2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geceliği kısa kollu üstüne uzun kollu sabahlık aldım canım

Polisler de ne kadar rahatlar ya nasıl gelmezler. Belki adam sinirle öldürecek kadını. Resmen karışmak istemiyorlar. Sana da çok geçmiş olsun ya yazık kadına da üzüldüm. Allahım geçimsizlik şiddet çok zor şeyler

Tamam çok teşekkür ederim ona göre yazdiracaktımda bugün
Doktorum bundan sonra doğuma kadar kullanacaksın bunları dedi. Regenesis multıvitamin(Decavit), tardyferon(Demir), D vitamini(Damla), magnezinc(Magnezyum) hepsini içiyorum bazı günler unutuyorum falan ama hatırladıkça içiyorum.

Geçmiş olsun neden olmuş acaba erken doğum riskin felan var mı
Sağol canım görünürde bir sıkıntı yok ama kanama var ve bu aylarda tabi ki erken dogum riski
Kızım da 24 hafta doğdu
Onda başından beri hep vardı l3kelenme şimdi 24 de başladı ara ara oluyordu ama miktarı fazla olunca korktum gittim hemen
Her hafta proluton oluyorum, artı progestan da basladik

Hangi hastane ya da doktorun özel kliniği mi sizinki?Normal doğum çok pahalı.Sezaryen normalden daha mı uygunmuş ilk defa duyuyorum
Yoo medical park hastane. Bende duyunca çok şaşırdım büyük ihtimal burda yapmicam ama durumum da sıkıntılı
Rabbim hayırlısını nasip etsin

Yoo medical park hastane. Bende duyunca çok şaşırdım büyük ihtimal burda yapmicam ama durumum da sıkıntılı
Rabbim hayırlısını nasip etsin
Allah hayırlı, sağlıklı, vaktinde su gibi rahat doğumlar nasip etsin hepimize inşallah

Kizlar sizce bu bebek arabasi nasil?

Eklentiler

• hartan-kombi-kinderwagen-vip-gts-inkl-kombitasche-made-in-germany-yacouba-owl.webp
    38 KB · Görüntüleme: 43
Anladım canm Allah şifa versin 1 ay daha dayansak gelişim açısından biraz daha rahatliyacagiz Allah sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin

Kizlar sizce bu bebek arabasi nasil?
Büyük tekerlekliler kullanışlı değil ben aldım ilk dogumda aracimizin bagajında küçüktü orasını sök burasını sök sigsin diye çok uğraştırdı en sonunda gittim Chicco lite way aldım rahatlık varmış

Bizim arabanin bagaci beya büyük onda s1k1nti yok. Kücük tekerleklilerinde sadece duz zeminde pratik oldugu. Duz olmayan her zeminde sürmesi zormus cokta takur tukur oluyormus. Biz köyde degilizde ama gezmek icin orman yoluna falan gitmeyi düsünüyorum. yoksa kück tekerlekleride baktim. Yinede emin degilim.

Benim doktorum regenesisi 32.haftada kesicez demişti doğumda bir etkisi mi oluyormuş sen de bir sor canım istersen doktoruna.

Tercih sizin tabi duruma göre değerlendirilir ama bu tarz araba alanlar mutlaka daha pratik birşeye ihtiyaç duyuyor ben memnun kalmadım atmadım da duruyor portbebe zamanı yine kullanicam baharda tekrar bastona gecicem

guzel gorunuyor canim bu tip arabalarin kullanisli oldugunu soyluyorlar
Tercih sizin tabi duruma göre değerlendirilir ama bu tarz araba alanlar mutlaka daha pratik birşeye ihtiyaç duyuyor ben memnun kalmadım atmadım da duruyor portbebe zamanı yine kullanicam baharda tekrar bastona gecicem
Ben travel sistem pusetli bebek arabası olarak gördüm pardon onlardan değilmiş sadece biraz arka tekerligi büyük oda sizin için uygunsa alınabilir tabi

Henuz karar vermedik en zorlandigim konu cunku en pahali parca bu araba alacaklarimizdan o yuzden uzun zaman kullanmak istiyorum. Cumartesi gidip bakicaz. En komigi bugun alsam 8-10 hafta arasinda gelicek sanki mobilya aliyorum

Valla canım demir ilacından başka ilaç kullanmıyorum ne vitamin ne magnezyum ne de D vitamini siz böyle yazınca ben baya eksikmişim gibi geldi aslında vitamini en az iki günde bir ye dedi doktor ama midemi bulandırıyor diye içmiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…