yok canim daha bu sabah bogaz agrisiyla uyandiÇok geçmiş olsun umarım bir sorun yokturEşine test yapıldı mı?
canim pozitif olan kisi atolyede calisan esim yonetim kisminda ayni ortamda calismisyorlar fakat bikac kiside daha belirti varmis onlardan biriyle ayni servise binmisler o sekilde gecmis olabilirCanım panik yapma inşallah yoktur bir şey. Çok temas etmiş mi ki iş arkadaşıyla? Yani ben havadan geçtiğini sanmıyorum bu virusun, yüz yüze maskesiz konuşmalarla geçeceğini düşünüyorum birkaç doktorun da dediği de bu. Eşin eğer tedbirliyse geçmemiştir, şu an yaşanan da umarım psikolojiktir
İnşallah geçmemiştir kuzum ya. Biz de bgn hastaneye gittik rapor almaya, acilden giriş yaptık. Eşimin arkasındaki sıradaki adam test yaptırıcam demiş eşim de yanıma gelmeden her yerine dezenfektan sürdü maskenin dışından falan koluna kafasına her yerine. Ortalık fena ya Allah yardımcımız olsuncanim pozitif olan kisi atolyede calisan esim yonetim kisminda ayni ortamda calismisyorlar fakat bikac kiside daha belirti varmis onlardan biriyle ayni servise binmisler o sekilde gecmis olabilir
Ben de 2 gündür baya alışveriş yaptım. Korona daha da artar da sokağa çıkma yasağı gelirse diye görerek alayım istedim. Bebek arabası (travel sistem), salona koymak için park yatak, ana kucağı, biberon sterilizasyon aleti, temassız ateş ölçer, manuel göğüs pompası (annemle ablam emzirememiş ben de belki emziremem diye elektrikliye o kadar para bayılmak istemedim), tırnak bakım seti, burun aspiratörü, saç tarağı ve fırçası, mama sandalyesi, uyku arkadaşı (budizz ve ışıklı peluş baykuş), birkaç markanın bebek bezi (hangisi daha iyi gelirse seçim yapacağım), biberon, her ihtimale karşı emzik, bebek odası kamerası, kıyafet (tamamlandı sayılır), battaniye, nevresim takımı.
Bebek odası da yapıcaz ayrıca anne yanı beşik de alıcam. Her yer beşik olcak ama napayım bebek odası beşikleri kur kaldır zor oluyor
Ooo masallah nerdeyse herseyini almissin gule gule kullanmak nasip olsun canimBen de 2 gündür baya alışveriş yaptım. Korona daha da artar da sokağa çıkma yasağı gelirse diye görerek alayım istedim. Bebek arabası (travel sistem), salona koymak için park yatak, ana kucağı, biberon sterilizasyon aleti, temassız ateş ölçer, manuel göğüs pompası (annemle ablam emzirememiş ben de belki emziremem diye elektrikliye o kadar para bayılmak istemedim), tırnak bakım seti, burun aspiratörü, saç tarağı ve fırçası, mama sandalyesi, uyku arkadaşı (budizz ve ışıklı peluş baykuş), birkaç markanın bebek bezi (hangisi daha iyi gelirse seçim yapacağım), biberon, her ihtimale karşı emzik, bebek odası kamerası, kıyafet (tamamlandı sayılır), battaniye, nevresim takımı.
