2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar sizin de arada sırada özel bölgeye doğru baskiniz oluyor mu özellikle hareket ettikçe oluyor

Kızlar merhaba şuan 25 haftanın içindeyim cuma günü doktora gittim 650 grm olmuş bebeğim hala bir hafta geriden gidiyor benimle aynı haftada olanlar bebişleriniz kaç gram

Hanımlar sizin de arada sırada özel bölgeye doğru baskiniz oluyor mu özellikle hareket ettikçe oluyor
Benim geçen otururken sol kasığıma birden feci bir ağrı girdi kilitlendim kaldım bi yarım saat sonra geçti çok şükür ama arada karnımın her tarafına hafif ağrılar giriyor özellikle midem doluyken rahatsız edici oluyor ağrılar bebek dolu midemden dolayı sıkışıyor yeri daralıyor o yüzden tepki veriyor gibi hissediyorum

Çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yolunda gider

Kızlar merhaba şuan 25 haftanın içindeyim cuma günü doktora gittim 650 grm olmuş bebeğim hala bir hafta geriden gidiyor benimle aynı haftada olanlar bebişleriniz kaç gram
25+0da doktora gottigimde 860 gramdi. Ama sen kıyas yapma her bebek farklidir

Merhaba kızlar bugün hastaneye gittim şeker yüklemesi yapıldı öğleden sonra çıkacakmış sonuçlar geri gideceğim hastaneye yaş 35 olunca riskli gruptasın dedi ama benim hiçbir sıkıntım yok ki
Ben 36 yım..hafta 37 ye yeni girdim geçen hafta yas ve seker arasinda baglanti yok sanirim. Ben de yaptirdim sebde de cikmaz insallah

Bugün erkenden çarşıya gittim kalabalık olmadan bebeğe birşeyler alayım diye elim boş eve döndüm ne baktıysam içime sinmedi öğleden sonra kalabalık artınca da eve döndüm. Bugün tartıldım 12 kilo almışım kızlarımda bu aylarda 6-7 kiloydu daha şeker testi yaptırmadım ama var mı ki acaba ilk ikisinde yoktu diye pek rahattım bu kilo gözümü korkuttu bir de göbüşümle selam vermek istedim

Eklentiler

• IMG_20200908_211326.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 95
kizlar tetanoz asisini tam gununde yaptirmak gibi bir zorunluluk var mi? Malumunuz karantinadayim normalde cuma gunu 2. doz asiyi yaptiracaktim ama karantinam pazar gunu bitiyor.

Cnm ben 25 +0 iken yaklaşık 700 gramdı. Ve normal dedi doktor. Uyumlu

Benimde ilk aklima gelen isim ama ayse gorumcemin adı o yuzden vazgectim
O şanssızlık olmuş benimde çok beğendiğim isimler var ama yakınlarımda olduğu için vazgeçiyorum ya, hele birde görümce olunca tabi sizi anlıyorum

23+5 ken 730 gram 30cm di canım ama benimki önde gidiyomus kaşar peynir kuruyemis filan tüketmeye calis özellikle sol tarafa yatmaya çalış çokta düşük değil ölçümleri zaten sürekli degisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…