Canım bende hala hiç kg almamışım ama doktorum çocuğun suyu kg'su gayet iyi sorun yok dedi. Bence kg'su da normal 1000 kg ve üzeri olması olması gerekiyormuş uygulamaya göre senin haftanda o da uyumlu
kizlar selamlar naslsnz bugun kontrolm vardi. bebek 1.100 gr olms 28+3 gun icin iyi mi sizce? ben hamileligimin basindan beri toplamda 1.5 kg almis oldum. dr braz onun icin dikat et kg almaya calis dedi. bebegn kg su uyumlu dedi ama derken eh der gbiydi. sizce uyumlumu haftasiyla. bir de gecenlerde hareketlerde azalma var gucsuzlesm var diyrdm yaonu da soyle anlatti. cok ciddi bi gelisim geriligi yoksa bu haftalarda harket saymaniza gerek yok dedi. 36. haftadansonra hareketlerdeki azalmaya gre bebegi alip almamaya karar veroyruz dedi.
Canım normal bence ultrason kağıdında yazar zaten kaç haftaya uyumlu oldugu. Çünkü her gitmemizde degisiyo ölçümler bı geri bı ileri cikiyor. Bebeğe yaramış aldığın kilo ama son üç aylık doneme giriyoruz bı miktar seninde alman gerek taşıyabilmen için o yüzden demiş olabilir çünkü sırf bele yada belli bı bolgeye filan ağırlık yapınca ağrılar çok oluyomus. Zaten bebekte sende hızlı kilo alma zamanindasiniz. Yoksa senin adına sevindim ne güzel kilo direk bebeğe geçmiş
Bak yaaa :) Allah korusun burda cogunarkafas yazdı bunu canım. Zaten lekeli gidiyorum daha son aya var :) iyiyiz iyi insallah doktoruna sor bakalım ne diyecek bana da yaz canim
Çok geçmiş olsun. Kardeşimin gebeliği de böyle geçiyor. Allah yardımcın olsun canım inşallah normal haftasını bekler bebiş. Hiç iş falan yapma. Bol bol yat dinlen. Allah’ın izniyle vaktinde gelir inşallah.