Bebek odası da yapıcaz ayrıca anne yanı beşik de alıcam. Her yer beşik olcak ama napayım bebek odası beşikleri kur kaldır zor oluyor
umarim yoktur canim hamile oldugum icin ekstra uzuluyorumİnşallah geçmemiştir kuzum ya. Biz de bgn hastaneye gittik rapor almaya, acilden giriş yaptık. Eşimin arkasındaki sıradaki adam test yaptırıcam demiş eşim de yanıma gelmeden her yerine dezenfektan sürdü maskenin dışından falan koluna kafasına her yerine. Ortalık fena ya Allah yardımcımız olsun
Geçen ay uçakla 1 saatlik yolculuk yaptık eşimin memleketine, 2 gün sonra il sağlıktan aradılar uçakta covid pozitif varmış bize yakın bir sırada olduğu için karantinaya aldılar bizi. 14 gün boyunca da aile hekimi her gün aradı iyimiyiz diye çok şükür birşey çıkmadı sizde içinizi ferah tutun. Bir de belirti olsaydı test yapacaklardı yoksa artık test yapmıyorlarmış ama eşinin belirtileri devam ederse hemen haber verin eve gelip test yapıyorlar hem de hastanede daha fazla risk almamış olursunuz. Umarım psikolojiktir canım ya da basit bir boğaz ağrısıdıryok canim daha bu sabah bogaz agrisiyla uyandi
Sağol kuzum senin oğluş da güle güle kullansın. Ya zaten olmasak bu kadar korunmaz endişe etmezdik sanırım ki 2 kez korkuyoruzumarim yoktur canim hamile oldugum icin ekstra uzuluyorum
Oy kuzum şükür ki sonuç iyi çıkmış. Senin durum biraz panik ve bilinç-altı gibi. Bol bol oku kendini olur mu rabbim şifa versin ❤İyi geceler annişler. Bugün kkb doktoruna gittim kulak tıkanıklığımdan bahsetmiştim burda. Orada sıra beklerken çok bunaldım maske artı kulakta tıkanıklık her nefesimi kulağımda duymak terlemek resmen afakanlar bastı panik atak oldum sandım. İlk deda bu kadar gerildim kulak zaten sıkıntı yapıyor bana maske ile dayanılmaz oldu. Sonuç olarak hiçbir şeye değmedi doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi. Arabaya bindim gözyaşlarımı tutamadım kızım da arabaydı sakinleşmek zorunda kaldım. Sonra eve gelince annemle konuştuk o anı anlatınca resmen hıçkırıklara boğuldum nasıl dolduysam. Allah başka dert vermesin tabii ama buGün de böyle geçti işte
Ya ne güzel baya tamamlamışsın canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinBen de 2 gündür baya alışveriş yaptım. Korona daha da artar da sokağa çıkma yasağı gelirse diye görerek alayım istedim. Bebek arabası (travel sistem), salona koymak için park yatak, ana kucağı, biberon sterilizasyon aleti, temassız ateş ölçer, manuel göğüs pompası (annemle ablam emzirememiş ben de belki emziremem diye elektrikliye o kadar para bayılmak istemedim), tırnak bakım seti, burun aspiratörü, saç tarağı ve fırçası, mama sandalyesi, uyku arkadaşı (budizz ve ışıklı peluş baykuş), birkaç markanın bebek bezi (hangisi daha iyi gelirse seçim yapacağım), biberon, her ihtimale karşı emzik, bebek odası kamerası, kıyafet (tamamlandı sayılır), battaniye, nevresim takımı.
Kizlar esimin is yerinde birinin testi pozitif cikmis dun ogrendik. Bugunde esimin bogazi agriyor benimde burnumun icinde hafif bir yanma var cok moralim bozuk
umarim dedigin gibidir ama benimde burnumda yanma var ve bogazimda da giciklanma basladi boyle kasinti gibiGeçen ay uçakla 1 saatlik yolculuk yaptık eşimin memleketine, 2 gün sonra il sağlıktan aradılar uçakta covid pozitif varmış bize yakın bir sırada olduğu için karantinaya aldılar bizi. 14 gün boyunca da aile hekimi her gün aradı iyimiyiz diye çok şükür birşey çıkmadı sizde içinizi ferah tutun. Bir de belirti olsaydı test yapacaklardı yoksa artık test yapmıyorlarmış ama eşinin belirtileri devam ederse hemen haber verin eve gelip test yapıyorlar hem de hastanede daha fazla risk almamış olursunuz. Umarım psikolojiktir canım ya da basit bir boğaz ağrısıdır
canım gittin mi kontrole ne yaptın?kanama. yok diye sabahı bekleyim dedim kokrtum açıkcası doğum sancısıda hiç çekmedim bilmiyorum ama düşüğün sancısını iyi bilirim allahtan hayırlısı bakalım artık acillere güwenemiyorum, ki
Belirtiler en erken 4 veya 5. gün çıkıyor diyorlar. Umarım bir sorun yokturumarim dedigin gibidir ama benimde burnumda yanma var ve bogazimda da giciklanma basladi boyle kasinti gibi
Amin canım hepimiz inşallahGüzel günlerde kullan canım
Çok şükür canım 617 gr 31 cm olmuş. 4 boyutlu da resmini çekti doktor. Her zamanki gibi bir hafta önde gidiyor. Keyfi yerindeydi.Ay çok şükür gerçekten şeker çıkınca çok sıkıntı ya diyet falan gerekiyor sevindim çıkmamasına. bebiş nasılmış peki ultrasonda bakıldı mı
Sat tarihine göre 24+0 olduğu gün doktor rapor veriyor onu iş yerine veriyorsun canım. Benim de 5 eylülde gel dedi doktor.Arkadaşlar merhaba, çalışanlardan yardimci olan olursa sevinirim. Allah hepimize sağlıklı ve hayirli doğumlar nasip etsin öncelikle. 24. haftadan sonra evden çalışma talep edeceğim, nadil hesaplsniyir acaba? 23+6 mi 24+0 mi 25+0 mi? Doktor raporu mu yoksa sat tarihine göre mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?