2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben bu hafta gittim seminere hep. Müdürümle de konuştum durumu. 26. Haftadayım 37. Haftaya kadar uzaktan eğitim olursa devam edebilirim dedim doğum sonrasına ekletmek için. Okulumuzda 1 öğretmenimiz fazlaydı destek eğitim sınıfında eğitim veriyordu. Ona rağmen izne hemen ayrıl demedi. Bi de yüzyüze eğitim hemen başlarsa ayrılırım risk alamam dedim. Bu senin hakkın istediğin zaman ayrılabilirsin dedi. Sen izne ayrıldığında da destek eğitimdeki öğretmenimiz bakar senin sınıfına dedi. Bana bıraktı yani izne ayrılmak zorunda değiliz canım.

Güzel günlerde kullan canım ne güzel yarılamışsın listeyi ☺ Yazdıklarının ekran görüntüsünü aldım kopya çekicem
Canım özellikle doğum sonrası vitamini öneririm kuzum doğduktan sonra çok hasta ılmustum çok yoğun bir döneme giriceZ gecemiz gündüzümüze karışacak en son dr kızmıştı doğum olana kadar kendinize iyi bakıyorsunuz çöçuk içinizden çıkınca salıyorsunuz demişti haklıydı valla

Hemoroid kremini kaç gün ve günde kaç kez kullandınız acaba
Canım aldım ama hiç kullanmadım desem çok zor durumda kalana kadar kullanmıcam akşamdan kayısı koyuyorum su dolu bardağa sabah onu içiyorum kabızlıgım geçince hemoroid de geçti o yüzden

Kizlar esimin is yerinde birinin testi pozitif cikmis dun ogrendik. Bugunde esimin bogazi agriyor benimde burnumun icinde hafif bir yanma var cok moralim bozuk
Canım sakin ol illa oldunuz diye birsey yok olsan bile hafıf atlatanlar var sen yüne önlemini al mesala bol sarımsaklı bir tarhana çorbası yap ağzına karanfil at bol su iç birde vitamin al

Ya söylediğin iyi oldu dikkat ederim mutlaka Peki şu an kullandığımız vitaminlere mi devam edeceğiz canım yoksa supradyn gibi takviyeler mi?

Canım sakin ol illa oldunuz diye birsey yok olsan bile hafıf atlatanlar var sen yüne önlemini al mesala bol sarımsaklı bir tarhana çorbası yap ağzına karanfil at bol su iç birde vitamin al
sagol canim umarim yoktur varsa bile hafif atlatiriz insallah

Güzel günlerde kullan canım

Ya söylediğin iyi oldu dikkat ederim mutlaka Peki şu an kullandığımız vitaminlere mi devam edeceğiz canım yoksa supradyn gibi takviyeler mi?
Canım bunu kullandım zaten yorumlara bakarsan süt artırıcı öZelliğinden bahsetmişler hep kızımda bir ara sürüm çok azalmıştı çünkü vakitsizlikten su dahi içmeyi unuttuğum günler oluyordu bu beni toparladı ve sütümü artırdı

Eklentiler

• 8F0CAF49-25DB-4646-A223-6BA60CE27510.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 29
Teşekkür ederim canım bunu da not aldım

Maşallah baya alışveriş tamamlanmış ben hala rahat takılıyorum 5 tane tulum 5 zıbın 2 tane de patikli alt 3lu çorap başka birşey almadım daha

Maşallah baya alışveriş tamamlanmış ben hala rahat takılıyorum 5 tane tulum 5 zıbın 2 tane de patikli alt 3lu çorap başka birşey almadım daha
Sen yine onu almışsın ben bir igne bile almadım sadece el örgüsü olan kıyafetleri var kv örmüş bende 2 battaniye ördüm başka bişeyi yok bebişin şuan artık fırsat buldukça parça parça alıcam yoksa hepsini toplu almam gerekecek

aynen bende daha hiç bile almadım anca çalısıorum boş waktimde uyuyorum gerçi pek boş wakitte kalmıyoda

Kızlar ben tam tahıllı ekmek tüketiyorum da sabah farketmedim öğlen farketttim ekmek bozulmuş ama ben sabah kahvaltıda yemiştim birşey olur mu

Ben de böyle yapmayı düşünüyorum.

Oy kuzum şükür ki sonuç iyi çıkmış. Senin durum biraz panik ve bilinç-altı gibi. Bol bol oku kendini olur mu rabbim şifa versin ❤
Diğer doktor anlamamış canım. Bugün gittiğim doktor çok iyiydi. Gestasyonel rinit deniliyormuş. Hamileliklerde hormonlara bağlı östaki borusu tıkanabiliyormuş. Benim de burun kemiğimde içten bir eğrilik varmış. Gebelik, yaşlılık ve kilo artışı durumlarında böyle sorunlar ortaya çıkabiliyormuş. Şimdi ilaç verdi onları kullanacağım. İnşallah faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…