2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sen bence bu kilo konusunu fazla takiyorsun kafana. Canin cekiyorsa bir tane kucuk ye bence. Evet asiri saglikli degil ama bebege zararli degil. Oda tatsin pizzanin tadini. Hamileyiz yesekte yemesekte alicaz o kiloyu.
Farkındayım kilo almaktan kaçışım yok

Kız pizzadan nolurr kaşar var işte ye gitsin

Bu kadar kafana takma. bende 30 kilo almayi dogru bulmuyorum ideali bence 15 kilodur benim hedefimde en fazla 15 kilo falan almak. Simdiye 6 kilo aldim. Sende 5 kilomu aldiydin galiba. Pizzada yedim sonra normal devam ediyorum.
72 ile hamile kaldım ben ilk aylar 70 e düştüm şimdi 75.5 oldum çok kilo almadım ama dikkat ediyorum işte elimde değil

Hergun yemedikce abartmadikca bence sorun yok. Ona bakarsak cay bile fazlasi zaza

Fazla almamissiniz ki. Kendine degil bebege almissiniz. Kolay verirsin emziriken
İnşAllah ya ben normalde çok zor veriyorum kiloyu vücudum çok müsait kilo almaya ben daha çok kilo alırım diye düşünüyordum hatta ama şükür çok almadım hamilelik boyunca en fazla 10 15 kilo alsam yeterli fazlası olursa sıkıntı

Ben yerim dayanamam
Hergün yemiyorsun canım o kadar takılma bence

Yiyemedim eşim almadan gelmiş işi oldugu için bugün de kaldı yani
Bence de ye gitsin yaa, her ogun yemedigin surece problem yok. Disaridan siparis ver getirsinler, kendine eziyet etme bu kadar. Bende seker cikmasa neler yerdim neler

Ben seni anliyorum. Benim boyumda 1,53 falan kilo hemen belli oluyor bende kendime 15 kilo limiti koydum ama bence sen biraz fazla takiliyorsun. Arada yedign pizza sana fazladan kilo aldirmaz ki. Hem bebiste tadina bakmis olur

Bence de ye gitsin yaa, her ogun yemedigin surece problem yok. Disaridan siparis ver getirsinler, kendine eziyet etme bu kadar. Bende seker cikmasa neler yerdim neler
Buranın sipariş durumu sıkıntı ya hem şuan kapanmıştır eşimden istemiştim işten gelirken ugrayıp paket olarak alsın diye ama o da işten gelirken unutmuş baya yogun bu aralar. kısmet yarına artık

Ben seni anliyorum. Benim boyumda 1,53 falan kilo hemen belli oluyor bende kendime 15 kilo limiti koydum ama bence sen biraz fazla takiliyorsun. Arada yedign pizza sana fazladan kilo aldirmaz ki. Hem bebiste tadina bakmis olur
Canım şimdi durum şu ben huyumu biliyorum bırakana kadar neler çektim Bi ara 2 günde bir hamburger krizim falan tutuyordu benim şimdi yine başlarsam aynı duruma gelirim o zaman da böyle abur cubur arada bir yedigim bişey olmaktan çıkıp sık sık yedigim şey olur başlayınca ucunu kaçıran biriyim

Yok bensana guveniyorum bebek varken yapmasin oyle

çok fena gaza getiriyorsun beni yarın ya gidip yicem yada evde yapıcam artık tamam yani bu gaz yeter bana inşallah dedigin gibi olur da bagımlı moduna girmem sürekli istemem
Sonra bana kizma bence bebek varken oyle olmaz. Ister istemez bir gun atiyorum pizza yesen ertesi gun normal devam ediyorusun cunku icin rahat olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…