2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar sizin de arada sırada özel bölgeye doğru baskiniz oluyor mu özellikle hareket ettikçe oluyor
Evet oluyor sanki oraya gelmiş de çıkacakmış gibi orda hareket ediyor sıpa. Doktora sordum bu vajinada harketlerini hissediyorum diye. Normal olduğunu söyledi

[/QUOTE]
ozel bolgede zonklamam oluyor bazen canm
Evet oluyor. Anlık kısa bir şok yaşıyorum
Benim baskı sürekli oluyor canım.artik alıştım.biraz ayakta kalayım hemen baskı oluyor
Yok canim olmuyor suan o bolge bomboş bemde yukarda geziniyor. Ama kafa yukardaysa ayaklariyla oraya baski yapabilir
Evet oluyor sanki oraya gelmiş de çıkacakmış gibi orda hareket ediyor sıpa. Doktora sordum bu vajinada harketlerini hissediyorum diye. Normal olduğunu söyledi
l
Bir çoğumuz da olmasi biraz rahatlatti açıkçası baskı kramp olunca korkuyorum dua etmeye başlıyorum biraz hastene sikintisi var şuan olduğum yerde ondan tedirgin oluyorum

İstanbul'daki ni bilmiuorum ama kibristayken kolon Hastanesi'ne gidiyordum temiz ve hizmeti güzeldi bu şartlardaysa fiyatı cokkkk çok iyi

Günaydın hanımlar Trendyol kuponları ay sonu da olsa kanıma girdi dayanmadim otribebe ve göğüs kalkanıda aldım bu arada ilk hamilelikte avent almıştım göğüs kalkanimi şimdi mamajoo aldım yorumlar güzeldi umarım pişman olmam kullanan oldu mu bu markayi , burun aspiratöru alicaklar otribebenin yorumları çok çok iyidi sizde düşünebilirsiniz

Duruma göre değişiyor canm erken dogum riski olanlar daha önce başlıyor yıkamaya bende 34 de felan yaparım anca zaten kıyafet felan daha yok ortada

Kızlar Decavit ve demir hapı ne zamana kadar kullanılıyor biliyor musunuz?

Ne oldu canım hayırdır
Kanama oldu sancim yoktu ama kanama görünce kasıldım stresten. Bir gece yattım çıktık. Yatıran nöbetçi doktor doğurcak sanmış beni ameliyathane falan hazırlatmış ama doğurmadım ilaç iğne çıktım kanama o gece durdu hemen, şimdi ara ara lekelenme var yine

P perlasmom

Valla çok iyi mis
Benim doktor normal dogum 8.500 imiş
Sezeryan 5.000

Geçmiş olsun neden olmuş acaba erken doğum riskin felan var mı

kızlar merhaba,
birşey sormak istiyorum. geçen doğumumda uzun kollu pijama takımı almıştım fakat, serum tak çıkar, kronik tansiyon hastası olduğum için sürekli tansiyonum ölçüyordu. uzun kollarla zorluk yaşadım bu sefer kısa kollu pijama takımı aldım fakat çevremdekiler biraz kafamı karıştırdı. aralık ayında kısa kollu giyilmez, üşürsün falan diyorlar ama hastane zaten sıcak siz uzun kollumu aldınız. geceliğimde kısa kollu. hatamı yaptım acababurada virüs vaka sayısı çok fazla her zaman dışarıda çıkamıyorum internette satılanlar çok pahalı. siz ne yaptınız .

uzerine kalin sabahlik alirsaniz usumezsiniz pelus gibi olanlar var ya sicacik oluyor

Duruma göre değişiyor canm erken dogum riski olanlar daha önce başlıyor yıkamaya bende 34 de felan yaparım anca zaten kıyafet felan daha yok ortada☺

Şükür şimdilik erken doğum riski yok ben de biraz sarkıtırım madem geçsin 30 haftayı.
Hem benim de şimdilik öyle herşey tamam değil

Sabah uyuyodum eşimde şehir dışında kapı tekmelenmesine uyandım panikle delikten baktım karşı komşum karısıyla kavga etmiş sanırım adama kapıyı açmıyor kadın adamda kapıyı tekmeliyordu küfürler havada uçuyordu adam açmazsan kapıyı kırarım dedi ve kırdı da kadını dövdü anladığım kadarıyla polisi aradım 3 saat geçti polis gelmedi bende anneme kaçtım geldim ağlama krizine girdim gözümün önündeki şeye müdahale edemedim şimdi de kasıklarım ağrıyor çok streslendim çok kötü oldum

Allah korusun kuzum 32 haftalara kadar en kötü sıksın bebişler kendini dursun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…