olanını kullanırım yıllardır zaten pek bakmadan yapıyorum hiç bi yerimi kesmiyor nasıl bir jiletse eti kesmiyor yani. Bu dönemde ona güvenirim ancak
bimddn almıstım pembe paket bekliyodu olöadı o deiğini denerim

Hastaneye git canım ihmal etme hem için rahat eder bişey yoksa da düşük agrısına benziyor diyorsun bide Allah korusun erkenden git kötü bişey olmadan doktorlar önlemini alsın hiç degilse

Niye kendine eziyet ediyorsun ya canım çekiyorsa ye merak etme çocuğun doğduğun da kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…