2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar kkb doktoru 3 farklı ilaç ve burun spreyi verdi. Gebelikte kullanabilirsin hiç sıkıntı olmaz dedi. Sadece ilk 3 ay önermiyoruz çoğu ilacı dedi. Kendi doktoruma da danıştım. Burun spreyi hariç diğerlerini kullanabilirsin dedi. Ama hala içim rahat etmedi. Kullanmazsam da bu durum beni sürekli strese sokacak. Gebelikte tedavi amaçlı ilaç kullanan var mı ?

Aynen öyle canım. Ilk başta dedi çok iyi falan sonra iş değişti. Şuan sürekli yat diyor. Belki ptesi serklaj yapmayı konuşabilir... kararsız kaldı son muayanede
dinlen canım kendini yorma. İlk çocuğun kaç yaşında sana yardım edebilecek birileri var mı ?
inşallah sorunsuz geçer 40 haftaları görürsün

Evet almakta fayda var imkan varsa ben pek fırsat bulamadım diğer işlerimizdn dolayı , bu ay toplu alalım dedik eşimle su pandemiden dolayı AVM pek gezilmiyor aldiklarimi da int almıştım

Antibiyotik kullandım doktor dahil 3 kişiye danıştım. Kullanmasan daha zarar bebeğe hastalığın zarar verir dediler. Bişey olmadı şükür. Hatta o hafta kontrolüm vardı tekrar doktoruma dedim ben psikolojik olarak etkilendim kullanmak istemedim diye bak bebek iyi dedi gösterdi bişey olmaz merak etme dedi. Korkma yani inşallah bişey olmaz

Çok geçmiş olsun canım tanı konulmasana çok sevindim Tedavin de olumlu sonuç verir inşallah

Evet 2 doktor da için rahat olsun kullanabilirsin dediler. Bende kullanacağım mecburen. İyi düşünelim iyi olsun canım

Ay sevindim kuzum inşallah şifa olsun ❤

dinlen canım kendini yorma. İlk çocuğun kaç yaşında sana yardım edebilecek birileri var mı ?
inşallah sorunsuz geçer 40 haftaları görürsün
Ahhh inşallah sağlıcakla hayırla en önemlisi
Kızım 4 yaşında malesef aksine eşimin işleri de yoğun v3 Bu Ay kardeşimin düğünde var
Bende isler çorba yok yok aşure

İyi olmuş derdinin çaresini bulmuşsun Allah dermansız dert vermesin

Ahhh inşallah sağlıcakla hayırla en önemlisi
Kızım 4 yaşında malesef aksine eşimin işleri de yoğun v3 Bu Ay kardeşimin düğünde var
Bende isler çorba yok yok aşure
Canım aşure istiyor heryerde reklamlarda bile görüyorum ama gebelik diyabeti çıktı diyet verdiler yiyemiyorum

Canım aşure istiyor heryerde reklamlarda bile görüyorum ama gebelik diyabeti çıktı diyet verdiler yiyemiyorum
Ya aslında şekersiz yapabilirsin ben yaptığımda da şeker çok az koyarım yarım çay bardağı kadar koyuyorum 1 tencere aşure ye meyvelerin tadı yetiyor zaten üzüm incir falan da koyduğum için

canm allah hayrli gunlerde kullanmayi nasip etsin. bebek odasi kamerasidemissin. bende telsiz ve kamer arasinda gidip geliyorum sen arastrdnmi hangi marka aldin

Oto koltugu alan veya arastiran var mi? Ne onerirsiniz? 300 liradan 3000 liraya kadar oto koltugu var

Ben ilk gebeliğimde damağımda kist oluştuğu için 1000 mg antibiyotik içmiştim canım. Doktorların bişey olmaz dediyse korkma.

Ben de kamera almayı düşünüyorum. Xaomi yorumları çok iyiydi. Sen ne aldın acaba?

Evet canım aynen ama ben hiç şekerli bişey tüketmedim aradaki kahvaltımda

Kızlar şeker sonucum aşağıdaki gibi. İyi değil mi?

Eklentiler

• 899B8354-21AE-4283-A9DC-BF7181663520.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…