2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
bir aydan uzun suredir oyle benim, cati agrisi erken basladi bende. Doktor bazen erken olabiliyor sorun yok dedi. Sadece yatakta donerken degil yururken de oluyor.
Evet bir şekilde hareket ettirince oluyor hatta kuyruk sokumunda da oluyor. İlk gebeliğimde daha geç başlamıştı Sanki ondan tedirgin oldum biraz

Çatı kemiği ağrısı yani vajina üstü kemiğinde ağrı ilk hamileliğimde 30 dan sonra başlamıştı. Bunda 24 falan başladı. İlkinde doktora hic sormadım normal diye. Bunda doktor magnezyum verdi o ağrı gitti.

D vitamini be magneztum vermedi bana.
Decavit-gyno ferro sanol verdi. Bide omega3 önerdi ücretli olarak aldim.
Bide mecbur coraspin ve oksapar.

Kaç yil ara bermistiniz ki.

Neden olmazmış renklerle cinsiyetin hic bir alakasi yok

Kızlar kontrole gittim 900 gram olmuş bebeğim
herşey yolunda dedi idrar kültürümde mikrop çıkmış antibiyotik verdi onun için
Şeker yüklemesine de gerek duymadı
Maşallah kuzum 1 kg a yanaştılar artık hızlı büyürler. Sevindim her seyin iyi olmasina. Antibiyotigini de düzenli kullan da kurtul şu idrar derdinden

Maşallah kuzum 1 kg a yanaştılar artık hızlı büyürler. Sevindim her seyin iyi olmasina. Antibiyotigini de düzenli kullan da kurtul şu idrar derdinden
Sabah, öğle , akşam 3 kere içicekmişim gözüm korktu ama içerim mutlaka ihmal etmem normal idrar temiz çıkmıştı kültür de çıktı mikrop

Ay hadi yaaa ben kültür yaptırmadım hiç. Sikayetin mi vardı kültür yaptı
Yok kuzum ben ne olur ne olmaz gittim kafama göre yaptırdım kontrole gittiğimde gösteririm diye iyi ki de yaptırmışım

Bende de yeni başladı. Magnezyum kullanıyorum

kizlar selamlar naslsnz bugun kontrolm vardi. bebek 1.100 gr olms 28+3 gun icin iyi mi sizce? ben hamileligimin basindan beri toplamda 1.5 kg almis oldum. dr braz onun icin dikat et kg almaya calis dedi. bebegn kg su uyumlu dedi ama derken eh der gbiydi. sizce uyumlumu haftasiyla. bir de gecenlerde hareketlerde azalma var gucsuzlesm var diyrdm yaonu da soyle anlatti. cok ciddi bi gelisim geriligi yoksa bu haftalarda harket saymaniza gerek yok dedi. 36. haftadansonra hareketlerdeki azalmaya gre bebegi alip almamaya karar veroyruz dedi.

Ultrason kağıdında ne yazıyor Hafta olarak. Kaç hafta ile uyumlu yani. Bu konuda kağan kocatepe yemekle alakası olmadığını her bebeğin ana rahminde düştükten sonra potansiyel bir kilosu olduğunu anlatan videosu var izlemeni tavsiye ederim. Yemekle bunu çok fazla artırmak mümkün değilmiş. Ama damarlarda çentik tansiyon problemi potansiyel kilonun aşağısında kalmasına sebep olabilir diyordu. Bir sorun yoksa doktorun ok diyorsa kafana takman gereken bir durum yok cnm

Süleyman ve Mustafa yazan renkler güzel geldi bana

ultroson kagidnda bole degerler var bazilarnda geride grunuyor ne demek anlamiyorm pk.

Eklentiler

• 20200911_124303.webp
    14 KB · Görüntüleme: 50
Canım bende hala hiç kg almamışım ama doktorum çocuğun suyu kg'su gayet iyi sorun yok dedi. Bence kg'su da normal 1000 kg ve üzeri olması olması gerekiyormuş uygulamaya göre senin haftanda o da uyumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…