2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım bende hala hiç kg almamışım ama doktorum çocuğun suyu kg'su gayet iyi sorun yok dedi. Bence kg'su da normal 1000 kg ve üzeri olması olması gerekiyormuş uygulamaya göre senin haftanda o da uyumlu
Ya ne güzel biz niye aldık her yerim göz dolduruyor 10 kg almıştım 1 kg şunu geri vermişim ona seviniyordum

Ya ne güzel biz niye aldık her yerim göz dolduruyor 10 kg almıştım 1 kg şunu geri vermişim ona seviniyordum
Bende biraz alaam artık iyi olacak sanki
Böyle de kendimi kötü hissediyorum artık

Kızlar hastane çıkışı alacağım minik kızıma ama karar veremedim. Sizce hangisi daha hoş

Eklentiler

• 20200911_114519.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20200911-112128_Ebebek.webp
    10 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20200911-112053_Ebebek.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20200911-114631_Gallery.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 56
Canım normal bence ultrason kağıdında yazar zaten kaç haftaya uyumlu oldugu. Çünkü her gitmemizde degisiyo ölçümler bı geri bı ileri cikiyor. Bebeğe yaramış aldığın kilo ama son üç aylık doneme giriyoruz bı miktar seninde alman gerek taşıyabilmen için o yüzden demiş olabilir çünkü sırf bele yada belli bı bolgeye filan ağırlık yapınca ağrılar çok oluyomus. Zaten bebekte sende hızlı kilo alma zamanindasiniz. Yoksa senin adına sevindim ne güzel kilo direk bebeğe geçmiş

Aminnn inşallah
Allah yardımcımız olsun canim kardeşinde sende sağlıkla kucakla kucaklayalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…