2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın Kızlar nasılsınız
Ben dün akşam çok korktum sancım var gibiydi meğer gaz sancısıymış sizlerde gaz sancısı yaşıyor musunuz
Bu arada benim dr um hiç öyle bebek hareketlerini say demedi bende saysam mı

Canım benım akşam 9 gibi haketleri kesildi bu saat oldu hala tık yok öncesi kıpır kıpırdı kuzum :) ama kafaya takmıyorum benim yorulduğum gibi o da yorulup uyuyabilir netice de.. kağan kocatepe'nin videolarını izle içini rahatlatır

Şimdiye kadar bende öyle düşünüyordum ama doktorum hareketlerini takip et azalma olursa gel dediği için pimpiriklenmeye başladım
dr dan dr a nasl farkediyor yormlar bende bebegn harketleri gucsuz diye dun dr u aradm. bunu takip etmene gerektiricke haftala 30 lu haftala dedi

Canım durumundan dolayı doktorun öyle demiştir evham yapmamalisin. Her an hareket edemez ki ... Bu haftalardan sonra asla düz bı şekilde yatmamaliyiz oksijen saglanmiyomus gece dahil buna. Sağa yada sola yatmaliyiz özellikle sola diye uyariliyo . O zaman inan ki hareket ediyor . Eğer ki hareket hissetmiyosak buzlu su yada şekerli şeyler tuketecekmisiz .

Günaydın canım . Aşırı şekilde yaşıyorum gastiritim var hamileligimden öncede yaşıyodum gaz yapici şeyler tuketmemeye özen gösteriyorum ayağımı usutmemeyi ama bir şekilde oluveriyo ben alistigim için kasmiyorum bebekten dolayimi diye ama bebekte baskı yaptığı içinde oluyomus organlarımız yer değiştirdiğinden.Sıcak suya bal karıştırıp içiyorum şerbet şeklinde içerisine çok azda limon sıkıyorum aynı zamanda kabızlığın oda önlüyor beni çok rahatlatiyo tabi birazda ev içerisinde yürüyorum.

Bende bebek sancısı diye korktum şimdi iyiyim insülinden dolayı diyet yapıyorum hereryi yiyemiyorum ama bu tarifi Deneyeyim ben rezene içsem mi diye düşündüm ama hamilelikte her çay içilmez diye cesaret edemedim teşekkürler tatlım

Kizlar troid yuksekligi icin ilac kullanan var mi? İlk hamile oldugumu ogrendigim zamanlar tsh 3.8lere cikmisti sonra 2.5 a dustugu icin doktorum ilac vermedi ama dun tahlil yaptirmistim yine 3.3lara cikmis umarim ilaca gerek kalmaz tum degerlerim birbirine girmis niye anlamadim

Eklentiler

• 2C9B62AD-29D5-4FAB-8C26-8DBE7B5DC20B.webp
    9 KB · Görüntüleme: 38
Rezene içebilirsin bağırdakları rahatlatıyor gazı alıyor. Benim doktorum önermişti

Az miktarda katsan da olur şekerin varmış ya doktoruna danisabilirsin ama zararlı diye biliyorum . Yada yemeklere kimyon katabilirsin oda gazı aliyo diyolar ama bende hiç bı etki yaratmiyo görmediğim doktorda kalmadı besin alerjisi gibi bişey sanırım anlamadım.

Ben gebelikten önce kullanıyordum zaten canım gebelikte hiç 2,5 üstüne çıkmadı

Ben kullanıyorum canım hemen düzeliyo ilacla doktorunla görüş. Tsh önemli, hamilelikte özellikle.

Kızlar bugün karnımda şişkinlik ve dokununca ağrı var gaz mıdır ki ?

ya bende
sleepynin bebek bezine bakiyordum 35 lira indirim kuponu veriyor 320 adet 170 liraya geliyor. Acaba 320 adet cok mu fazla olur bosa mi gider?

ya bende

sleepynin bebek bezine bakiyordum 35 lira indirim kuponu veriyor 320 adet 170 liraya geliyor. Acaba 320 adet cok mu fazla olur bosa mi gider?

Sleepynin 1 numaralı bezi diğer markaların 1 numarasına göre çok küçük oluyormuş az almak lazım 2 numaradan daha fazla stoklanabilir. Günde 8 bez gitse 250 eder bir ay sonra da küçük gelir belki 1 numara

Bebekten bebeğe çok fark oluyor. Kızımı hiç hissetmiyordum. Zaten hareket etmiyor diye sezaryene aldılar Doğurana kadar çok az hissetmiştim tekmesini falan. Bu seferki de durmuyor maşallah bi yukarı yumruk bi aşağı tekme. Bazen de hıçkırık tutuyo galiba arka arkaya 10-15 kere aynı kıpırdanmayı hissediyorum. Bu çok fena. Ama kızım hiç hareket etmezdi. Bi sorun olmadı ama ben de çok takıyordum ondayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…