2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar böyle sipariş verdim ama çok mu? Bi paket 0 iki paket 1 numara. Doğuma daha 3 ay var. Bezlere bişey olmaz di mi beklerken
Hayırlı olsun ama böyle yazınca bilmiş bilmiş gibi hissediyorum kendimi 0 prematüreler için Allah'tan adet sayısı da azmisda bence 1 numaralar da yeter li olur bebeğin kilosuna bağlı benim oğlum 3,850 Gr dogdu net hatırlıyorum 2 paket 1 numaradan sonra 2 numaraya geçtim

Kızlar ben bu ara yatakta dönerken veya bazen oturur veya ayaktayken pozisyon değiştirirken genital bölgemde ağrı oluyor. Oradaki kemikler ağrıyor sanki. Karnımın alt bölgesi de ağrıyor zaman zaman. Son 1 haftadır yaklaşık olarak böyle. Yarın kontrolum var doktora soracağım ama benim durumumda olan var mı merak ettim.

Yattığım gece 34 mm idi
Evvelsi gün iğne yapıldı 45 mm ölçtü
Uzunluk iyide bu kanama sınır bozucu halen ara ara var malesef
3 kez nts bağlandı şancı da çıkmadı
Plasenta yerleşimi nasıl peki ona bağlı kanama yaşayan arkadaşlar da vardı çünkü

0 numara prematüre bebekler için canım. Bilerek mi ondan sipariş verdin.
Yorumlarda 3300 gr bebeğime tam oldu. 1 numara büyük oluyo falan yazmışlar ondan aldım. Zaten 5 günde falan bitiyormuş. Benimki de 3300 doğmaz büyük ihtimal. Minyon bişeyiz anne baba olarak aman erken doğum olmaz inşallah.bi risk yok şimdilik.

Bende hissediyorum canim sağ sol dönmede zorlanır oldum kalkmada falan dediğin gibi

Maşallah valla. Benim kız 3080 gr doğmuştu. Bu da onu geçmez gibime geliyor. Trendyol yorumlarında yenidoğan 3300 gr bebeğime tam oldu. Zaten 4-5 günde bitiyor diye yorumları görünce aldım ben de. 3300 grmı hayatta geçirmez benimki. Anne baba minyonuz

bir aydan uzun suredir oyle benim, cati agrisi erken basladi bende. Doktor bazen erken olabiliyor sorun yok dedi. Sadece yatakta donerken degil yururken de oluyor.

0 gerekli mi ki ?
Ben 1 ve 2 den birer paket almıştım. Sonrasında 2 den bir iki kere daha aldık sanırım. Sonra 3 e çabuk geçiliyor. Stok yapacak arkadaşlar 3 ten yapmanızı tavsiye ederim
O kadar çabuk mu büyüyordu bunlar ya hep unuttum ilkinde ne yaptığımızı. Maşallah siz hatırlıyorsunuz. 0 no 4-5 günde biter demişler de 1 noyu çok almışım o zaman. Tüh hep unuttum bebek bakma büyütmeyi ya

İnstagramdan süslü zıbın takım almayı düşünüyorum. Önereceğiniz profil var mı? Bi profilde şu takımları çok beğendim. Mor rengi özellikle. Ama erkeğe mor olmaz dedi kadın. Sizce hangisi daha güzel?

Eklentiler

• 606131EC-B028-423D-B79D-A63A52D5A537.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 16
  • 74E1EF18-CCD8-47CF-B289-139E8AC8A65B.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 87FFE86C-C075-432E-85E8-61C368E2DA7B.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 17
  • EF74B369-13D7-4549-A4AF-604979905962.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 19
Nedeni yok açılma yok rahim ağzı iyi bebek iyi şancı yok ara ara kasılma vardı
Aynen evde istirahat verdiler canım çok nadir kalkıyorum
Çok geçmiş olsun. Kardeşimin gebeliği de böyle geçiyor. Allah yardımcın olsun canım inşallah normal haftasını bekler bebiş. Hiç iş falan yapma. Bol bol yat dinlen. Allah’ın izniyle vaktinde gelir inşallah.

belki de ben öyle hatırlıyorumdur canım. 1 no kaçtane var. Çok iri doğmaz diyorsun ya belki daha uzun kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…