Sleepynin 1 numaralı bezi diğer markaların 1 numarasına göre çok küçük oluyormuş az almak lazım 2 numaradan daha fazla stoklanabilir. Günde 8 bez gitse 250 eder bir ay sonra da küçük gelir belki 1 numara
Bebekten bebeğe çok fark oluyor. Kızımı hiç hissetmiyordum. Zaten hareket etmiyor diye sezaryene aldılar Doğurana kadar çok az hissetmiştim tekmesini falan. Bu seferki de durmuyor maşallah bi yukarı yumruk bi aşağı tekme. Bazen de hıçkırık tutuyo galiba arka arkaya 10-15 kere aynı kıpırdanmayı hissediyorum. Bu çok fena. Ama kızım hiç hareket etmezdi. Bi sorun olmadı ama ben de çok takıyordum ondayken.
Doğunca da öyle sakin bir bebek miydi eğer öyleyse sevineceğim benim kızın da kendince bir düzeni var gibi ben bekleyince hareket etmiyor genelde akşam 10-12 arası uzandığımda en hareketli saati oluyor bir de sabah namazı vakti kıpır kıpır oluyor. Onun haricinde gün içinde tek tük hissediyorum. Doktor yemeklerden sonra soluna uzan 2 saat içinde 5 hareket sayman lazım dedi. Şimdiye kadar takip etmiyordum takip etmemi isteyince az mı diye düşünmeye başladım. Dün doktor da o kadar uğraştı ultrasonda kıpırdasın diye öksürttü beni bana mısın demedi
Kızlar bugün doktora gittim.plesenta aşağıda dedi 27+1 deyim daha önce böyle bir şey dememislerdi.rahim agzi uzunluğu iyi dedi.pek de bilgim yok plesenta aşağıda olunca erken doğum riski mi demek oluyor? Birde vajinal bakti akıntı çok var hemen tedavi etmemiz lazım dedi.idrar testi verdim.1tane monurol antibiyotik ve 7 günlük krem fitil verdi.1hafta sonra kontrol.moralim bozuldu biraz.konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsaniz sevinirim.umrarim bir şey olmaz
Kızlar bugün doktora gittim.plesenta aşağıda dedi 27+1 deyim daha önce böyle bir şey dememislerdi.rahim agzi uzunluğu iyi dedi.pek de bilgim yok plesenta aşağıda olunca erken doğum riski mi demek oluyor? Birde vajinal bakti akıntı çok var hemen tedavi etmemiz lazım dedi.idrar testi verdim.1tane monurol antibiyotik ve 7 günlük krem fitil verdi.1hafta sonra kontrol.moralim bozuldu biraz.konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsaniz sevinirim.umrarim bir şey olmaz
Plesentanın aşağıda olması normal doğuma engel oluyor bildiğim kadarıyla başka bir probleme sebep olmuyor. Bir arkadaş daha vardı burda aynı durumu yaşayan o daha iyi bilgi verir. İdrarda enfeksiyon hemen hemen herkes hamilelikte yaşıyordur bir kere. Doktorun verdiği ilaçları kullanınca geçer inşallah dert etme. Dün ben de idrar testi verdim enfeksiyon için tek doz antibiyotik verdi 10 gün ilişki olmasın bol bol su iç dedi sadece
Plesentanın aşağıda olması normal doğuma engel oluyor bildiğim kadarıyla başka bir probleme sebep olmuyor. Bir arkadaş daha vardı burda aynı durumu yaşayan o daha iyi bilgi verir. İdrarda enfeksiyon hemen hemen herkes hamilelikte yaşıyordur bir kere. Doktorun verdiği ilaçları kullanınca geçer inşallah dert etme. Dün ben de idrar testi verdim enfeksiyon için tek doz antibiyotik verdi 10 gün ilişki olmasın bol bol su iç dedi sadece
Zaten sezeryan ilki bu da öyle olur hiç sorun değil.yeterki zamanında sağlıkla gelsinler.kanama olursa ara hemen deyince korktum galiba.bana da ilişki asla olmasın dedi.is yapmadan yatmam mi gerekiyor böyle plesenta aşağıda olunca onu bilmiyorum.ins senin de hemen geçer canım enfeksyon
Zaten sezeryan ilki bu da öyle olur hiç sorun değil.yeterki zamanında sağlıkla gelsinler.kanama olursa ara hemen deyince korktum galiba.bana da ilişki asla olmasın dedi.is yapmadan yatmam mi gerekiyor böyle plesenta aşağıda olunca onu bilmiyorum.ins senin de hemen geçer canım enfeksyon
Plasenta previa deniyor senin durumuna canım. Daha önce sezaryen geçmişi olanlarda rastlanıyormuş. Kanama da eşlik edebiliyormş o yüzden istirahat vermiştir doktorun. Bence dinlemelisin. 34. Haftaya kadar yukarı çıkma olasılığı da varmış, umarım çıkar
Canım kanama olabılır plesanta kaynaklı ve normal doğum engeli var sezeryan olmak zorunda kalıyorsun ☺
Bende marjinal plesanta kaynaklı ilk 3 ay kanamalı geçti sonra yukarı çıktı dediler ama tüp bebek olduğu için her türlü sezeryan olacağım zaten