2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
canim pozitif olan kisi atolyede calisan esim yonetim kisminda ayni ortamda calismisyorlar fakat bikac kiside daha belirti varmis onlardan biriyle ayni servise binmisler o sekilde gecmis olabilir

Ben de 2 gündür baya alışveriş yaptım. Korona daha da artar da sokağa çıkma yasağı gelirse diye görerek alayım istedim. Bebek arabası (travel sistem), salona koymak için park yatak, ana kucağı, biberon sterilizasyon aleti, temassız ateş ölçer, manuel göğüs pompası (annemle ablam emzirememiş ben de belki emziremem diye elektrikliye o kadar para bayılmak istemedim), tırnak bakım seti, burun aspiratörü, saç tarağı ve fırçası, mama sandalyesi, uyku arkadaşı (budizz ve ışıklı peluş baykuş), birkaç markanın bebek bezi (hangisi daha iyi gelirse seçim yapacağım), biberon, her ihtimale karşı emzik, bebek odası kamerası, kıyafet (tamamlandı sayılır), battaniye, nevresim takımı.
Bebek odası da yapıcaz ayrıca anne yanı beşik de alıcam. Her yer beşik olcak ama napayım bebek odası beşikleri kur kaldır zor oluyor

canim pozitif olan kisi atolyede calisan esim yonetim kisminda ayni ortamda calismisyorlar fakat bikac kiside daha belirti varmis onlardan biriyle ayni servise binmisler o sekilde gecmis olabilir
İnşallah geçmemiştir kuzum ya. Biz de bgn hastaneye gittik rapor almaya, acilden giriş yaptık. Eşimin arkasındaki sıradaki adam test yaptırıcam demiş eşim de yanıma gelmeden her yerine dezenfektan sürdü maskenin dışından falan koluna kafasına her yerine. Ortalık fena ya Allah yardımcımız olsun

Maşallah tamamlamışsın alışverişi birşey kalmamış ben aldıkça hepsini bir yere toplayıp izliyorum hoşuma gidiyor tamamı bitince daha da güzel olur

Ooo masallah nerdeyse herseyini almissin gule gule kullanmak nasip olsun canim

Aynen öyle canım. Ilk başta dedi çok iyi falan sonra iş değişti. Şuan sürekli yat diyor. Belki ptesi serklaj yapmayı konuşabilir... kararsız kaldı son muayanede

umarim yoktur canim hamile oldugum icin ekstra uzuluyorum

yok canim daha bu sabah bogaz agrisiyla uyandi
Geçen ay uçakla 1 saatlik yolculuk yaptık eşimin memleketine, 2 gün sonra il sağlıktan aradılar uçakta covid pozitif varmış bize yakın bir sırada olduğu için karantinaya aldılar bizi. 14 gün boyunca da aile hekimi her gün aradı iyimiyiz diye çok şükür birşey çıkmadı sizde içinizi ferah tutun. Bir de belirti olsaydı test yapacaklardı yoksa artık test yapmıyorlarmış ama eşinin belirtileri devam ederse hemen haber verin eve gelip test yapıyorlar hem de hastanede daha fazla risk almamış olursunuz. Umarım psikolojiktir canım ya da basit bir boğaz ağrısıdır

Oy kuzum şükür ki sonuç iyi çıkmış. Senin durum biraz panik ve bilinç-altı gibi. Bol bol oku kendini olur mu rabbim şifa versin ❤

Ya ne güzel baya tamamlamışsın canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Böyle listeyi okudukça ay benim hiç bişeyim yok diye telaş yaptım Ben 28. haftayı bekliyorum ama dediğin gibi korona artarsa diye alışverişi tamamlamak lazım aslında çünkü bende görmeden alamam büyük eşyaları içim rahat etmez

Kizlar esimin is yerinde birinin testi pozitif cikmis dun ogrendik. Bugunde esimin bogazi agriyor benimde burnumun icinde hafif bir yanma var cok moralim bozuk

Inşallah yoktur, belki psikolojiktir. Vakalar çok arttığı için bende çok korkuyorum. Boğaz ve burunda 4 gün kaliyomus virüs ciğerlere inmeden önce. Ben 3 günde bir tuzlu su burnuma cekiyorum ve boğazıma gargara yapıyorum. Tavsiye ederim.

umarim dedigin gibidir ama benimde burnumda yanma var ve bogazimda da giciklanma basladi boyle kasinti gibi

canım gittin mi kontrole ne yaptın?

Bende bebeğinin kıyafetlerini neredeyse tamamladım sayılır aldiklarim;
3 tane 5 li yenidoğan takım,
1 tane 10 lu hastane çıkışı,
5 tane zıbın ( takımlarda da zıbın olduğu için yeter sanırım)
2 ayaklı ince alt
2 kalın alt
2 ince üst
2 kalın üst
Minik 10 tane çorap
Kusması ihtimaline karşı 20 pamuk mendil, 4 mama önlüğü
2 pamuk battaniye, 2 muslin örtü, 1 kışlık battaniye.
1 Banyo havlusu

Kv nin örgüleri de var

Bunları doğum ve bikac ay sonrası için aldim, birde bebeğin hızlı büyümesi durumu için 3-6 ve 6-9 ay grubundan parçalar aldım ama kafa karıştırmasın diye yazmıyorum.

Büyük eşyalarını 2 ay sonra alacam inşallah.

umarim dedigin gibidir ama benimde burnumda yanma var ve bogazimda da giciklanma basladi boyle kasinti gibi
Belirtiler en erken 4 veya 5. gün çıkıyor diyorlar. Umarım bir sorun yoktur olursa da burada bi iki arkadaş ayakta geçirdiler diye hatırlıyorum sende kötü düşünme canım hafif atlatan da çok var ama inşallah yoktur öyle birşey

Ay çok şükür gerçekten şeker çıkınca çok sıkıntı ya diyet falan gerekiyor sevindim çıkmamasına. bebiş nasılmış peki ultrasonda bakıldı mı
Çok şükür canım 617 gr 31 cm olmuş. 4 boyutlu da resmini çekti doktor. Her zamanki gibi bir hafta önde gidiyor. Keyfi yerindeydi.

Eklentiler

• 690CA20D-BB7D-4563-98C6-6DFBC92E0C32.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 54
Sat tarihine göre 24+0 olduğu gün doktor rapor veriyor onu iş yerine veriyorsun canım. Benim de 5 eylülde gel dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…