2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kontrolden geldim kızlar
Çatıdaki ağrılarıma sebep olabilecek bir bulgu görünmedi muaynede. Rahim uzunluğu normal kasılma yok. İdrar tahlil istedi. Eğer o da normal çıkarsa rahmin büyümesi ve bebeğin pozisyonu ile alakalı olabileceğini söyledi. Bebeğim büyümüş çok şükür keyfi yerinde
Ama bana 3 haftada 3 kilo almışsın dedi. Nasıl oldu anlamadım evdeki tartıma göre o kadar almadığımı düşünüyorum dikkat de ediyorum. O yüzden yükleme yapalım dedi. Kabul ettim ama kilo olayında bir yanlışlık var bence
75 gr yapalım 2 saatlik değerine bakalım dedi
İlk gebelikte 50 gr yapılmıştı

Gözün aydın canım maşallah şeker yüklemesine giderken doktorum gece 12den sonra yeme bir şey dedi ama su da mı içilmiyordu

Gözün aydın canım maşallah şeker yüklemesine giderken doktorum gece 12den sonra yeme bir şey dedi ama su da mı içilmiyordu
Sağol canım Bana da 12 de ye sabah 8 de yaptır dedi. Çok uzun süre aç kalma kötü olursun dedi. Su için birşey demedi açıkçası. Suyun şekere etkisi olur mu pek sanmam ama. 75 gr yükleme yapılacak yükleme sonrası öok gezinme oturup bekle dedi bir de

Evet bence de olmaz ama burda su bile içilmeyecek falan yazanlar oldu sanki ondan bilemedim ki bana 50 gr yapılcak, zaten kesin çıkar bende insülin direncim vardı hamilelikten önce az da olsa. dikkat ediyorum ama bilmiorm, kızım da 6 7 gün önden gidiyor. Ama ben de iriyim eşim de, inşallah şekerden değildir bundandır

Çok şükür canim hep böyle güzel geçsin muayeneler bence şeker çıkmayacak hiç stres olma
Benim de evde ki ve hastanede ki farklı tartıyor bode hep tok gidiyorum
Benim için evde ki önemli açıkçası

Bana hiç ne ac ne susuz gel dedi doktorum. Aç gelmene gerek yok demişti. Bebek gelişim önde diye yapalım dedi yoksa yapmayacaktı zaten. Normal kahvaltımı yapıp gitmiştim 50 gr yaptık ve 97 çıkmıştı

Bende pazartesi 50gr yaptirdim doktorum aramadi yani sukur bisi cikmamis. Sekerden korkuyordum ama zaten bebisimde kilolu degildi

Kesinlikle su icilmiyo kızlar . Gece on ikiden sonra bisey yemiyosunuz zaten sabah dokuz gibi olur aç karnına kan veriyorsunuz sonrasında elmalı soda gibi bişey içiriyolar midemi aşırı şekilde yaktı gastririm oldugu için gün boyunca o yanmayı hissettim sonrasinda iki yudum anca su verdiler rahatsızlık hissettigim için.

İnşallah canım. Bana 75 dedi çünkü ikinci sefer gerekebiliyor 50 gr yüksek çıkarsa ben direk 75 yaptırıyorum dedi

Amin canım yaa inşallah. Yaa bence de kesin hata var ondan önce 5 haftada 2,5 kilo almıştım şimdi 3 haftada 3 kilo almam imkansız zaten toplam 8 kilo aldım. Bende yanlış not aldı ama neyse içimiz rahat etsin

D vitamini be magneztum vermedi bana.
Decavit-gyno ferro sanol verdi. Bide omega3 önerdi ücretli olarak aldim.
Bide mecbur coraspin ve oksapar.
Benim D vitamin değerlerim gebelik başında yapılan kan testinde çok düşük çıkmıştı o yüzden kesmemiş olabilir canım. Doğru düzgün içmiyorum onu da hep unutuyorum.

10lu hastane çıkışı siparişimi verdim. Şöyle yapacak kadın inşallah. Bebişin kıyafet stoğu tamam gibi bişey.

Eklentiler

• 2A90D502-3E08-4A94-B885-F40028FD4F31.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 48
  • D0BC8BCA-2E8F-4C3A-8E32-B6EF04876F68.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 6D183A52-AB75-43D0-AFF8-442EDF7A1AF3.webp
    25 KB · Görüntüleme: 39
  • DE0B385F-F74F-4E74-A4CC-B77FC983EDFB.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 98
Amin canım yaa inşallah. Yaa bence de kesin hata var ondan önce 5 haftada 2,5 kilo almıştım şimdi 3 haftada 3 kilo almam imkansız zaten toplam 8 kilo aldım. Bende yanlış not aldı ama neyse içimiz rahat etsin
Valla ben bu yatistan ve kabizliktan şişiyorum gibi. Evde değilim tartılamıyorum
Sağlıcakla vakitli alalım da kucagimiza minnoslari veririz kiloları sağlık olsun

Eklentiler

• 060ACAA9-5F70-4419-A71C-FFD9A3CCE48A.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…