2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hastaneye git canım ihmal etme hem için rahat eder bişey yoksa da düşük agrısına benziyor diyorsun bide Allah korusun erkenden git kötü bişey olmadan doktorlar önlemini alsın hiç degilse
ya her zamanki doktorumu aradım çok ypgunmus bakamazmıs bende baska hastaneden randewu aldım yarın sabaha bakalım inşallah yalancı sancı weya strestendir işyerinde sitedeki daire sakini sinirlendirdide braz

ya her zamanki doktorumu aradım çok ypgunmus bakamazmıs bende baska hastaneden randewu aldım yarın sabaha bakalım inşallah yalancı sancı weya strestendir işyerinde sitedeki daire sakini sinirlendirdide braz
Ben yerinde olsam randevu falan beklemem acile giderim sonuçta bu işler belli olmuyor kötü bişey olmasından korkardım düşük sancısına benziyor demesen küçük bir agrı olsa neyse de dedigin gibi bir agrı varsa ve daha önce düşük yaşadıysan acile git.

kanama. yok diye sabahı bekleyim dedim kokrtum açıkcası doğum sancısıda hiç çekmedim bilmiyorum ama düşüğün sancısını iyi bilirim allahtan hayırlısı bakalım artık acillere güwenemiyorum, ki

Benimki sırayla 84-153-149 açlık-60. Dk- 120. Dk
Önce diyet verdiler sonra insülin başlattılar
Değerlerimiz çok yakınmış. Bana gayet iyi dediler hem doktorum hem diyetisyenim. ama referans değerleri mi farklı acaba . Benim de 89-163-114

Kızlar eşlerinize ağda yaptırmaktan ya da tüylerinizi aldırmaktan neden utanıyorsunuz ki anlamış değilim. Bu adamlarla en mahreminizi paylaşmıyor musunuz, koyverin gitsin iyi gün kötü gün hastalık sağlık noldu

Canım kanama hemen olur mu bende bilmiyorum ama bak erken dogum falan olursa ya burada Bi arkadaşın öyle olmuştu sancılar olursa ihmal etmeyin diyordu o da sancıyı önemsememiş sonra kötü bir son oldu güvenmesen bile git Bi baksınlar en fazla 1 2 saatini alır .her ihtimali düşün bence 1 2 saat için kötü bişey yaşamanı istemem ben son olaydan sonra gerçekten böyle şeylerden çok etkileniyorum ve korkuyorum hepimiz sag salim kavuşalım bebegimize istiyorum onun için ihmal etme ne olur

Ya öyle de baktığın zaman iş o işe gelince hiç utanmam neler yapıyoruz düşününce ama ne bilim ya beni hiç kıllı görmedi ondan yani ben alışkınım mesela onu zorla banyoya sokup Bi güzel kılından tüyünden arındırıyorum ama o bana hiç yapmadı bunu nasıl olur bilemiyorum bide beceremez o ya güvenemiyorum yapacağına

Benimki sırayla 84-153-149 açlık-60. Dk- 120. Dk
Önce diyet verdiler sonra insülin başlattılar
diyetle dusmedi mi degerlerin canim, ondan mi insulin verdiler. bence de cok yuksek degilmis sanki degerler. Benim aclik 88 tokluk 200-180-102 cikmisti. Diyete basladigim gun bayagi dustu

Hep mükemmel olamayız şartlar bunu gerektiriyorsa yapcaklar seve seve ama beceremez diyorsan riske girme tabi kesik yarık falan olmasın bi de

Ya sadece kilo için degil sonuçta çok faydalı bişey degil diye de tereddüt ediyorum yoksa illaki kilo alıyorum veririm sporla falan
Valla ben ilk hamileligim de de canım.ne istediyse yedim ki bunda da yiyorum ve nefis bu insanın cani sağlıklı yada sağlıksız diye ayırt edemiyor

Valla ben ilk hamileligim de de canım.ne istediyse yedim ki bunda da yiyorum ve nefis bu insanın cani sağlıklı yada sağlıksız diye ayırt edemiyor

Bence cig et, cig yumurta, cig süt ürünp almadiktan sonra arada sirada sagliksiz seylerde abartmadan yemek sorun olmamali takinti haline gelebilir. Ben 6 ayda 6 kilo almisim fazlada kasmadim arada pizzada yedim. Tek asiri dikkat ettigim iyi yikamak ve usteki seyler.

Haklısın valla geçer iki gün yemezsem dedim ama yok gitmiyor bu istek

Sen bence bu kilo konusunu fazla takiyorsun kafana. Canin cekiyorsa bir tane kucuk ye bence. Evet asiri saglikli degil ama bebege zararli degil. Oda tatsin pizzanin tadini. Hamileyiz yesekte yemesekte alicaz o kiloyu.

Yani ben kendimi kısıtlayamıyorum bugün canım waffle istedi mesela bunu da herkes ulaşabilir yada yapabilir diye söylüyorum eşim paket yaptırıp getirdi sağolsun gözüm dönmüş gibi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…