2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ben kiyafet alisverisini hemen hemen tamamladim senin gibi masraf ust uste gelmesin diye dusunerek. Mobilyasini da aldik fakat henuz gelmedi. Sampuani klasik dalin almayi dusunuyorum. Biberon trendyolda indirimdeydi gecenlerde onuda chicco aldim, emzik kullandirmayi da dusunmuyorum. Simdilik aklima gelenler bunlar canim

benim oyle bi sorunum olmustu yillar once dr gliserin vermisti hergun kulagima damlatiyordum bide onu dene istersen canim.

Çok şükür iyi olmanıza çok sevindim canım umarım 1 hafta sonunda şekerin de normale döner güzel haberler gelince çok mutlu oluyorum. Son 3 ayımız hep böyle güzel, sorunsuz geçer inşallah

Bende anne yanı beşik ve kıyafet türü şeyleri aldım sadece, şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum hiç mobilya işine girmedim o yüzden. Biberon alıp almamakta kararsızım meme reddi yaşanır mı kullanınca diye ama ne olur ne olmaz bir tane alırım muhtemelen. Bu ay içinde de bebek arabasını almayı düşünüyorum, modellere bakmaya başladım. En masraflı parça bu sanırım

Gerçekten çok zor bir durum canım ben yaşamadım ama anlattıklarını hissettim resmen. Başka bir doktora daha mı gitsen acaba? Umarım bir çözümü vardır

Biberon sart sanirim canim ilk gunlerde sut gelmeyebiliyor veya yetersiz gelebiliyormus. Yetersiz beslenmesi de sariliga neden oluyor. Bebek arabasini ben yaza dogru almayi dusunuyorum oto koltugu alicam simdilik

Ya bende zaten spor yapıp veririm diye düşünüyorum ama bakalım Bi o zamanlar gelsin

Aldıklarım: kıyafetler anne bebek çantası portbebe anakucağı lohusa takımı lohusa tacı terliği kapı süsü hediyelikler emzik askısı süt sağma makinası bir şampuan emzik kutusu iç çamaşırı tırnak makası tarak fırça
Kalanlar : banyo malzemeleri ( çok yer tuttuğu için don aya bıraktım) bebek bezi emzik biberon şampuan pişik kremi benek yağı göğüs pedi mama faz giderici ilaç anne için süt artırıcı çay ve vitamin hasta bezi hasta kğloduy( depend) alt değiştirme bezi süt saklama şişeleri alt silme pamuğu

Güzel günlerde kullan canım

Hemoroid kremini kaç gün ve günde kaç kez kullandınız acaba

Kızlar selam bebişimi gördümm çok tatlıydı Açlık kanı verdim şimdi kahvaltı yaptım 1 saat sonra tokluk vereceğim inşallaj iyi çıkar
Dün bende açlık ve tokluk verdim sadece. Yüksek çıkarsa şeker yüklemesi yapacağım dedi doktor. Açlık 71 tokluk 118 çıktı. Normal kahvaltı ve orta şekerli bi türk kahvesi içtim. Seninde mi sonuca göre şeker yüklemesi yapılacak canım?

Güzel günlerde kullan canım ne güzel yarılamışsın listeyi ☺ Yazdıklarının ekran görüntüsünü aldım kopya çekicem

Kizlar esimin is yerinde birinin testi pozitif cikmis dun ogrendik. Bugunde esimin bogazi agriyor benimde burnumun icinde hafif bir yanma var cok moralim bozuk
Canım panik yapma inşallah yoktur bir şey. Çok temas etmiş mi ki iş arkadaşıyla? Yani ben havadan geçtiğini sanmıyorum bu virusun, yüz yüze maskesiz konuşmalarla geçeceğini düşünüyorum birkaç doktorun da dediği de bu. Eşin eğer tedbirliyse geçmemiştir, şu an yaşanan da umarım psikolojiktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…