2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım 1 numara sleepy ben 2 tane aldım doğunca kullanıcam sonrası için de 5 kgya kadar prima premium care aldık bgn carrefourda indirim vardı.
komsumda hamile ona bi teklif edicem paylasmak ister mi diye olur derse yari yariya paylasiriz olmazsa da dursun bi ihtiyac sahibine veririm artani

Aynen doktor dürterdi kıpırdasın diye hareket etmezdi. Ama doğduktan sonra felaketti benimki. İnşallah seninki uslu olur. Bol iştahlı bol uykulu bir bebek olur canım. Benimkine benzemesin ben çok çektim

Kızlar bugün doğum fiyatı aldım İstanbul Beylikdüzü Kolan Hastanesinden. SGKlıya Normal 2500, zorunlu sezaryen 3300, isteğe bağlı sezaryen 4300 tl. Suit oda olursa 150 tl fark oluyormuş gece başına. Pandemiden dolayı da bir aksilik olmazsa 1 gece kalınıp çıkılıyormuş. Doktorum mesai saati dışında gelirse de 500 tl farkı oluyormuş.

canim H Hufezaa nin dedigi ark bnim ben artk alistm 12. haftadan beri asagida. kanama olabliyor dilkat et iliski yasak is guc yapmak yasak normal dogum yasak baska biseyi yok. benm donmedi ama donenler var belki seninkde doner eski yerine

iyi fiyatlar bence sezeryan biraz cokmus ama normal dogum iyi sanki

canim H Hufezaa nin dedigi ark bnim ben artk alistm 12. haftadan beri asagida. kanama olabliyor dilkat et iliski yasak is guc yapmak yasak normal dogum yasak baska biseyi yok. benm donmedi ama donenler var belki seninkde doner eski yerine
Bizde zaten ilişki hiç olmadı hamile oldu
ogrendigimizden beri.ama baya iş yapiyordum ben eğil kalk devamlı süpürge falan.birde 2 hafta önce başka doktor hiç bi şey demedi gayet iyi demişti normaldi.27. Haftada olabiliyor muymuş böyle demek.doktor sadece ilişki yasak dedi iş yapma demedi ama ben dikkat ederim yapmam yemek dışında.ins düzelir.ama nasıl yer değiştireviluyor böyle anlayamadım.detaylida arkada yazıyordu.plesenta.ins sıkıntı olmaz.icim bir tuhaf oldu.

Merhabalar peki bu fiyatların içinde normal epidural farkı nasıl normal doğum ve sezaryen için

Ya onu sormadım şimdilik
,ortalama bir fiyat almaktı maksat. Çok var zaten daha
Anladım hayırlısı olur inşallah sağlıkla güzellikle o günleri de görürüz vakti geldiğinde ama bunlara kaba taslak 1000 TL daha ekleniyor anestezi farklarından öyle ufak tefek rakamlar değil bende sorduğumda öyle dediler o yüzden tam kesin fiyat kıyaslaması yapmaya çalışıyorum karar için
Allah yardımcımız olsun inşallah her açıdan zor dönemlerden geçiyoruz maddi manevi sağlık huzur vs.

belki bana erken haftalarda teshis kondugu icin ozamanlar ondan is yapma denmistir ama sen ynede yapma. ben suan temzlk falan yapiyorm aama supurge tutmuyorm agir kaldrmiorm fazla egilmiyorm falan

Bebişe bunları aldım Fiyatlar çok iyi değil mi? Bir tane de hastane çıkışı aldım mı tamamdır. Başka bişi almıycam daha kıyafet babında.

Eklentiler

• 286B22F4-5A69-4AF8-838E-09D8AC16734E.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 94
  • 29ACC0ED-67D5-4758-A7B3-0463DBEC4152.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 92
  • C8A32F72-A905-40A0-9787-81E8AB1299F0.webp
    31 KB · Görüntüleme: 98
Gebelik egitimleri alan varmi dogum emzirme falan yada bu konularda youtubeden takip ettginiz birileri annem olucak yanimda ama azcik bilgilensem diyorum

Bizde yaptiknalisverisi erkenden hem agirlasmadan hemde virus gittikxe artıyor zirt pirt cikmak istemiyorum carsiya

Hanımlar sizin de arada sırada özel bölgeye doğru baskiniz oluyor mu özellikle hareket ettikçe oluyor
Yok canim olmuyor suan o bolge bomboş bemde yukarda geziniyor. Ama kafa yukardaysa ayaklariyla oraya baski yapabilir

ya bende

sleepynin bebek bezine bakiyordum 35 lira indirim kuponu veriyor 320 adet 170 liraya geliyor. Acaba 320 adet cok mu fazla olur bosa mi gider?
Bence cok canim ben bi paket yeni dogan 1 paket 1+ aldim bittikce aliriz bence

Kizlar iyi geceler. Size birsey sormak istiyorum. Sag kasigimdan asagi dogru bir sanci giriyo aksamdan beridir. Ara ara geciyo bazen bu sanci makattan da cikiyor. Sizde de ayni sey oluyir mu ? Annem usutmussundur diyo ama gecmezse yarin doktora gidecegim

belki bana erken haftalarda teshis kondugu icin ozamanlar ondan is yapma denmistir ama sen ynede yapma. ben suan temzlk falan yapiyorm aama supurge tutmuyorm agir kaldrmiorm fazla egilmiyorm falan
Evet haklısın dikkat edelim biz.insallah bir sorun olmaz

Gebelik egitimleri alan varmi dogum emzirme falan yada bu konularda youtubeden takip ettginiz birileri annem olucak yanimda ama azcik bilgilensem diyorum
Ben online olarak sümeyye turhandan aldım. Online eğitim veren çok fazla kişi var. Öncelikle kitaplar sipariş edip onları okumanızı tavsiye ederim eğitimi de tabi 32 den önce almak lazım

Günaydın
Dün ben de Trendyol indiriminden bunu aldım eşimin hesabina kupon tanımlanmış böyle set halinde 45 liraya almış oldum.
Peki sizce kaçıncı haftadan sonra yıkamaya başlanmalı kıyafetler ? Yardım edecek kimse yok kendim yıkayıp ütüleyeceğim inşallah, 30. Haftadan sonra diye düşündüm ben ama geç veya erken değil dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…